ΕΥΧΕΣ ΓΙΑ ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΚΩ!

ANDREOU-PASXA-2024.jpgENJOY_TRAVEL_PASXA_2024.jpgEVITA-TRIUMPH-PASXA-2024.jpgFRUIT_CORNER_PASXA_2024.jpgGOURLAS-PASXA-2024.jpgGRILLIS_SERVICE-PASXA-2024.jpgH2O_PASXA-2024.jpgHI-TECH-SERVICE-PASXA-2024.jpgHONDA-FOURTHIOTIS-PASXA-2024.jpgKASSIOU_PASXA_2024.jpgKASSRAS-PASTRY-EASTER-2024.jpgKAYKAS-PASXA-2024.jpgKOAKOS-ELAIONAS-PASXA-2024.jpgKOS_ESTIA_PASXA_2024.jpgLOCKER-PASXA-2024.jpgMARKOGLOU-STAMATIS-PASXA-2024.jpgMELISSA-PASXA-2024.jpgMOUS-PASXA-2024.jpgOPTIKOSMOS-PASXA-2024.jpgORFANOUDAKIS-PASXA-2024.jpgPARAPENTE-PASXA-2024.jpgPEPPERMINT_PASXA_2024.jpgPETRIS-MARMARA-PASXA-2024.jpgROPI-PASXA-2023.jpgSINESIOU-PASXA-2024.jpgSKEVOFILAX_VINERY_EASTER_2024.jpgSMALLART_PASXA-2024.jpgSOULIS-PASXA-2024.jpgSPORT-PANIC-PASXA-2024.jpgTAXI_PASXA-2024.jpgTZANETOULAKOS-PASXA-2024.jpg
Οι Γάτες Παρ 10 Φεβ 2023

- Τι κάνεις αγαπημένη μου φίλη;
-Βλέπω τα γηραιά δέντρα της Κω να πέφτουν και σφίγγεται το στομάχι μου!
- Με τον καιρό φίλη μου δεν τα βάζει κανείς, όμως θα έπρεπε να υπάρχει από την υπηρεσία Πρασίνου, πρόγραμμα φροντίδας τους! Και δεν αναφέρομαι μόνο στη νυν δημοτική αρχή, αλλά και σε όλες τις προηγούμενες!!!!
- Αυτό ξανά πες το... Όλα αυτά τα δέντρα έχουν γείρει επικίνδυνα γιατί κανείς δεν φρόντισε να τα βοηθήσει. Μεγαλώνουν και οι  ρίζες τους έχουν πετάξει πάνω τα πεζοδρόμια  και κανείς δεν τα βοηθάει να μεγαλώσουν σωστά.
-Και δεν είναι το μόνο! Ξεχνούν τα δέντρα τα οποία τα αφήνουν στο θέλημα του Θεού αλλά αδιαφορούν και  για τα πεζοδρόμια τα οποία έχουν πεταχτεί εξαιτίας των ριζών με αποτέλεσμα να μην μπορούν να περάσουν με ασφάλεια πολίτες και κυρίως ΑΜΕΑ. Ντροπή μας!!!
- Αυτή είναι μια μεγάλη αλήθεια φίλη μου!!! Σε περιόδους κακοκαιρίας το μόνο που λέμε..." Δόξα το Θεό και  μην περνάτε ή μην σταθμεύετε κάτω από τα δέντρα γιατί είναι επικίνδυνα να πέσουν" .
- Και σωστά πράττουν και ενημερώνουν τον κόσμο να προσέχει αλλά μέχρι εκεί φτάνει η ευαισθησία μας. Φροντίδα και πρόληψη για να μην βλέπουμε τέτοια πράγματα, καμία!!!!
- Ας δούμε επιτέλους και μια μελέτη από πλευράς Δήμου για φροντίδα των γηραιών δέντρων. Μην περιμένουμε πότε θα πεθάνουν και θα πέσουν. Θα χαθεί αυτή η ομορφιά που στέκονται τόσα χρόνια περήφανα  και  θα φταίμε  εμείς οι άνθρωποι!!
- Ας νοιαστεί κάποιος για τα δέντρα επιτέλους....!!!
- Μιας και μιλάμε για θέματα που αφορούν την ασφάλεια μας, τι γίνεται με τους κόμβους;
- Ξεκίνησαν τα έργα. Βέβαια του 1ου γυμνασίου τα μερεμέτια καλά κρατούν. Ακόμα δεν έχει ολοκληρωθεί το δίκτυο ομβρίων, ούτε η ανάπλαση του σημείου με φυτά κτλ...
- Τα έργα πρέπει να τελειώνουν κι όχι να μένουν ημιτελή, όπως η περίφραξη του παλαιού σταδίου Ανταγόρα, που έχει μείνει στη μέση και φαίνεται μια εγκατάλειψη ολοκλήρωσης του.
- Λείπει το νοικοκύρεμα των έργων! Θα πρέπει ο δήμος να δει τον συντονισμό των συνεργείων και την αισθητική η οποία απουσιάζει παντελώς!!!
-Ξέρουμε πως έχουν αποδεκατιστεί τα συνεργεία, αλλά και η εικόνα του ξέφραγου αμπελιού είναι κάτι που συζητείται ευρέως...
-  Όλα είναι θέμα στόχευσης, προτεραιοτήτων και νοικοκυριού.
- Νοικοκυρά μου εσύ....
-  Να γίνονται έργα που να καμαρώνουμε όλοι θέλουμε φίλοι μου και όχι να ασχολούμαστε με τα πόσα παίρνουν στην ΚΩΑΝ.
- Ας τα παίρνουν, αλλά να βλέπουμε έργο...
-Όποιος κατάλαβε κατάλαβε...
- No comment.
- Γεια χαρά ...
- Φιλούδκια!!!!

Zogas_dimitris