ΕΥΧΕΣ ΓΙΑ ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΚΩ!

ANDREOU-PASXA-2024.jpgENJOY_TRAVEL_PASXA_2024.jpgEVITA-TRIUMPH-PASXA-2024.jpgFRUIT_CORNER_PASXA_2024.jpgGOURLAS-PASXA-2024.jpgGRILLIS_SERVICE-PASXA-2024.jpgH2O_PASXA-2024.jpgHI-TECH-SERVICE-PASXA-2024.jpgHONDA-FOURTHIOTIS-PASXA-2024.jpgKASSIOU_PASXA_2024.jpgKASSRAS-PASTRY-EASTER-2024.jpgKAYKAS-PASXA-2024.jpgKOAKOS-ELAIONAS-PASXA-2024.jpgKOS_ESTIA_PASXA_2024.jpgLOCKER-PASXA-2024.jpgMARKOGLOU-STAMATIS-PASXA-2024.jpgMELISSA-PASXA-2024.jpgMOUS-PASXA-2024.jpgOPTIKOSMOS-PASXA-2024.jpgORFANOUDAKIS-PASXA-2024.jpgPARAPENTE-PASXA-2024.jpgPEPPERMINT_PASXA_2024.jpgPETRIS-MARMARA-PASXA-2024.jpgROPI-PASXA-2023.jpgSINESIOU-PASXA-2024.jpgSKEVOFILAX_VINERY_EASTER_2024.jpgSMALLART_PASXA-2024.jpgSOULIS-PASXA-2024.jpgSPORT-PANIC-PASXA-2024.jpgTAXI_PASXA-2024.jpgTZANETOULAKOS-PASXA-2024.jpg
Οι Γάτες Παρ 3 Φεβ 2023

-Τι κάνεις αγαπημένη μου φίλη;
- Παρακολουθώ την κόντρα Καϊσερλη- Κυρίτση.
- Οι άλλοτε συναγωνιστές στο ΠΑΣΟΚ, άσπονδοι οχθροί!
- Δεν είχαν ποτέ φιλίες!
- Όπως και να ‘χει, γεννιούνται πολλά ζητήματα από τις εκατέρωθεν επιστολές.
- Με κυρίαρχο τις δικαστικές διαμάχες με τα λεφτά του δήμου παρακαλώ.
-Όταν υπάρχουν πολιτικά αδιέξοδα, καταφεύγουν στις δικαστικές αίθουσες.
- Όπως και να ‘χει, οι ΚΟΙΝΣΕΠ όπως είχαν στηθεί ήταν κοροϊδία!!!! Καλή η φιλοσοφία τους, όταν γίνονται όμως με ισονομία! Αυτό δεν το είδαμε ΠΟΤΕ!!!!
- Και να σου πω φίλη μου, δεν φταίνε οι κυρίες που συμμετείχαν και το λέω μέσα από τη καρδιά μου, φταίνε εκείνοι που άλλα τους έταζαν και άλλα τους έδωσαν στη διάρκεια...Όλοι δουλειά θέλουν!
-  Όπως και να ‘χει ο δήμος ναι, ζημιώθηκε. Έχασε δέκα χρόνια ενοίκια και πλήρωνε και το ρεύμα τους, από όσο γνωρίζω, αυτό το λέω με κάθε επιφύλαξη.
- Αν οι ΚΟΙΝΣΕΠ θέλουν τα φιλέτα, να τα πάρουν με νόμιμες διαδικασίες. Κι εμείς μαζί τους, αλλά με το προηγούμενο καθεστώς, ήταν αθέμιτος ανταγωνισμός!!!
- Αναφορικά με την υπόθεση με τους ποδηλατοδρόμους κι εκεί έγινε καυτή πατάτα με πολιτικές ευθύνες που έτρεχαν στα δικαστήρια εργαζόμενους. Ψέματα λέω;
- Την αλήθεια λες, αλλά συνηθίζεται να καλύπτεται η πολιτική ευθύνη!
- Όπως και να ‘χει, οι πολιτικοί τάζουν, οι πολίτες κι οι εργαζόμενοι πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί για να μην τρέχουν στα δικαστήρια.
- Από όσο αντιλαμβάνομαι, νέα κόντρα στο προσκήνιο, η οποία θα έχει συνέχεια...
- Τι άλλο παίζει;
- Της πίτας και της χοροεσπερίδας γίνεται!!
- Με πασαρέλα πολιτικών.
- Και όχι μόνο. Καφενείο κατάσταση θα έλεγα εγώ με εκφράσεις πεζοδρομίου και αναφέρομαι στο λεκτικό επεισόδιο μεταξύ Μήτρου και Κοκκαλάκη για μια καρέκλα.
- Χειρότερα από καφενείο. Όταν μπαίνουν στη μέση σχόλια δια μέσου social media, τότε τα πράγματα ξεφεύγουν. Γίνονται κίτρινος τύπος.
- Άσχημες καταστάσεις που κατεβάζουν πολύ το επίπεδο και το πολιτικό πολιτισμό.
- Ανύπαρκτος!
- Κατά τα άλλα, είμαστε μια ευχάριστη ατμόσφαιρα! Όλοι ψάχνουν να βρουν αν θα δημιουργηθεί νέα παράταξη, το πολιτικό μέλλον της Ιωάννας Ρούφα, του Μηνά Κιάρη, του Μιχάλη Χατζηκαλύμνιου, του Γ. Πασσανικολάκη και του Β. Μανιά.
- Κάποιοι θα πάνε σπίτι τους....
- Άτομα σαν την Ιωάννα Ρούφα, έχουν σημαντικό ρόλο στην πολιτική σκηνή του τόπου. Παράγει πολιτική και αγωνίζεται για το νησί μας. Είναι απαραίτητη και αναγκαία για το νησί μας.
- Ίδωμεν...
- Κοντός ψαλμός.... Γεια χαρά !
- Φιλούδκια

Zogas_dimitris