Κοινωνία Πεμ 13 Ιουν 2024

Με μεγάλη χαρά ανακοινώνουμε την ανανέωση του πιστοποιητικού ISO 14001 για το Σύστημα Περιβαλλοντικής Διαχείρισης του Δήμου Νισύρου, επιβεβαιώνοντας τη δέσμευσή μας για την προστασία του περιβάλλοντος και την αειφόρο ανάπτυξη της Νισύρου. Με την εφαρμογή προτύπων και την υιοθέτηση βέλτιστων πρακτικών, ο Δήμος μας ενισχύει τις περιβαλλοντικές του επιδόσεις, εξασφαλίζοντας ένα καλύτερο μέλλον για όλους τους κατοίκους και επισκέπτες μας.

  • Τι είναι το ISO 14001;

Το ISO 14001 είναι ένα διεθνές πρότυπο που καθορίζει τις απαιτήσεις για ένα αποτελεσματικό σύστημα περιβαλλοντικής διαχείρισης. Βοηθά οργανισμούς να μειώσουν τις περιβαλλοντικές επιπτώσεις των δραστηριοτήτων τους και να βελτιώσουν τη βιωσιμότητά τους.

  • Τι σημαίνει για τον Δήμο Νισύρου;

Η απόκτηση του ISO 14001 σημαίνει ότι ο Δήμος μας έχει υιοθετήσει πρακτικές για την προστασία του περιβάλλοντος, τη μείωση της ρύπανσης και την εξοικονόμηση φυσικών πόρων. Είναι μια δέσμευση για συνεχή βελτίωση και αειφόρο διαχείριση.

  • Τα επόμενα βήματα μας:

Συνεχίζουμε να εργαζόμαστε με πάθος και αφοσίωση για να διασφαλίσουμε ότι η Νίσυρος θα παραμείνει ένας τόπος όπου το φυσικό κάλλος και η ποιότητα ζωής θα είναι πάντα προτεραιότητα. Είμαστε ανοιχτοί σε προτάσεις και συνεργασίες με όλους εσάς για να πετύχουμε ακόμη περισσότερα!

Ευχαριστούμε θερμά όλους όσοι συνέβαλαν σε αυτή την επιτυχία και καλούμε όλους τους πολίτες να συνεχίσουν να στηρίζουν τις περιβαλλοντικές μας δράσεις. Μαζί, μπορούμε να κάνουμε τη Νίσυρο ένα πρότυπο βιωσιμότητας!

Zogas_dimitris