Κοινωνία Παρ 3 Ιουν 2016

Από σήμερα οι εργαζόμενοι, συνταξιούχοι, αυτοαπασχολούμενοι, αγρότες, άνεργοι, γυναίκες με τους κουτσουρεμένους έως ανύπαρκτους  μισθούς και συντάξεις, με την ανεργία να μαστίζει πάνω από 1,5 εκ θα δουν τα ήδη πανάκριβα προϊόντα πλατιάς λαϊκής κατανάλωσης, να ακριβαίνουν περισσότερο.

Θα μειωθούν ακόμη περισσότερο οι μισθοί και οι συντάξεις λόγω της αυξημένης φορολογίας που προβλέπει ο νέος νόμος για το Ασφαλιστικό που ψήφισε η κυβέρνηση το Σαββατοκύριακο μετά το Πάσχα.

Αυτά έχουν τα μνημόνια που ψηφίζουν εναλλάξ όλες οι πολιτικές δυνάμεις που υμνούν την ανταγωνιστικότητα, την επιχειρηματικότητα, το μέλλον της Ευρωπαϊκής Ένωσης και  όλων των μηχανισμών που δημιουργήθηκαν για να εξυπηρετούν τους σκοπούς των μεγαλοεπιχειρηματικών ομίλων.

Ας αφήσουν λοιπόν στην άκρη οι τοπικοί βουλευτές τις μεγαλοστομίες και τους λεονταρισμούς για τα All inclusive, για  την σταθερότητα της κυβέρνησης και άλλα φαιδρά.

Είναι αυτοί που χθες έταζαν χαμηλούς συντελεστές ΦΠΑ, προστασία και επαναφορά συλλογικών συμβάσεων και συντάξεων, ανάπτυξη και προστασία των αδυνάτων και τελικά ψήφισαν μνημόνια.

Όλοι οι μεγαλοξενοδόχοι της περιοχής ξέρουν πια καλά πως στην κυβέρνηση θα βρούν τους καλύτερους συνεταίρους.

 

 

ΚΑΜΙΑ ΣΥΝΑΙΝΕΣΗ-ΚΑΝΕΙΣ ΣΥΜΒΙΒΑΣΜΟΣ 

 

Το ΔΣ

                                                                                                                                                1/6/16

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

MARINA NEGROY - GIORGARAS STAVROS ASFALEIES

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΚΩ

Ο πληρέστερος επαγγελματικός κατάλογος για τo νησί της Κω!

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΗ