ΕΥΧΕΣ ΓΙΑ ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΚΩ!

ANDREOU-PASXA-2024.jpgEVITA-TRIUMPH-PASXA-2024.jpgFRUIT_CORNER_PASXA_2024.jpgGOURLAS-PASXA-2024.jpgGRILLIS_SERVICE-PASXA-2024.jpgH2O_PASXA-2024.jpgHI-TECH-SERVICE-PASXA-2024.jpgHONDA-FOURTHIOTIS-PASXA-2024.jpgKASSIOU_PASXA_2024.jpgKASSRAS-PASTRY-EASTER-2024.jpgKAYKAS-PASXA-2024.jpgKOAKOS-ELAIONAS-PASXA-2024.jpgKOS_ESTIA_PASXA_2024.jpgLOCKER-PASXA-2024.jpgMARKOGLOU-STAMATIS-PASXA-2024.jpgMELISSA-PASXA-2024.jpgMOUS-PASXA-2024.jpgOPTIKOSMOS-PASXA-2024.jpgORFANOUDAKIS-PASXA-2024.jpgPARAPENTE-PASXA-2024.jpgPEPPERMINT_PASXA_2024.jpgPETRIS-MARMARA-PASXA-2024.jpgROPI-PASXA-2023.jpgSINESIOU-PASXA-2024.jpgSKEVOFILAX_VINERY_EASTER_2024.jpgSMALLART_PASXA-2024.jpgSOULIS-PASXA-2024.jpgSPORT-PANIC-PASXA-2024.jpgTAXI_PASXA-2024.jpgTZANETOULAKOS-PASXA-2024.jpg
Αθλητικά Τετ 1 Απρ 2015

Τον τίτλο στο πρωτάθλημα των κορασίδων πανηγύρισαν σηκώνοντας την κούπα στη Ρόδο οι αθλήτριες του Ομίλου νικώντας με 3-0 σετ τον Διαγόρα.  Επιβεβαίωσαν την ανωτερότητα τους κλείνοντας το πρωτάθλημα με μια νίκη ακόμα και ετοιμάζονται για τον ημιτελικό της Περιφέρειας με την ομάδα του Νεωρίου Σύρου.

Νωρίτερα οι παγκορασίδες έφτασαν ένα βήμα πριν από το πρωτάθλημα της κατηγορίας αφού νίκησαν με 3-0 σετ τον Διαγόρα που ήταν πρώτος και αήττητος, ρεφάροντας την ήττα στην πρώτη αγωνιστική και με το σκορ αυτό υπερτερούν στην ισοβαθμία μαζί του. Την Κυριακή έκαναν και τη δεύτερη νίκη που χρειάζονταν στο παιχνίδι με τους Τελχινίς με 3-0 σετ και ισοβάθμησαν στην πρώτη θέση με τον Διαγόρα. Έτσι τα κορίτσια μας πήραν και αυτόν τον τίτλο μετά από αυτόν των κορασίδων.

Το βράδυ του Σαββάτου, το παιδικό μας έκανε μια πολύ καλή και πειστική εμφάνιση απέναντι στους παίδες της Τελχινίδας νικώντας με 3-0 και κατέκτησε το πρωτάθλημα του παιδικού και φέτος. Η ομάδα μας ξεκίνησε πολύ δυνατά χωρίς να επιτρέψει στον αντίπαλο να πιστέψει ότι μπορεί να κάνει κάτι στο παιχνίδι και πήρε το πρώτο σετ. Με την κατάκτηση και του δεύτερου σετ πήρε το πρωτάθλημα και με φόρα πήρε και το τρίτο σετ και τον αγώνα δίνοντας πανηγυρικό τόνο στις απονομές που ακολούθησαν.

Μετά το παιχνίδι του παιδικού, η τοπική επιτροπή απένειμε τους τίτλους των πρωταθλημάτων σε ανδρικό, παίδες και κορασίδες, καθώς ολοκληρώθηκαν τα παιχνίδια των πιο πάνω κατηγοριών.

Την Κυριακή πριν από τον αγώνα των παγκορασίδων έγινε και αγώνας παμπαίδων μεταξύ της ομάδας μας και του Τελχινίς που και αυτός ήταν νικηφόρος με 3-0 σετ. Ένα παιχνίδι που δεν αντέχει σε κριτική καθώς η ομάδα μας ήταν εμφανώς ανώτερη και απλώς ήταν μια ευκαιρία για μεγάλη συμμετοχή σε νέους αθλητές καθώς και σε ανακατανομή ρόλων στο παιχνίδι.

Οι αθλητές και οι αθλήτριες του συλλόγου μας, πήραν τα μετάλλια τους για τις πρώτες θέσεις και στις τρεις κατηγορίες και γυρίζουν στο νησί μας με τα κύπελα του πρωταθλητή στις αποσκευές τους, κλείνοντας τα φετινά πρωταθλήματα με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Ο σύλλογος δήλωσε συμμετοχή σε επτά κατηγορίες στα πρωταθλήματα που διοργάνωσε φέτος  η τοπική επιτροπή και πήρε το πρωτάθλημα στις έξι από αυτές, ενώ στις νεάνιδες κατέλαβε την δεύτερη θέση. Από αύριο παίδες και κορασίδες, ξεκινούν την προσπάθεια τους για πρόκριση στα πανελλήνια πρωταθλήματα παίδων και κορασίδων που θα γίνουν την περίοδο του Πάσχα.

Αναλυτικά οι αγώνες του Σαββατοκύριακου:

 

Κατηγορία παγκορασίδων  Σάββατο 28 Μαρτίου ώρα: 15.00, γήπεδο Διαγόρα

Γ.Σ. Διαγόρας – Α.Ο. Αθλοπαιδιών Κω 0-3 (19-25, 12-25, 19-25) σε 54’

Γ.Σ. Διαγόρας (Πάνος Δικαστόπουλος) Τοτόνι, Τσακίρη, Ρομπά, Δεληγιώργη, Ζερβάκη, Σχοινά, Προβατοπούλου, Μαμαλίγκα, Αθανασίου, Τάκο, Ιωαννίδη.

Α.Ο. Αθλοπαιδιών Κω (Αλκιβιάδης Χατζηνικολάου) Αθανασιάδη Αγγελική, Αθανασιάδη Χριστίνα, Χατζηνικολάου Ευαγγελίνα, Ζαμάγια Σταματία, Μήλα Άννα, Τσαφαλοπούλου Ευαγγελία, Ματσούρη Κατερίνα, Λουμιώτη Κοκώνα.

Διαιτητές ήταν οι Κυπριώτης Σάκης, Χατζησταυρίδης Νίκος.

 

Κατηγορία κορασίδων    Σάββατο 28 Μαρτίου ώρα: 17.00, γήπεδο Διαγόρα

Γ.Σ. Διαγόρας – Α.Ο. Αθλοπαιδιών Κω 0-3 (17-25, 25-27, 21-25) σε 74’

Γ.Σ. Διαγόρας (Πάνος Δικαστόπουλος) Κουντόα, Γιαλλουράκη, Χατζηδιάκου, Σαλληνά, Ανθουλάς,  Τοτόνι, Τσακίρη, Ρομπά, Δεληγιώργη, Ζερβάκη, Σχοινά, Τοτόνι Αικ.

Α.Ο. Αθλοπαιδιών Κω (Αλκιβιάδης Χατζηνικολάου) Βλάχου Αναστασία, Γιαννοπούλου Ευγενία, Μήλα Ευγενία, Σουρασή Ελένη, Κεφαλιανού Μαρία, Πισσάρη Ιωάννα, Φεσσάρα Ειρήνη, Αθανασιάδη Αγγελική, Αθανασιάδη Χριστίνα, Χατζηνικολάου Ευαγγελίνα, Ζαμάγια Σταματία, Μήλα Άννα.

Διαιτητές ήταν οι Χατζησταυρίδης Νίκος, Κρίτσα Νικολέττα.

 

Κατηγορία παίδων        Σάββατο 28 Μαρτίου ώρα: 20.30, γήπεδο Βενετόκλειο

Ρ.Σ.Φ.Π. Τελχινίς – Α.Ο. Αθλοπαιδιών Κω 0-3 (17-25, 23-25, 13-25) σε 69’

Ρ.Σ.Φ.Π. Τελχινίς (Νίκος Τσιντομηνάς) Σαρικάς, Χατζηγεωργίου Γ., Σίμου, Ορμενάι, Γεράκης, Χατζημανώλης, Χειμωνέττος, Καραγιάννης, Πανταζής, Τερζίου, Χατζηγεωργίου Αν.

Α.Ο. Αθλοπαιδιών Κω (Αλκιβιάδης Χατζηνικολάου) Τρούμπας Νίκος, Χριστοφοράκης Στέλιος, Χατζηνικολάου Δημήτρης, Κώστογλου Στέφανος, Μωρές Δημήτρης, Ζαμάγιας Παντελής, Γιαννόπουλος Χρήστος, Παπαστεριάδης Θεοδόσης, Σταμόγλου Μανώλης.

Διαιτητές ήταν οι Λαζαράκης Λάζαρος, Γκέκας Σταύρος.

 

Κατηγορία παμπαίδων     Κυριακή 29 Μαρτίου ώρα: 10.00, γήπεδο Βενετόκλειο

Ρ.Σ.Φ.Π. Τελχινίς – Α.Ο. Αθλοπαιδιών Κω 0-3 (10-25, 8-25, 16-25) σε 52’

Ρ.Σ.Φ.Π. Τελχινίς (Νίκος Τσιντομηνάς) Μαριάς, Γρύλλης, Καραγιάννης, Πανταζής, Τερζίου, Χατζηγεωργίου Αν.

Α.Ο. Αθλοπαιδιών Κω (Αλκιβιάδης Χατζηνικολάου) Χατζηνικολάου Δημήτρης, Κώστογλου Στέφανος, Μωρές Δημήτρης, Ζαμάγιας Παντελής, Γιαννόπουλος Χρήστος, Παπαστεριάδης Θεοδόσης, Σταμόγλου Μανώλης.

Διαιτητές ήταν οι Πάττας Σάββας, Τζάνος Κωνσταντίνος.

 

Κατηγορία παγκορασίδων  Κυριακή 29 Μαρτίου ώρα: 12.00, γήπεδο Βενετόκλειο

Ρ.Σ.Φ.Π. Τελχινίς – Α.Ο. Αθλοπαιδιών Κω 0-3 (19-25, 21-25, 23-25) σε 76’

Ρ.Σ.Φ.Π. Τελχινίς (Νίκος Τσιντομηνάς) Τερζίου, Γκίκα, Μανωλάκη, Ζέρβα, Καραγιάννη, Παπαδοπούλου Φ., Παπαδοπούλου Χρ., Γεράκη, Μυρωνίδου, Κουφομανώλη, Σουλάι.

Α.Ο. Αθλοπαιδιών Κω (Αλκιβιάδης Χατζηνικολάου) Αθανασιάδη Αγγελική, Αθανασιάδη Χριστίνα, Χατζηνικολάου Ευαγγελίνα, Ζαμάγια Σταματία, Μήλα Άννα, Τσαφαλοπούλου Ευαγγελία, Ματσούρη Κατερίνα, Λουμιώτη Κοκώνα.

Διαιτητές ήταν οι Κυπριώτης Θεοδόσης, Κρίτσα Νικολέττα.

 

Zogas_dimitris