×

Ειδοποίηση

There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery Pro plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: media/k2/galleries/14088
Αθλητικά Παρ 7 Ιουν 2024

Η σχολική χρονιά έφτασε στο τέλος της και η Ακαδημία Κω για ακόμα μία φορά στέκεται δίπλα στους μικρούς και μεγάλους μαθητές του νησιού μας προσφέροντας ό,τι καλύτερο μπορεί για τη διαπαιδαγώγηση και την εκγύμνασή τους.

Το έμπειρο προπονητικό επιτελείο με επικεφαλής τη μοναδική προπονήτρια ποδηλασίας που φιλοξενεί το νησί μας και πρώην πρωταθλήτρια παγκοσμίου επιπέδου, κυρία Ταμάρα Μαρία Τουμπαζή, έρχεται να προσφέρει ΔΩΡΕΑΝ τις προπονητικές γνώσεις στα παιδιά όλης της Κω, από την Κέφαλο μέχρι και την πόλη της Κω.

Μαθήματα ποδηλασίας αλλά και μαθήματα τριάθλου με κολύμβηση και τρέξιμο έρχονται να αποφορτίσουν και να ξεκουράσουν μικρούς και μεγάλους, αθλητές και μη, σε ένα καλοκαίρι γεμάτο δράσεις και αθλοπαιδιές, ολοκληρώνοντας το πρόγραμμα με ένα προπονητικό campτον Αύγουστο.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με την προπονήτρια της Ακαδημίας Κω, κυρία Ταμάρα Μαρία Τουμπαζή, στο τηλέφωνο 6937057834.

Ευχόμαστε καλό καλοκαίρι και καλή αντάμωση στα μαθήματα και τις δράσεις μας.

Με αθλητικούς χαιρετισμούς.

{gallery}14088{/gallery}
Zogas_dimitris