ΕΥΧΕΣ ΓΙΑ ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΚΩ!

ANDREOU-PASXA-2024.jpgENJOY_TRAVEL_PASXA_2024.jpgEVITA-TRIUMPH-PASXA-2024.jpgFRUIT_CORNER_PASXA_2024.jpgGOURLAS-PASXA-2024.jpgGRILLIS_SERVICE-PASXA-2024.jpgH2O_PASXA-2024.jpgHI-TECH-SERVICE-PASXA-2024.jpgHONDA-FOURTHIOTIS-PASXA-2024.jpgKASSIOU_PASXA_2024.jpgKASSRAS-PASTRY-EASTER-2024.jpgKAYKAS-PASXA-2024.jpgKOAKOS-ELAIONAS-PASXA-2024.jpgKOS_ESTIA_PASXA_2024.jpgLOCKER-PASXA-2024.jpgMARKOGLOU-STAMATIS-PASXA-2024.jpgMELISSA-PASXA-2024.jpgMOUS-PASXA-2024.jpgOPTIKOSMOS-PASXA-2024.jpgORFANOUDAKIS-PASXA-2024.jpgPARAPENTE-PASXA-2024.jpgPEPPERMINT_PASXA_2024.jpgPETRIS-MARMARA-PASXA-2024.jpgROPI-PASXA-2023.jpgSINESIOU-PASXA-2024.jpgSKEVOFILAX_VINERY_EASTER_2024.jpgSMALLART_PASXA-2024.jpgSOULIS-PASXA-2024.jpgSPORT-PANIC-PASXA-2024.jpgTAXI_PASXA-2024.jpgTZANETOULAKOS-PASXA-2024.jpg
Lifestyle Τρι 12 Ιαν 2016

Mάθετε τις παραξενιές της Madonna, της Beyonce και της Λατίνας σταρ, Jeniffer Lopez!

Madonna


Ως βασίλισσα της ποπ μουσικής σκηνής, επιτρέπεται να έχει τις παραξενιές της, οι οποίες όμως πρέπει να έχουν ικανοποιηθεί μία μέρα πριν την άφιξή της. Η τραγουδίστρια θέλει το δωμάτιο της σουίτας της να έχει βερικοκί χρώμα, μιας και είναι το αγαπημένο της. Φυσικά, επιθυμεί απόλυτη ηρεμία και δεν επιτρέπει σε κανέναν, πέρα από τους δικούς της ανθρώπους, να βρίσκεται στον όροφο.

 


Victoria Beckham


Έχει τον τίτλο της απρόσιτης, όμως όσοι 
την έχουν συναναστραφεί δεν έχουν την ίδια άποψη. Είναι πολύ προσεκτική με τη διατροφή της, προτιμά λαχανικά και φρούτα εποχής, αλλά θέλει να είναι κομμένα στο ίδιο ακριβώς σχήμα. Για τις εμφανίσεις της έχει τουλάχιστον δύο επιλογές και αν, την ώρα που ετοιμάζεται, χτυπήσει την πόρτα η καμαριέρα του δωματίου, δεν θα 
διστάσει να ρωτήσει τη γνώμη της για το ποιο φόρεμα να βάλει.

Beyoncé


Ίσως είναι από τις λίγες που δεν έχει ιδιαίτερες απαιτήσεις. Η τραγουδίστρια θέλει το μενού της να περιλαμβάνει απαραιτήτως λαχανικά εποχής, φρούτα και φρέσκο ψάρι. Είναι φιλική με τον κόσμο, μιλάει σε όσους την πλησιάζουν και δεν επιλέγει να γευματίζει πάντα στην απομόνωση της σουίτας της, αλλά και στο χώρο του εστιατορίου. Σε κάθε ταξίδι έχει μαζί το φύλακα άγγελό της, που δεν είναι άλλος από το σύζυγο και μάνατζέρ της Jay-Z.


Jennifer Lopez


Η τραγουδίστρια επιθυμεί το δωμάτιο του ξενοδοχείου που διαμένει να είναι πάντα λευκό. 
Ο χώρος της θέλει να είναι στολισμένος με λευκά τριαντάφυλλα και κεριά, για να ηρεμεί και να της φτιάχνει η διάθεση. Και μπορεί να παίρνει μεγάλη ομάδα μαζί της, ωστόσο είναι πολύ απαιτητική με το room service, το οποίο είναι «ετοιμοπόλεμο» 24 ώρες το 24ωρο για να ικανοποιήσει τις επιθυμίες τις.

Janet Jackson

Η αδελφή του Michael Jackson θέλει 
υποχρεωτικά ένα δωμάτιο στον όροφο που μένει να μετατραπεί σε αίθουσα γυμναστηρίου με όργανα ενδυνάμωσης. 
Η τραγουδίστρια ακολουθεί πιστά το 
καθημερινό πρόγραμμα γυμναστικής της, δίνοντας έμφαση στα βάρη και στο τρέξιμο πάνω σε διάδρομο, ενώ προτιμάει την πρωινή άθληση, καθώς έχει καλύτερα αποτελέσματα. Φυσικά έχει μαζί της στα ταξίδια τον προσωπικό της γυμναστή.

Ricky Martin

Στα ταξίδια του είχε πάντα μαζί τον επί πέντε χρόνια σύντροφό του, ενώ απέφευγε να βγαίνει από το δωμάτιο, αφού οι δυο τους ήθελαν να περνάνε χρόνο μόνοι στη σουίτα. Όσον αφορά τα γεύματά του, δεν είχε κάποιες ιδιαίτερες προτιμήσεις και ενημερωνόταν από το μενού που παρείχε το εστιατόριο του ξενοδοχείου. Μάλιστα, σε κάποιο επαγγελματικό του ταξίδι στη Σουηδία εντύπωση προκάλεσε πως μετά την αναχώρησή του οι καμαριέρες βρήκαν στο χώρο διάσπαρτα προφυλακτικά.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Zogas_dimitris