Κοινωνία Δευ 28 Μαρ 2022

ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΙΕΣΤΗΡΙΟΥ

Καζάνι που βράζει το Νοσοκομείο

Εάν ΟΛΟΙ δεν ξεσηκωθούμε ΤΩΡΑ, πότε θα το κάνουμε;;;

Πριν από λίγες ημέρες, η ΜΟΝΑΔΙΚΗ Παθολόγος του νοσοκομείου μας Άλλα Κιουρτσίδου, έδωσε επιστολή παραίτησης στη διοίκησή του ιδρύματος, επικαλούμενη, σύμφωνα με πληροφορίες του «Σ», κόπωση. Λογικό και πέρα για πέρα ανθρώπινο.

Να σημειώσουμε πως, όταν ανέλαβε καθήκοντα η κα Κιουρτσίδου τον Μάρτη του 2018, στο νοσοκομείο υπηρετούσαν τρεις Παθολόγοι. Μετά την παραίτηση του Διευθυντή της Παθολογικής Κλινικής Νίκου Μαυροειδή τον περασμένο Αύγουστο, η ιατρός σήκωνε όλο το βάρος της Κλινικής η οποία επιτελεί τεράστιο έργο.

Ήδη, από την περασμένη Δευτέρα η κα Κιουρτσίδου βρίσκεται σε άδεια η οποία τελειώνει στις 31 Μαρτίου. Περιμένουμε με αγωνία να δούμε την κατάληξη της υπόθεσης. Προς το παρόν, οι ανάγκες καλύπτονται από Γενικούς γιατρούς

Όμως, με δεδομένη την απάθεια της πολιτείας και του υπουργείου Υγείας να ανταποκριθούν στη χρόνια «νόσηση» του νοσοκομείου μας, δεν απομένει τίποτε άλλο από το να ΞΕΣΗΚΩΘΟΥΜΕ ΟΛΟΙ και με κάθε τρόπο, να ΑΠΑΙΤΗΣΟΥΜΕ τα αυτονόητα. Τα ΔΙΚΑΙΟΥΜΑΣΤΕ. Δεν θα μας τα χαρίσουν.

Εάν δεν το κάνουμε τώρα, δεν έχουμε πλέον το δικαίωμα δια να ομιλούμε.

  • Σύμφωνα με πληροφορίες μας, αρχές του Απρίλη μεταφέρονται στο πρώην κτίριο του ΙΚΑ τα Τακτικά Εξωτερικά Ιατρεία του νοσοκομείου.

ΠΗΓΗ: ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΤΑΘΜΟΣ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Zogas_dimitris