ΕΥΧΕΣ ΓΙΑ ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΚΩ!

ANDREOU-PASXA-2024.jpgENJOY_TRAVEL_PASXA_2024.jpgEVITA-TRIUMPH-PASXA-2024.jpgFRUIT_CORNER_PASXA_2024.jpgGOURLAS-PASXA-2024.jpgGRILLIS_SERVICE-PASXA-2024.jpgH2O_PASXA-2024.jpgHI-TECH-SERVICE-PASXA-2024.jpgHONDA-FOURTHIOTIS-PASXA-2024.jpgKASSIOU_PASXA_2024.jpgKASSRAS-PASTRY-EASTER-2024.jpgKAYKAS-PASXA-2024.jpgKOAKOS-ELAIONAS-PASXA-2024.jpgKOS_ESTIA_PASXA_2024.jpgLOCKER-PASXA-2024.jpgMARKOGLOU-STAMATIS-PASXA-2024.jpgMELISSA-PASXA-2024.jpgMOUS-PASXA-2024.jpgOPTIKOSMOS-PASXA-2024.jpgORFANOUDAKIS-PASXA-2024.jpgPARAPENTE-PASXA-2024.jpgPEPPERMINT_PASXA_2024.jpgPETRIS-MARMARA-PASXA-2024.jpgROPI-PASXA-2023.jpgSINESIOU-PASXA-2024.jpgSKEVOFILAX_VINERY_EASTER_2024.jpgSMALLART_PASXA-2024.jpgSOULIS-PASXA-2024.jpgSPORT-PANIC-PASXA-2024.jpgTAXI_PASXA-2024.jpgTZANETOULAKOS-PASXA-2024.jpg
Lifestyle Πεμ 25 Ιουν 2015

Συναντήσαμε την Έλλη Κοκκίνου στο στούντιο της Ρούλας Ρέβη, όπου μαζί με τη γνωστή φωτογράφο δούλευαν τη φωτογράφηση για το νέο της single, η κυκλοφορία του οποίου είναι θέμα λίγων ημερών. Με ιδιαίτερο στυλ, που στηρίζεται ενδυματολογικά στα γυναικεία ανοιχτόχρωμα κοστούμια, η τραγουδίστρια μίλησε για τη μεγάλη αλλαγή που ήρθε τους τελευταίους μήνες στη ζωή της. Και ναι, όπως θα καταλάβατε, ζει τις μεγάλες αλλαγές με τον ενθουσιασμό ενός μικρού παιδιού. Ευτυχώς!

Πέρασε αρκετό διάστημα μέχρι να αποφασίσεις να επιστρέψεις δισκογραφικά...
Ουσιαστικά από τον Ιούνιο. Ήταν όμως απαραίτητο αυτό το διάστημα λόγω και της μεταβατικής φάσης που πέρασα με τη νέα μου συνεργασία με την Cobalt. Δεν σου κρύβω πως είμαι ενθουσιασμένη! Κάνω μια μεγάλη αλλαγή, είναι πολύ δημιουργική και πολύ σημαντική η περίοδος αυτή για εμένα. Με τους συνεργάτες μου έχουμε μια κοινή γραμμή, ψαχνόμαστε αρκετά, τόσο σε στιχουργικό όσο και σε μουσικό επίπεδο, έχουμε κάνει πολλά ντέμο με τραγούδια μέχρι να καταλήξουμε τόσο στο single, που θα κυκλοφορήσει σε λίγες ημέρες, όσο και στο άλμπουμ που θα έρθει αργότερα.

Στην ουσία, είναι και η πρώτη δουλειά που κάνεις χωρίς την υπογραφή του Φοίβου. Θα ξανασυναντηθούν οι δρόμοι σας ή δεν υπάρχει τέτοιο ενδεχόμενο;
Από τη δική μου την πλευρά σίγουρα, αλλά πιστεύω ότι και από τη δική του το ενδεχόμενο αυτό παραμένει ανοιχτό. Η εποχή που συνεργάστηκα με τον Φοίβο ήταν πολύ σημαντική, δεν ακυρώνω τίποτε από όλα αυτά τα χρόνια.

Στη σκηνή του «Cabaret», επίσης εμφανίζεσαι αρκετά διαφορετική, πιο απελευθερωμένη.
Περνάω συγκλονιστικά! Είμαι ελεύθερη στη σκηνή, δεν δεσμεύομαι από την ώρα. Δεν έχω, δηλαδή, τα όρια του πρώτου ή του δεύτερου προγράμματος, όπως θα συνέβαινε αν βρισκόμουν σε μεγαλύτερη σκηνή. Ό,τι κάνω είναι ένα κομμάτι του εαυτού μου, έτσι το νιώθω. 

Οι εποχές των μεγάλων κέντρων και των λουλουδιών έχουν περάσει ανεπιστρεπτί, σύμφωνα και με δηλώσεις συναδέλφων σου, όπως ο Αντώνης Ρέμος και η Άννα Βίσση...
Κοίταξε, μέσα σε αυτούς τους χώρους, έκανα και κάναμε όλοι μας τις μεγάλες μας επιτυχίες. Ίσως είναι δική μας ανάγκη αλλά και του κοινού πια να προχωρήσουμε σε μια αλλαγή. Αν θέλεις να μιλήσω προσωπικά, φέτος ήταν για μένα το σωστό timing για να το τολμήσω. Ο κόσμος έχει αλλάξει επίσης τον τρόπο που διασκεδάζει και αυτό πρέπει να το λάβουμε σοβαρά υπόψη μας. Το πρόγραμμα που κάνω στο «Cabaret», από τον Μάιο μέχρι τον Ιούλιο έχουμε ήδη συμφωνήσει να το παρουσιάσουμε και στο «Cash». Άρα θα συνεχίσω τα lives με αυτήν τη μορφή.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Zogas_dimitris