Αθλητικά Πεμ 17 Νοε 2016

Για άλλη μια φορά ο Σύλλογος «KOS FIGHTERS CLUB» συμμετείχε στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Kick Boxing με 14 αθλητές, που πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα 4/11 έως 6-11.

 

Η προετοιμασία των αθλητών ήταν ανάλογη για τους αγώνες που θα έπαιρναν μέρος, αφού το επίπεδο κάθε χρόνο είναι καλύτερο και οι συμμετοχές είναι πάντα περισσότερες, δείγμα της ανάπτυξης του αθλήματος στην Ελλάδα. Για άλλη μια φορά οι αθλητές του Συλλόγου από την Κω πρωταγωνίστησαν στις κατηγορίες τους, αφού κατάφεραν να κατακτήσουν 15 μετάλλια από το Πανελλήνιο πρωτάθλημα, δείχνοντας πόσο καλή δουλειά γίνεται στον Σύλλογο.

 

Για τους μικρούς αθλητές του Συλλόγου Γρηγόρης Μπατσιούλας, Γιάννης Καρδούλιας, Ιωάννα Χουρδά, Αποστόλης Μαρδάκης, Αγάπη Αδαμαντίδη και Ελένη Νεροτσοπούλου, που είναι κάτω από 10 ετών, οι άνθρωποι που γνωρίζουν πολύ καλά το άθλημα μίλησαν με τα καλύτερα λόγια, αφού όλοι νίκησαν τους αγώνες τους και έδειξαν ότι στο μέλλον θα πρωταγωνιστούν στις κατηγορίες τους.

 

Θα πρέπει να αναφερθούμε για την μεγάλη αγάπη του αθλητή μας, Γρηγόρη Μπατσίουλα που ταξίδεψε από την Κύπρο για να βρεθεί κοντά στην ομάδα μας και να συμμετέχει στο πανελλήνιο πρωτάθλημα, δείχνοντας το πάθος του και την αγάπη στο άθλημα.

 

Τις καλύτερες εντυπώσεις άφησε στο πρωτάθλημα ο αθλητής Σταύρος Γεωργίου του Αχιλλέα Μογκατάμ, που κάνει προπόνηση στην Αθήνα, αφού νίκησε με νοκάουτ και τις 2 κατηγορίες που συμμετέχει. Δείχνοντας ότι το μέλλον θα είναι πολύ λαμπρό για αυτό τον αθλητή και θα πρωταγωνιστεί εντός και έκτος Ελλάδας.

 

Μετά τις διακρίσεις της αθλήτριας Μάρθα Νυστάζου στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ανδρών - Γυναικών, η Ομοσπονδία αποφάσισε να συμμετέχει με την Εθνική Ομάδα Ανδρών-Γυναικών στο Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα που θα γίνει στο Λουτράκι από 19-11-2016 και μέχρι 27-11-2016, που ήταν φυσιολογικό επακόλουθο.

 

Τα αποτελέσματα για τον κάθε αθλητή που συμμετείχε στο πρωτάθλημα είναι τα εξής:

 

1) Αλέξανδρος Βαγιανός 3ος Kick Light και 2ος Light Contact

2) Διονυσία Χουρδά 3η Kick Light και 3η Light Contact

3) Σταύρος Γεωργίου 1ος Low και 1ος Κ1

4) Γιώργος Σαλτζής 2ος Light Contact

5) Βασιλική Γιαννάκου 1η Kick Light και 3η Light Contact

6) Γιασεμή Κιοσέογλου 1η Kick Light και 3η Light Contact

7) Αναστασία Μεγαλοϊκονομου 3η Kick Light και 3η Light Contact

8) Αγάπη Αδαμαντίδη 3η Light Contact

9) Ειρήνη Κοττάκη 3η Light Contact

 

Το Δ.Σ. του Συλλόγου συγχαίρει τους αθλητές του Συλλόγου για τις διακρίσεις του και την άψογη συμπεριφορά τους, που επέδειξαν μέσα και έξω από τους αγωνιστικούς χώρους, δείχνοντας το αθλητικό πνεύμα που τους χαρακτηρίζει.

 

MARINA NEGROY - GIORGARAS STAVROS ASFALEIES

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΚΩ

Ο πληρέστερος επαγγελματικός κατάλογος για τo νησί της Κω!

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΗ