Lifestyle Δευ 8 Ιουν 2015

Ο Φώτης Σπύρος και ο 21χρονος σύντροφός του, αποφάσισαν να κάνουν το επόμενο βήμα στη σχέση τους, καθώς, όπως έγινε γνωστό, σχεδιάζουν να παντρευτούν στη Νέα Υόρκη.

Ο ηθοποιός, που στο παρελθόν έχει μιλήσει δημοσίως για τις σεξουαλικές του επιλογές, παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Γυναίκες», το απόγευμα της Πέμπτης, και μίλησε για την απόφασή του αυτή.

«Σε κανέναν Έλληνα δεν δημιούργησε τίποτα η απόφασή μου. Δεν τους ενδιαφέρει. Ουσιαστικά πρέπει να είμαστε ευτυχισμένοι, να κάνουμε αυτό που θέλουμε. Δυστυχώς η Ελλάδα δεν μπορεί να μου προσφέρει το να παντρευτώ εδώ. [...] Γιατί να μην μπορώ να παντρευτώ εδώ στην Ελλάδα; Γιατί να πρέπει να φύγω; Σαν φίλες σας ρωτάω, όχι σαν εκπρόσωπους τους κράτους»

Μάλιστα, όταν ρώτησε ευθέως τη Νόνη Δούνια ποια είναι η γνώμη της για αυτό το θέμα, εκείνη είπε:

«Αυτό δεν μπορώ να στο απαντήσω εγώ, Φώτη μου. Εγώ συμφωνώ μαζί σου, αλλά δεν είμαι εγώ η αρμόδια να σου δώσω απάντηση σε αυτό το ερώτημα. Ο κάθε άνθρωπος είναι ελεύθερος στη ζωή του για το πώς θα ζήσει» για να λάβει την απάντηση του ηθοποιού: «Με αξιοπρέπεια κυρίως και θάρρος - που θέλει πολύ και δεν το έχουν οι περισσότεροι... Όλα τα παιδιά που βλέπουν αυτή τη στιγμή εμάς παίρνουν ένα μήνυμα, ότι δεν είναι ούτε μόνοι, ούτε ιδιαίτεροι».

«Σίγουρα το μήνυμα δεν είναι να είμαστε gay ή όλοι να γίνουμε πούστηδες. Όχι, δεν το συζητάω αυτό! Δεν συζητάω κάτι τέτοιο. Εγώ λέω ότι εμένα μου συνέβη αυτό από τότε που ήμουν μικρός και ήθελα να το μοιραστώ μαζί σας. Είμαι 40 χρονών. Αποφάσισα να το μοιραστώ και αποφάσισα να παντρευτώ» ξεκαθάρισε, επίσης, ο Φώτης Σπύρος.

Όταν, μάλιστα, η Νόνη Δούνια επεσήμανε ότι είναι λάθος να αυτοχαρακτηρίζεται «πούστης», εκείνος απάντησε:

«Ο κόσμος, αυτός που βλέπει εμένα τώρα σε μεγάλη κάμερα, ουσιαστικά έτσι με λέει. Οπότε τη λέω πρώτος τη λέξη. Όποιος βλάκας, λοιπόν, σκέφτεται αυτή τη λέξη, τη λέω εγώ πρώτος γιατί βαριέμαι να υπονοείται ή να υποψιάζεται κάποιος κάτι... Εμένα αυτή η λέξη δεν με ενοχλεί. Δεν με ενοχλεί, γιατί δεν είμαι πούστης. Ξέρεις τι είμαι εγώ; 8 φορές άντρας περισσότερο από αυτούς που θα πουν τη βλακεία για μένα! Τώρα μιλάμε ειλικρινά; Θες να μιλήσω; Δεν με έχει πει ποτέ κανένας με αυτή τη λέξη, επειδή θα έτρωγε ξύλο. Δεν με ενοχλεί, αλλά...».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Zogas_dimitris