Κοινωνία Τετ 18 Μαρ 2015

Αποχαιρετιστήρια εκδήλωση για τον αποχωρούντα ταξίαρχο Γεώργιο Δημητρόπουλο, ο οποίος αναλαμβάνει επιτελάρχης στην ΑΣΔΕΝ, πραγματοποιήθηκε στη Λέσχη Αξιωματικών Κω, το βράδυ της Τρίτης.

Στην εκδήλωση παρευρέθησαν ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Κώου και Νισύρου κ.κ. Ναθαναήλ, ο αναλαμβάνοντας χρέη νέου διοικητή της 80 ΑΔΤΕ ταξίαρχος Κωνσταντίνος Ευγένιος, ο Έπαρχος Κω Γιώργος Χαλκιδιός, ο Δήμαρχος Κω Γιώργος Κυρίτσης, ο Αντιδήμαρχος Ηλίας Σιφάκης καθώς επίσης εκπρόσωποι των αποστράτων, των εφέδρων αξιωματικών, του συλλόγου παλαιών πολεμιστών, εθελοντών, αξιωματικών και πολιτών

 

Ο ταξίαρχος Δημητρόπουλος στην ομιλία του αφού ευχαρίστησε από καρδιάς, τις τοπικές αρχές, την τοπική κοινωνία και τους συνεργάτες του, τόνισε ότι παρότι οι στρατιωτικοί θεωρούνται εκ φύσεως σκληροπυρηνικοί σε τέτοιες στιγμές αποχωρισμού υπάρχει πάντα συγκίνηση και ευαισθησία. Ο Δήμαρχος Κω Γ. Κυρίτσης μίλησε επίσης με θερμά λόγια για τον κ. Δημητρόπουλο ευχαριστώντας τον για την προσφορά του και του επέδωσε ως αναμνηστικό το βιβλίο του Κ. Κογιόπουλου για την νεότερη ιστορία της Κω και έναν θυρεό για το γραφείο του.

Το βίντεο και μέρος των φωτογραφιών είναι από την aegeanews.gr

Zogas_dimitris