ΕΥΧΕΣ ΓΙΑ ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΚΩ!

ANDREOU-PASXA-2024.jpgENJOY_TRAVEL_PASXA_2024.jpgEVITA-TRIUMPH-PASXA-2024.jpgFRUIT_CORNER_PASXA_2024.jpgGOURLAS-PASXA-2024.jpgGRILLIS_SERVICE-PASXA-2024.jpgH2O_PASXA-2024.jpgHI-TECH-SERVICE-PASXA-2024.jpgHONDA-FOURTHIOTIS-PASXA-2024.jpgKASSIOU_PASXA_2024.jpgKASSRAS-PASTRY-EASTER-2024.jpgKAYKAS-PASXA-2024.jpgKOAKOS-ELAIONAS-PASXA-2024.jpgKOS_ESTIA_PASXA_2024.jpgLOCKER-PASXA-2024.jpgMARKOGLOU-STAMATIS-PASXA-2024.jpgMELISSA-PASXA-2024.jpgMOUS-PASXA-2024.jpgOPTIKOSMOS-PASXA-2024.jpgORFANOUDAKIS-PASXA-2024.jpgPARAPENTE-PASXA-2024.jpgPEPPERMINT_PASXA_2024.jpgPETRIS-MARMARA-PASXA-2024.jpgROPI-PASXA-2023.jpgSINESIOU-PASXA-2024.jpgSKEVOFILAX_VINERY_EASTER_2024.jpgSMALLART_PASXA-2024.jpgSOULIS-PASXA-2024.jpgSPORT-PANIC-PASXA-2024.jpgTAXI_PASXA-2024.jpgTZANETOULAKOS-PASXA-2024.jpg
Κοινωνία Δευ 17 Οκτ 2016

Μεγάλη θλίψη σκόρπισε στην τοπική κοινωνία και όχι μόνο, η είδηση του θανάτου της γνωστής εκπαιδευτικού Ελένης Πυθαρούλιου, πρώην Προέδρου της Β' ΕΛΜΕ Δωδεκανήσου και του Πολιτιστικού Συλλόγου Ασφενδιού "ο Θεόκριτος", σε ηλικία 50 ετών.

Η Ελένη Πυθαρούλιου (Οικονομολόγος- Εκπαιδευτικός) ήταν πάντα κοινωνικά ανήσυχη και ενεργή, ευγενική, προσηνής και αγαπητή προσωπικότητα για τους συναδέλφους, τους μαθητές και την τοπική κοινωνία συνολικά. Δίδασκε για πολλά χρόνια στο ΕΠΑΛ Κω και διετέλεσε Πρόεδρος της Β' ΕΛΜΕ, αλλά και μέλος στο ΔΣ, επίσης, επί σειρά ετών. Παράλληλα, ως ενεργό μέλος της τοπικής κοινωνίας και άνθρωπος της προσφοράς, συμμετείχε στα πολιτιστικά δρώμενα του τόπου μας, για αρκετά χρόνια ως Πρόεδρος και μέλος του Πολιτιστικού Συλλόγου Ασφενδιού "ο Θεόκριτος".

Η καταγωγή της ήταν από την Κρήτη και μεγάλωσε στην Αθήνα, αλλά στην Κω έζησε τα περισσότερα χρόνια της ζωής της. Παντρεμένη τα τελευταία 26 χρόνια με τον συμπατριώτη μας Αντώνη Χατζηγιακουμή, μητέρα τριών παιδιών (δύο αγοριών κι ενός κοριτσιού)

Έπειτα από μακροχρόνια ασθένεια κατέληξε σήμερα το πρωί σε Νοσοκομείο στην Αθήνα (λεπτομέρειες για την κηδεία της, η οποία θα πραγματοποιηθεί πιθανότατα μεθαύριο στο Ζηπάρι, θα έχουμε αργότερα).

Καλό ταξίδι Ελένη!! Θα σε θυμόμαστε πάντα χαμογελαστή, ανήσυχη, ενεργή, αγωνιστική και μαχητική...

Συλλυπητήρια και κουράγιο στον Αντώνη, τα παιδιά και όλους τους συγγενείς.

(η φωτό είναι από βίντεο-ομιλία της στο Εργατικό Κέντρο, το 2012 - μιλάει στο 5ο λεπτό)

 

 

ΠΗΓΗ: www.aegenaews.gr

 

ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙA ΜΥΝΗΜATA

 

Από τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του ΕΠΑΛ ΚΩ

Τα θερμά μας συλλυπητήρια, εκφράζουμε στην οικογένεια της αξιαγάπητης καθηγήτριας των παιδιών μας, Ελένης Πυθαρούλιου.

Εφυγε από κοντά μας και αφήνει τεράστιο κενό, όχι μόνο ως  εκπαιδευτικός αλλά πάνω απ'όλα ως Άνθρωπος!

Στην είδηση της απώλειας,σήμερα τα παιδιά του ΕΠΑΛ Κω, οι μαθητές της έχουν πέσει σε μεγάλη θλίψη... Ανέβασαν στους προσωπικούς τους λογαριασμούς(FB) φόντο με μαύρες κορδέλες ή αναμμένα κεριά, πενθούν κι'αυτοί για τον πρόωρο θάνατο της πολυαγαπημένης τους καθηγήτριας Ελένης...

Ήταν ο άνθρωπος τους λένε... στο σχολείο, ο άνθρωπος που δεν αρκέστηκε στις ώρες διδασκαλίας αλλά στο να κάνει τα παιδιά να αγαπήσουν το μάθημα,να αγαπήσουν το σχολείο.

Ήταν κοντά τους,δίπλα τους για να τους συμβουλεύει, να τους εμψυχώνει,να τους παρακινεί...

Ηταν ένα φωτεινό παράδειγμα εκπεδευτικού που ανέβασε τον πήχη του ΕΠΑΛ..ψηλά και έδινε αγώνα καθημερινά με το ήθος της!

Οι μαθητές του ΕΠΑΛ,αλλά κι εμείς οι γονείς, Ελένη μας...σου ευχόμαστε "Καλό Παράδεισο"!

 

Β΄ ΕΛΜΕ  ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ


Το  Δ.Σ.  της   Β΄ ΕΛΜΕ  Δωδεκανήσου  εκφράζει  την  βαθιά  του  θλίψη  για  τον  θάνατο  της  αγαπημένης  συναδέλφισσας   και  συναγωνίστριας  Ελένης  Πυθαρούλιου.
Η  Ελένη  ήταν  πάντα πρωτοπόρο  μέλος  της  Β΄ ΕΛΜΕ  Δωδεκανήσου  , για  χρόνια  μέλος  του  Δ.Σ.   και  πρόεδρος  της  ΕΛΜΕ.   Πρώτη στους  αγώνες  για  την  υπεράσπιση  της  δημόσιας  παιδείας ,  μονίμως  παρούσα  στις  μαζικές  διαδικασίες    και  δράσεις  του  σωματείου ,  παρούσα  και  στους  γενικότερους  κοινωνικούς  αγώνες.
Θα  μας  λείψει  το  χαμόγελό  της ,  η  μεγάλη  της  καρδιά ,  η  αισιοδοξία  της  , η  προθυμία  της  να  υπερασπίζεται  τους  συναδέλφους  στα  προβλήματα  που  αντιμετώπιζαν.  Μεγάλο  το  κενό  που  αφήνει .
Θα  μείνει  για πάντα  στη μνήμη  μας  ,  στις  καρδιές  μας.
Θερμά  συλλυπητήρια  στους  αγαπημένους  της  ανθρώπους

ΤΟ  Δ.Σ.  ΤΗΣ  Β΄  ΕΛΜΕ  ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ

 

Το δεύτερο βίντεο είναι από δηλώσεις της το 2011 στις εκδηλώσεις της επετείου για την Εξέγερση του Πολυτεχνείου.

 

 

 

Zogas_dimitris