Αθλητικά Τετ 25 Μαϊ 2016

Ο φίλος μας FOURQUEZ28 (Σπύρος Μάριος Φουρθιώτης) μετά τον αγώνα της Ιταλίας από όπου επέστρεψε γεμάτος εμπειρίες, «φορτσάρει» και τα δίνει όλα στο ελληνικό πρωτάθλημα IMR JUNIOR CUP.

Την Κυριακή 22/5 συμμετείχε στον αγώνα που πραγματοποιήθηκε στο αυτοκινητοδρόμιο των Μεγάρων, στο οποίο θα πρέπει να σημειώσουμε ότι αγωνίζεται για δεύτερη φορά, και κατέκτησε τη δεύτερη θέση πίσω από τον καλό του φίλο Γιάννη Περιστερά.

Για την ιστορία, ο FOURQUEZ28 έκανε στα πρώτα χρονομετρημένα δοκιμαστικά τον πρώτο καλύτερο χρόνο, ενώ στα δεύτερα δοκιμαστικά πήρε τη δεύτερη θέση με μικρή διαφορά από τον πρώτο.

Κρατώντας σταθερό γυρολόγιο και κάνοντας τους γρηγορότερους γύρους σε όλη τη διάρκεια του αγώνα ακολούθησε κυριολεκτικά μια μάχη δώδεκα γύρων για την πρώτη θέση μεταξύ του FOURQUEZ28 και του Γιάννη Περιστερά.

Στον τελευταίο γύρο , ο FOURQUEZ28 ντουμπλάροντας έναν πιο αργό οδηγό έχασε λίγο πολύτιμο χρόνο. Με το γνωστό όμως πείσμα που τον διακρίνει, κατάφερε να φτάσει δίπλα στον πρώτο οδηγό και κυριολεκτικά να περάσουν την γραμμή τερματισμού μαζί. Το φώτο φίνις ήταν τελικά αυτό που του έδωσε τη δεύτερη θέση.

Η προσπάθεια του FOURQUEZ28 θα συνεχιστεί με τη βοήθεια των χορηγών του και σύντομα θα έχουμε νέα του.

MARINA NEGROY - GIORGARAS STAVROS ASFALEIES

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΚΩ

Ο πληρέστερος επαγγελματικός κατάλογος για τo νησί της Κω!

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΗ