ΕΥΧΕΣ ΓΙΑ ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΚΩ!

ANDREOU-PASXA-2024.jpgENJOY_TRAVEL_PASXA_2024.jpgEVITA-TRIUMPH-PASXA-2024.jpgFRUIT_CORNER_PASXA_2024.jpgGOURLAS-PASXA-2024.jpgGRILLIS_SERVICE-PASXA-2024.jpgH2O_PASXA-2024.jpgHI-TECH-SERVICE-PASXA-2024.jpgHONDA-FOURTHIOTIS-PASXA-2024.jpgKASSIOU_PASXA_2024.jpgKASSRAS-PASTRY-EASTER-2024.jpgKAYKAS-PASXA-2024.jpgKOAKOS-ELAIONAS-PASXA-2024.jpgKOS_ESTIA_PASXA_2024.jpgLOCKER-PASXA-2024.jpgMARKOGLOU-STAMATIS-PASXA-2024.jpgMELISSA-PASXA-2024.jpgMOUS-PASXA-2024.jpgOPTIKOSMOS-PASXA-2024.jpgORFANOUDAKIS-PASXA-2024.jpgPARAPENTE-PASXA-2024.jpgPEPPERMINT_PASXA_2024.jpgPETRIS-MARMARA-PASXA-2024.jpgROPI-PASXA-2023.jpgSINESIOU-PASXA-2024.jpgSKEVOFILAX_VINERY_EASTER_2024.jpgSMALLART_PASXA-2024.jpgSOULIS-PASXA-2024.jpgSPORT-PANIC-PASXA-2024.jpgTAXI_PASXA-2024.jpgTZANETOULAKOS-PASXA-2024.jpg
Αθλητικά Τρι 3 Νοε 2015

Στο πλαίσιο του Προγράμματος Μαζικού Αθλητισμού, το τμήμα Αθλητισμού του Δ.Ο.Π.Α.Β.Σ ανακοινώνει την έναρξη του Ερασιτεχνικού Πρωταθλήματος Καλαθοσφαίρισης ΚΩΣ 2016.

Το πρωτάθλημα θα ξεκινήσει στις 21 Νοεμβρίου 2015.

Παρακαλούνται, όσες ομάδες επιθυμούν να πάρουν μέρος, να δηλώσουν την συμμετοχή τους το αργότερο μέχρι την Πέμπτη 12 Νοεμβρίου 2015.  Οι δηλώσεις συμμετοχής θα υποβάλλονται στο γραφείο του Τμήματος Αθλητισμού του Δ.Ο.Π.Α.Β.Σ Κω , στο Αθλητικό Πολύκεντρο.

Ακολουθεί η προκήρυξη του Πρωταθλήματος

Ο Υπεύθυνος του Τμήματος Αθλητισμού

Σταματάκης  Αθανάσιος

 

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ  ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ

Το Τμήμα Αθλητισμού του  Δημοτικού Οργανισμού  Πολιτισμού Αθλητισμού  και Βρεφονηπιακών Σταθμών του Δήμου Κω,  στο πλαίσιο του Μαζικού Αθλητισμού διοργανώνει το Ερασιτεχνικό Πρωτάθλημα Καλαθοσφαίρισης Κως2016,  με τους παρακάτω όρους :

 

ΑΡΘΡΟ  1ο.  ΕΠΙΤΡΟΠΗ  ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ

Συγκροτείται  Πενταμελής Επιτροπή πρωταθλήματος που αποτελείται   από  τους,  Σταματάκη Αθανάσιο Υπεύθυνο του Τμήματος Αθλητισμού,  Πρόεδρος της Επιτροπής, Κεφάλας Βασίλειος, Καπερώνης  Ιωάννης, Γιαλλίζη  Μαριέτα, στελέχη του τμήματος Αθλητισμού του Δ.Ο.Π.Α.Β.Σ. και δύο εκπρόσωποι που θα οριστούν από τις συμμετέχουσες ομάδες,  μέλη της Επιτροπής.

 

Σκοπός της Επιτροπής Πρωταθλήματος είναι :

Α. Η ομαλή διεξαγωγή του πρωταθλήματος.

Β. Η έγκριση των καταστάσεων συμμετοχής.

Γ. Η κλήρωση και κατάρτιση του προγράμματος του πρωταθλήματος.

Δ. Η εκδίκαση τυχόν ενστάσεων

Ε. Η επιβολή ποινών

ΣΤ. Ο ορισμός διαιτητών και γραμματείας των αγώνων.

Ζ. Αποφασίζει για όποιο ζήτημα προκύψει και δεν προβλέπεται από την  παρούσα προκήρυξη.

 

ΑΡΘΡΟ 2. ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν οι εργαζόμενοι στους Φορείς και  Οργανισμούς  κοινής ωφέλειας,   οι εργαζόμενοι σε διάφορες υπηρεσίες που έχουν την ίδια ειδικότητα καθώς και εκείνοι που εργάζονται με  σύμβαση εφ΄ όσον η σύμβαση τους  ισχύει κατά τον χρόνο διεξαγωγής  του πρωταθλήματος.

 Όσοι εργαζόμενοι για οποιονδήποτε λόγο δεν αγωνισθούν με την ίδια ομάδα που εκπροσωπεί  τον εργασιακό τους χώρο, έχουν δικαίωμα να συγκροτήσουν ανεξάρτητη ομάδα και να  συμμετάσχουν στο πρωτάθλημα.

Κατώτερο όριο ηλικίας είναι 18 ετών ( γεννηθείς το 1998 )

Δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής οι εν ενεργεία αθλητές του μπάσκετ και συγκεκριμένα όσοι αγωνίστηκαν σε οποιοδήποτε πρωτάθλημα ή επίσημο αγώνα εγκεκριμένο από την Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης την αγωνιστική περίοδο 2015 - 16 .  

 

ΑΡΘΡΟ 3. ΔΗΛΩΣΗ  ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Κάθε ομάδα θα πρέπει να υποβάλλει στην Επιτροπή του Πρωταθλήματος την ονομαστική κατάσταση συμμετοχής των αθλητών.  Ανώτατο όριο  συμμετοχής  στην ονομαστική κατάσταση είναι  δεκαέξι (16) αθλητές και κατώτατο  δέκα(10) αθλητές.

Για να ξεκινήσει ένας αγώνας, θα πρέπει να βρίσκονται στο γήπεδο και να δηλωθούν στο φύλλο αγώνα τουλάχιστον πέντε (5) αθλητές.

Στην δήλωση συμμετοχής, θα καταγράφεται ο υπεύθυνος της ομάδος όπως επίσης και τα τηλέφωνα επικοινωνίας.

Στην δήλωση συμμετοχής, οι ομάδες είναι υποχρεωμένες να δηλώσουν το όνομα της ομάδας το οποίο θα πρέπει να είναι μοναδικό, να μην αντιγράφει επαγγελματικά ή τοπικά σωματεία της Ε.Ο.Κ, να μην εμπεριέχει υβριστικές λέξεις ή εκφράσεις προς άτομα ή ομάδες, να απέχει από κάθε ρατσιστικό ή σεξιστικό μήνυμα και να ακολουθεί το αθλητικό ιδεώδες.

Καταλυτική ημερομηνία για τις δηλώσεις συμμετοχής είναι η Πέμπτη 12 Νοεμβρίου 2015 και ώρα 14.00.

Οι δηλώσεις συμμετοχή θα υποβάλλονται στο γραφείο του τμήματος Αθλητισμού του Δ.Ο.Π.Α.Β.Σ, στο Αθλητικό Πολύκεντρο.

Συνημμένο (Α)  - ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ -

 

ΑΡΘΡΟ 4. ΣΥΣΤΗΜΑ ΔΙΑΞΑΓΩΓΗΣ – ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Το σύστημα με το οποίο θα διεξαχθεί το πρωτάθλημα, θα εξαρτηθεί ανάλογα με τον αριθμό των ομάδων που θα δηλώσουν συμμετοχή το οποίο θα ανακοινωθεί μία(1) εβδομάδα πριν την έναρξη του πρωταθλήματος

Σε κάθε νίκη οι ομάδες θα παίρνουν δύο (2) βαθμούς και σε κάθε ήττα έναν (1).

Σε περίπτωση μηδενισμού οι ομάδες δεν θα παίρνουν κανένα βαθμό.

 

ΑΡΘΡΟ 5. ΚΛΗΡΩΣΗ  ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ

Η κλήρωση του πρωταθλήματος θα γίνει το Σάββατο14 Νοεμβρίου 2015 και ώρα 12.00, στο Κλειστό Γυμναστήριο Κω

 

ΑΡΘΡΟ 6.  ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ

Η έναρξη του πρωταθλήματος ορίζεται για το Σάββατο 21 Νοεμβρίου 2015.

 

ΑΡΘΡΟ 7. ΔΙΑΡΚΕΙΑ  ΑΓΩΝΩΝ

Το κάθε παιχνίδι, θα διεξάγεται σε τέσσερις (4) περιόδους των οκτώ (8) λεπτών η κάθε μία στην 1η φάση των αγώνων. Από την 2η μέχρι και την τελική φάση, η διάρκεια της κάθε περιόδου θα είναι δέκα (10) λεπτά

Ανάμεσα στο δεύτερο και τρίτο δεκάλεπτο θα υπάρχει ανάπαυλα διάρκειας πέντε (5) λεπτών.

 

ΑΡΘΡΟ 8. ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ

Κάθε ομάδα πρέπει να παρουσιάζεται στο γήπεδο, είκοσι (20)  λεπτά πριν την έναρξη του προκαθορισμένου αγώνα. Στο φύλλο αγώνα, πρέπει να  δηλώνονται από πέντε (5) έως δώδεκα (12) αθλητές. Μετά την  παρέλευση δεκαπέντε λεπτών  από την ώρα έναρξης  ενός παιχνιδιού η ομάδα που δεν θα είναι έτοιμη να αγωνιστεί θα  μηδενίζεται.

Όλες οι ομάδες οφείλουν να εμφανίζονται σε κάθε αγώνα με ομοιόμορφες εμφανίσεις, αριθμημένες από το νούμερο 4 έως και το 15 τυπωμένο στη πλάτη κάθε εμφάνισης.

 

ΑΡΘΡΟ 9. ΠΟΙΝΕΣ

Σε περίπτωση κωλύματος, ο υπεύθυνος κάθε ομάδος, οφείλει να  ενημερώσει την Επιτροπή Πρωταθλήματος τουλάχιστον είκοσι τέσσερις (24) ώρες πριν την έναρξη του προκαθορισμένου αγώνα.

Σε περίπτωση που μια ομάδα μηδενιστεί για οποιοδήποτε λόγο δύο (2) φορές, αποβάλλεται από το πρωτάθλημα.

 

ΑΡΘΡΟ 10. ΕΝΣΤΑΣΕΙΣ

Κάθε ένσταση για αντικανονική συμμετοχή παίκτη, μπορεί να γίνει πριν  την έναρξη του αγώνα.  Οι ενστάσεις υποβάλλονται από τον αρχηγό της ομάδος.

Καμιά ένσταση δεν θα γίνεται δεκτή μετά το τέλος του αγώνα.

 

ΑΡΘΡΟ 11. ΤΕΛΙΚΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ – ΑΠΟΝΟΜΕΣ

Στον τελικό του πρωταθλήματος, όπου την ημερομηνία θα καθορίσει η Επιτροπή του Πρωταθλήματος θα γίνουν όλες οι απονομές.

Έπαθλα θα απονεμηθούν στις τρείς πρώτες νικήτριες ομάδες, στον πρώτο σκόρερ του πρωταθλήματος και αναμνηστικά διπλώματα σε όλους τους συμμετέχοντες.

 

ΑΡΘΡΟ 12. ΓΗΠΕΔΑ  ΑΓΩΝΩΝ

Για τους  αγώνες του Εργασιακού Πρωταθλήματος μπάσκετ θα χρησιμοποιηθούν το κλειστό γυμναστήριο του Δήμου Κω (Αρτεμισίας 37)  και σε περίπτωση ανάγκης, το κλειστό γυμναστήριου του Γυμνασίου στην Αγία Μαρίνα.

 

ΑΡΘΡΟ 13.   ΙΑΤΡΙΚΗ ΒΕΒΑΙΩΣΗ

Η Ιατρική βεβαίωση για την συμμετοχή στο Ερασιτεχνικό Πρωτάθλημα Καλαθοσφαίρισης ΚΩΣ 2016, θεωρείται απαραίτητη και την ευθύνη της έκδοσης την έχει ο ίδιος ο αθλητής.  Σε κάθε άλλη περίπτωση η συμμετοχή στο Πρωτάθλημα γίνεται δεκτή, με την προσκόμιση υπεύθυνης δήλωσης που θα υπογράφεται από τον ίδιο τον αθλητή

Συνημμένο (Β).  ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ

Ο Υπεύθυνος Τμήματος Αθλητισμού του Δ.Ο.Π.Α.Β.Σ.

Σταματάκης  Αθανάσιος

Η Οργανωτική Επιτροπή     

  

ΚΩΣ 2016

ΔΗΛΩΣΗ  ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

ΟΝΟΜΑΣΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΘΛΗΤΩΝ

Επωνυμία  ομάδας

 

Έλαβα γνώση των 13ων άρθρων της προκήρυξης και δηλώνουμε την συμμετοχή μας στο Ερασιτεχνικό πρωτάθλημα Καλαθοσφαίρισης ΚΩΣ 2016.

α/α   Επώνυμο                 Όνομα                 Έτος Γένν.      Υπογραφή

1    
2    
3    
4    
5    
6    
7    
8    
9    
10    
11    
12    
13    
14    
15    
16    

Υπεύθυνος  Ομάδος       :

Τηλέφωνο Επικοινωνίας :  

 

ΚΩΣ 2016

ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ ΑΘΛΗΤΗ

 

Ο κάτωθι υπογεγραμμένος ………………………………………………………

του ………………………………………………………………………………………….

γεννηθείς την …………………………………………………………………………..

κάτοχος  της Αστυνομικής Ταυτότητας με αριθμό…………………….

συμμετέχω στο  Ερασιτεχνικό Πρωτάθλημα Καλαθοσφαίρισης ΚΩΣ 2016

με την ομάδα …………………………………………………………………………..

 

Δηλώνω υπεύθυνα ότι, δεν πάσχω από οποιοδήποτε  νόσημα υγείας που να αποτρέπει τη συμμετοχή μου στο Ερασιτεχνικό Πρωτάθλημα Καλαθοσφαίρισης Κως 2016 και την ενασχόληση μου με τον αθλητισμό.

Συμμετέχω με δική μου ευθύνη  και αποδέχομαι ότι η διοργανώτρια αρχή, δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιονδήποτε τραυματισμό ή πρόβλημα υγείας που πιθανόν να προκύψει.

 

Κως ……/……/2015

Ο  Δηλών

 

Zogas_dimitris