Γράφαμε τις προάλλες για τον "μύλο" στον οποίο έχει περιέλθει όλη η τοπική πολιτική μας σκηνή (όχι πως η κεντρική είναι καλύτερη, την περιέγραψε πολύ γλαφυρά -εκτός παγκακίων- και ο Κ. Καΐσερλης, παρότι επιχείρησε να εξιδανικεύσει την φυτευτή "Αμερικανιά" "πάρτε τα μάτια μου να δείτε"... Τι να κάνουμε οι πολιτικοί "έρωτες" σε κάνουν να βλέπεις ακόμα και τους Αρουλο-Αντώναρους, Τσε Γκεβάρα που αποφάσισαν "να τ' αλλάξουν όλα" με το Stefano στα γεράματά τους...).

Τι ήταν να το γράψουμε ξεκίνησε όχι "ο πόλεμος των σκουπιδιών" αυτός ακολουθεί... (μάλλον για να έχουμε απίστευτη δράση τον χειμώνα, που έτσι κι αλλιώς 'καυτός' θα είναι με και χωρίς εισαγωγικά), αλλά ο "πόλεμος της φωτογραφίας" μεταξύ δήμου και περιφέρειας υπό τον γενικό τίτλο "φωτογραφήθηκα κι εγώ με τον Κεμάλ!" (πάλι τους το είχαμε επισημάνει γραπτώς: "των οικιών ημών εμπιπραμένων ημείς άδομεν", αλλά στου κουφού και στου τυφλού την πόρτα...).

Το θέμα ποιο είναι: Η Τουρκία κρατάει ως "κόρη οφθαλμού" τα εθνικά σύμβολα της, ακόμα και όταν μιλάει προς οικονομικό και όχι μόνο όφελος, για: "φιλίες", "συνεργασίες", "εσύ Χριστό κι εγώ Αλλάχ", "δεν έχουμε να χωρίσουμε τίποτα..."- Turkaegean.

Εμείς, τα δικά μας τα πετάξαμε λόγω "ρεπούσηδων" και λοιπών ψευτοπροοδευτικών και άλλων πιστών εντολοδόχων  της "νέας αταξίας".

Τουλάχιστον από το "κράξιμο" του Πόντιου, των Ποντίων και όλων όσων βλέπουν ότι κάτι δεν πάει καλά με την απέναντι "προπαγάνδα", όταν  βάζουν πρωθυπουργούς, δημάρχους κλπ επισήμους που μπαίνουν στα κυβερνητικά τους κτίρια να βγάζουν φωτογραφίες πάντα υπό το ίδιο κάδρο, να γίνουμε πιο υποψιασμένοι και πιο προσεκτικοί.

Αν τους αρέσουν τόσο αυτές οι φωτογραφίες μέσα στις δεκάδες αν όχι εκατοντάδες που βγάζουν σε τέτοιες "εκδηλώσεις" ας τις κρατάνε για το προσωπικό τους άλμπουμ.

Είναι ανάγκη να τις δημοσιεύουν για να γίνεται παιχνίδι με την αέναη τούρκικη προπαγάνδα;

Είτε από τη μια πλευρά το δει κανείς, είτε από την άλλη, ο λοιπός σχολιασμός είναι για γέλια (άστε τα τρολ του "χαρτοπόλεμου περιφέρειας και δήμου", δουλειά δεν είχαμε και δουλειά βρήκαμε...).

Κατά τ' άλλα, η τετραετία φεύγει κι αυτοί με τα μέχρι τώρα δεδομένα σου λένε "αφού δεν έχουμε ουσιαστικό αντίπαλο "μοναχογιοί" είμαστε... "Μια ζωή την έχουμε..." Και "για να εκτονωνόμαστε ας τρωγώμαστε αναμεταξύ μας..."

Δηλαδή λογική του "Τζίτζικα", πριν τον πολιτικό χειμώνα που έρχεται και όπως φαίνεται "θα πάρει και θα σηκώσει από τους πάνω-πάνω (που νομίζουν ότι με το να "φουσκώνουν" το 21% θα πάρουν και αυτοδυναμία, μέχρι τους κάτω-κάτω.

Και όποιος κατάλαβε, κατάλαβε...

Κατά τα λοιπά προβλήματα η "μαύρη μας η μοίρα":

Ποιοί δρόμοι και ποιες "λακκούβες" ("χατζηλακκούβες" από τη μια και "χανουμο-λακκούβες" από την άλλη... σύμφωνα με τις διαδικτυακές χαριτωμενιές τους).

Ποιά στελέχωση υπάρχοντος νοσοκομείου και ποιό νέο.

Α, εκεί είπαμε περιμένουμε τον "από μηχανής θεό", γιατί ο "θεούλης" ο Άδωνις βρήκε άλλη δουλειά. Τώρα κυνηγάει τους "φοροφυγάδες γιατρούς" (νέο ανέκδοτο και ουχί Ποντιακό).

Θυμάστε που από τον Αύγουστο υποσχέθηκε ο μέγιστος, πως βρήκε λύση και από το Σεπτέμβριο (δεν είπε ποιο Σεπτέμβριο, κορόιδο είναι...) θα μας "σώσει" με τις ταυτόχρονες προκηρύξεις "παθολόγων", "καρδιολόγων" και δεν συμμαζεύεται... (το ακρόθιξε βέβαια και στην συνέντευξη τύπου ο δήμαρχος Κω, αλλά προς το παρόν η "σκάση" του είναι να αποστομώσει τους "προδότες" της περιφέρειας που του κάνουν "πόλεμο" για τα σκουπίδια της Καλύμνου, οπότε την καλή μας Κυβέρνηση την χαϊδεύει και για λόγους "εσωπαραταξιακής ισορροπίας"... Αυτά μας φάγανε...).

Βλέπετε, τώρα το γυρνάει κι αυτός (Ο Άδωνις ντε) στο "κλέφτικο": Πρόστιμο 800.000 ευρώ σε γιατρό που έγραψε χιλιάδες φάρμακα σε 1 μήνα με το ΑΜΚΑ της μητέρας του.

"Βρήκαμε 100 γιατρούς που το πρώτο 8μηνο συνταγογράφησαν ανά ασθενή 250 με 422 φάρμακα- 50 εκατ. ευρώ τον χρόνο τα φάρμακα που γράφονται στον ΕΟΠΥΥ, χωρίς να χρειάζεται..." είπε σε συνέντευξη τύπου το παλικάρι.

Αν το πάνε προς τα κει δηλ. να μπει ηλεκτρονικό πελατολόγιο οι γιατροί που είναι από τη σύσταση του κράτους στο απυρόβλητο (όπως οι δικηγόροι κλπ)  μόλις σφίξουν οι έλεγχοι τότε μην εκπλαγούμε να την κάνουν και οι μεγαλύτεροι (όπως την έκαναν επί μνημονίων οι νεότεροι) με ελαφρά πηδηματάκια εκτός Ελλάδας...

Αν -κατά Άδωνι- ένας μόνο ιατρός έχει "κλέψει" ή δημιουργήσει καταστροφή στα δημόσια ταμεία 800 χιλιάρικα σε μία μόνο χρονιά, πόσα δις έχουν "κατακλέψει" 64000 πανελλαδικά...

Βλέπετε μέχρι τώρα κυνηγάνε με το δίκαννο, τα... tips των σερβιτόρων και την "μαρίδα".

(Πάντως -όπως θα έλεγε κι ο φίλος Γιάννης- στις εκλογές του Ιατρικού Συλλόγου πρώτη δύναμη και με διαφορά έρχεται πάντα η ΝΔ με δεύτερο το ΠΑΣΟΚ. Αυτοί οι γιατροί που έκαναν αυτά τα αίσχη μάλλον Συριζαίοι,  Βελοπουλικοί ή Λατινοπουλικοί θα ήταν... Αν και η τελευταία προετοιμάζεται ως "εταίρος" στην συγκυβέρνηση του '27, όπως λένε οι "κακές" γλώσσες).

Zogas_dimitris