ΕΥΧΕΣ ΓΙΑ ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΚΩ!

ANDREOU-PASXA-2024.jpgENJOY_TRAVEL_PASXA_2024.jpgEVITA-TRIUMPH-PASXA-2024.jpgFRUIT_CORNER_PASXA_2024.jpgGOURLAS-PASXA-2024.jpgGRILLIS_SERVICE-PASXA-2024.jpgH2O_PASXA-2024.jpgHI-TECH-SERVICE-PASXA-2024.jpgHONDA-FOURTHIOTIS-PASXA-2024.jpgKASSIOU_PASXA_2024.jpgKASSRAS-PASTRY-EASTER-2024.jpgKAYKAS-PASXA-2024.jpgKOAKOS-ELAIONAS-PASXA-2024.jpgKOS_ESTIA_PASXA_2024.jpgLOCKER-PASXA-2024.jpgMARKOGLOU-STAMATIS-PASXA-2024.jpgMELISSA-PASXA-2024.jpgMOUS-PASXA-2024.jpgOPTIKOSMOS-PASXA-2024.jpgORFANOUDAKIS-PASXA-2024.jpgPARAPENTE-PASXA-2024.jpgPEPPERMINT_PASXA_2024.jpgPETRIS-MARMARA-PASXA-2024.jpgROPI-PASXA-2023.jpgSINESIOU-PASXA-2024.jpgSKEVOFILAX_VINERY_EASTER_2024.jpgSMALLART_PASXA-2024.jpgSOULIS-PASXA-2024.jpgSPORT-PANIC-PASXA-2024.jpgTAXI_PASXA-2024.jpgTZANETOULAKOS-PASXA-2024.jpg
Οι Γάτες Παρ 10 Μαρ 2023

- Τι κάνεις αγαπημένη μου;
- Στεναχωριέμαι, όπως όλοι μας! Βιώνουμε μια εθνική τραγωδία γιατί κάποιοι είναι τραγικά ανεύθυνοι και επικίνδυνοι!!
- Ζούμε στιγμές εθνικής τραγωδίας γιατί επιμένουμε να κάνουμε τα ίδια λάθη!!!
- Μην πας μακριά Τάτη μου... Τα ίδια βιώνουμε και στο νοσοκομείο της Κω. Οι εργαζόμενοι φωνάζουν για τις τραγικές ελλείψεις που μπορούν να στοιχίσουν ζωές και δεν τους ακούει κανείς....!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
- Πότε σηκωνόμαστε από τον καναπέ του σπιτιού μας; Όταν αρρωστήσει ένας άνθρωπος δικός μας. Αυτοί είμαστε. Υποκριτές!!!!
- Αν δεν σηκώσουμε ανάστημα, νοσοκομείο με γιατρούς και νοσηλευτές θα βλέπουμε μόνο στα όνειρα μας!!!
- Δεν είναι μόνο αυτό Τάτη μου. Έχει χαθεί η δωρεάν δημόσια υγεία. Μπαίνει στο νοσοκομείο γιατρός και τον πληρώνει ο ασθενής  50-100 ευρώ!
- Κι αν δεν έχει χρήματα ο ασθενής;
- Τότε ξεκινά να φυλάει των πολιτικών τις ποδιές... ξεκινά να βρει βοήθεια από κάπου!
- Ζούμε ένα  δράμα!
- Όχι ένα. Πολλά ζούμε και δεν το ξέρουμε.
- Σε τι αναφέρεσαι;
- Στους τέσσερις πρώην δημάρχους οι οποίοι θα κάνουν τη συνάντηση με τα ΜΜΕ  για να κουνήσουν το δάχτυλο  στη νυν και την πρώην δημοτική αρχή .
- Εκείνοι δηλαδή τα είχαν κάνει όλα σωστά; Φτου μην τους ματιάξουμε!
- Για μένα όλοι έχουν ευθύνες!! Άλλοι περισσότερο, άλλοι λιγότερο. Το timing που  γίνεται η κίνηση αυτή, κρύβει σκοπιμότητα! Κι ας λένε πως το κάνουν για τον τόπο τους..
- Οι πατερούληδες πάντα θέλουν να ελέγχουν το παιχνίδι. Όταν το χάσουν αυτό, κάτι παθαίνουν..
- Αν είχαν καλές προθέσεις και αγαπούν τον τόπο όπως λένε,  θα έπρεπε να  είχαν κάνει κατ' ιδίαν συζητήσεις.
- Δε νομίζω πως δε θα έχουν επιχειρήσει να το κάνουν... Μη ξεχνάς όμως, πως όποιος παίρνει τη ρημάδα την καρέκλα κάτι παθαίνει και δεν ακούει κανέναν!
- Όπως και να ‘χει, οι πατερούληδες, έχουν γνώση και εμπειρία, κανείς δεν το αμφισβητεί αυτό,  όμως ένας σωστός  ηγέτης,  προετοιμάζει μέσα από τις συνεργασίες του τους επόμενους ηγέτες. Οι ίδιοι τη έκαναν;
- Τα αποτελέσματα είναι ορατά.  Έχουμε ανάξιους αιρετούς!!! Αδιάβαστους και ανενημέρωτους, που παίρνουν έναν τίτλο και δεν ασχολούνται με τίποτα!!!
- Λέω ψέματα; Δεν τα βλέπετε στο δημοτικό συμβούλιο;
- Και τα βλέπουμε και τα λέμε... Κι ο κόσμος ας σταματήσει πια να ψηφίζει τους φίλους και τις ξαδέλφες κι ας ψηφίζει με γνώμονα ποιοι μπορούν να πάνε το νησί παρακάτω κι όχι να είναι στάσιμο. Γιατί στάσιμο είναι. Το βλέπουμε εκ του αποτελέσματος!!!
-Ας κάνει ο καθένας αυτό που πρέπει, αλλιώς θα μυξοκλαίαμε και θα ζούμε μέσα στη μιζέρια μας!!
- Ουφ!!!!!
- Γεια χαρά

Zogas_dimitris