Η ριζική αποτρίχωση με βελόνα είναι η πιο κλασική και μια από τις πιο αξιόπιστες - αν όχι η μοναδική - μέθοδος αποτρίχωσης. Είναι μόνιμη και αποτελεσματική.

Ενδείκνυται για περιοχές όπως το πρόσωπο, ο λαιμός, το ντεκολτέ, το στήθος και η κοιλιά. Είναι ιδανική μέθοδος για όλες τις τρίχες, ανεξάρτητα από το χρώμα, την ένταση τους ή το χρώμα του δέρματος, ιδιαίτερα δε για τις λευκές και ξανθές που δεν καταστρέφονται με τα συστήματα φωτοαποτρίχωσης.

Με τη μέθοδο BLEND, η ηλεκτρική αποτρίχωση γίνεται απλή διαδικασία με ελεγχόμενο αίσθημα πόνου, χωρίς ερεθισμούς και τραυματισμούς δέρματος. Αποτελεί την ιδανικότερη λύση για την επίμονη τριχοφυία του προσώπου αφού αυτή η περιοχή είναι ορμονοεξαρτώμενη και συχνά εμφανίζει υπερτρίχωση ή δασυτριχισμό.

Κατά τη διαδικασία μια βελόνα, μιας χρήσεως και αποστειρωμένη, εισχωρεί στο θύλακα της τρίχας καταστρέφοντας τα αναγεννητικά κύτταρα που τη δημιουργούν, αφού διοχετευθεί σ΄αυτήν ηλεκτρικό ρεύμα.

Η ηλεκτρική αποτρίχωση για να αποδώσει τα καλύτερα αποτελέσματα χρειάζεται χρόνο και υπομονή. Ένα μειονέκτημα αυτής της μεθόδου μπορεί να είναι η δημιουργία εγκαύματος που πιθανόν να συμβεί από λανθασμένους χειρισμούς του ατόμου που χειρίζεται το μηχάνημα, γι΄αυτό είναι σημαντική η εμπειρία και η ικανότητα της αισθητικού που εκτελεί την αποτρίχωση με βελόνα.

MARINA NEGROY - GIORGARAS STAVROS ASFALEIES

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΚΩ

Ο πληρέστερος επαγγελματικός κατάλογος για τo νησί της Κω!

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΗ