Κοινωνία Τρι 10 Φεβ 2015

Η παράδοση του έργου κατασκευής και τοποθέτησης στεγάστρου εφαπτόμενου της περίφραξης με σκίαση, η δημιουργία drainage για την αποστράγγιση βρόχινων υδάτων και η θαμνοφύτευση στη μεσημβρινή περίφραξη του αύλιου χώρου του 2ου Δημοτικού Σχολείου Κω, πραγματοποιήθηκε σήμερα Τρίτη το πρωί από το Δ.Σ. της Λέσχης Lions Κω.

Η πρόεδρος της Λέσχης L. Νίλουφερ Τλε στην ομιλία της ευχαρίστησε τον αρχιτέκτονα – μηχανικό κ. Λάμπρο Νικολή για την μελέτη, τον L. Φώτη σλίμαν για την επίβλεψη, τον κ. μιχάλη Πελέκη για την κατασκευή και τον κ. Λευτέρη Κώστογλου για το παρτέρι.

Να σημειώσουμε ότι το έργο κόστισε 7946€.

Ο πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής Πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης κ. Ζερβός ευχαρίστησε τους Lions για την προσφορά τους αλλά και την άψοφη συνεργασία τους με το Δήμο της Κω.

Τέλος ο διευθυντής του σχολείου κ. Γαμβρέλλης, ευχαρίστησε κι αυτός τα μέλη της Λέσχης  θυμίζοντας ότι το σχολείο του δέχεται τη βοήθεια για δεύτερη φορά από τους Lions της Κω. Η πρώτη ήταν στις αρχές της δεκαετίας του ’90 όταν τους δωρίθηκε ένα μικρό φωτοτυπικό μηχάνημα το οποίο όμως έλυσε πολύ μεγάλες ανάγκες του σχολείου εκείνη την εποχή.

«Να ξέρετε ότι έχετε μία θέση στην καρδιά μας» κατέληξε ο κ. Γαμβρέλης.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Zogas_dimitris