ΕΥΧΕΣ ΓΙΑ ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΚΩ!

EVITA-TRIUMPH-PASXA-2024.jpgFRUIT_CORNER_PASXA_2024.jpgGOURLAS-PASXA-2024.jpgGRILLIS_SERVICE-PASXA-2024.jpgH2O_PASXA-2024.jpgHI-TECH-SERVICE-PASXA-2024.jpgHONDA-FOURTHIOTIS-PASXA-2024.jpgKASSIOU_PASXA_2024.jpgKASSRAS-PASTRY-EASTER-2024.jpgKAYKAS-PASXA-2024.jpgKOAKOS-ELAIONAS-PASXA-2024.jpgKOS_ESTIA_PASXA_2024.jpgLOCKER-PASXA-2024.jpgMARKOGLOU-STAMATIS-PASXA-2024.jpgMELISSA-PASXA-2024.jpgMOUS-PASXA-2024.jpgOPTIKOSMOS-PASXA-2024.jpgORFANOUDAKIS-PASXA-2024.jpgPARAPENTE-PASXA-2024.jpgPEPPERMINT_PASXA_2024.jpgPETRIS-MARMARA-PASXA-2024.jpgSINESIOU-PASXA-2024.jpgSKEVOFILAX_VINERY_EASTER_2024.jpgSMALLART_PASXA-2024.jpgSOULIS-PASXA-2024.jpgSPORT-PANIC-PASXA-2024.jpgTAXI_PASXA-2024.jpgTZANETOULAKOS-PASXA-2024.jpg
Υγεία Τρι 8 Μαρ 2016

Είναι νέες, όμορφες και επιτυχημένες. Κάθε τους εμφάνιση σχολιάζεται από την κορυφή ως τα νύχια γι αυτό και πάντα φροντίζουν να είναι προσεγμένες.

Λαμπερά μαλλιά, καθαρό δέρμα, τέλεια χαρακτηριστικά. Η μητέρα φύση ήταν γενναιόδωρη μαζί τους, αλλά και οι ίδιες, όπως κατά καιρούς έχουν εξομολογηθεί έχουν τα δικά τους μυστικά ομορφιάς. Μερικά από αυτά είναι εύκολα και μπορείς να τα εφαρμόσεις και εσύ! Πάρε μια ιδέα.

Τα έντονα και λαμπερά μάτια της Miranda Kerr

Το κόλπο λάμψης του μοντέλου είναι αλήθεια πως πιάνει! Τι πρέπει να κάνεις; Βάλε λίγο lip balm στις εσωτερικές γωνίες των ματιών σου. Το βλέμμα σου θα φωτίσει αμέσως! Πρέπει, όμως, να προσέξεις να χρησιμοποιήσεις ένα φυσικό προϊόν και όχι ένα lipgloss που όχι μόνο θα φράξει τους πόρους, αλλά θα είναι και αρκετά κολλώδες, καταστρέφοντας όλο σου το μακιγιάζ. Προμηθεύσου, λοιπόν, ένα lip balm χωρίς γεύση και χωρίς χρώμα από το φαρμακείο και δοκίμασε το.

Κάνε την επιδερμίδα σου απαλή σαν μωρού όπως η Σάντρα Μπούλοκ

Σίγουρα απορείς πώς μπορεί αυτή η γυναίκα να έχει τέτοιο δέρμα! Η ίδια έχει δηλώσει σε συνέντευξή της ότι αυτό το αποτέλεσμα στην τόσο ωραία, ενυδατωμένη και λαμπερή επιδερμίδα της, το οφείλει στην κρέμα για μωρά που εφαρμόζει καθημερινά σε μικρή ποσότητα, ακόμα και στην περιοχή κάτω από τα μάτια της.


Κάνε την επιδερμίδα σου να φαίνεται αψεγάδιαστη σαν τη Σκάρλετ Γιόχανσον

Αν το δέρμα σου έχει την τάση να εμφανίζει συχνά σπυράκια ή κοκκινίλες, η Σκάρλετ είναι εδώ για να σου δώσει τη λύση: χυμός λεμονιού. Η σταρ, σου λέει, πριν από κάθε επίσημη εμφάνιση της, απλώνει στο πρόσωπό της λίγο χυμό λεμονιού, ένα «τρικ» που δίνει άμεσα λάμψη ακόμα και σε ένα θαμπό, λιπαρό και κουρασμένο δέρμα.

Πάγος...η Κέιτ Χάντσον

Η Κέιτ Χάντσον έχει παραδεχτεί πάρα πολλές φορές ότι το μυστικό της για να έχει νεανική λάμψη στο πρόσωπο της είναι ο πάγος. Αυτή λέει βουτάει το κεφάλι της μέσα σε μια λεκάνη με παγάκια προσπαθώντας να το κρατήσει όσο περισσότερο αντέχει, αλλά επειδή το βλέπω κάπως δύσκολο, εσύ κάνε μια πιο λάιτ εκδοχή περνώντας ένα παγάκι πάνω από το πρόσωπο σου ώστε να αναζωογονηθεί και να «ξυπνήσει» το δέρμα σου!

Απόκτησε τα μαλλιά της Catherine Zeta Jones

Η συγκεκριμένη σταρ χρησιμοποιεί πάντα μπύρα μετά το λούσιμο για την έξτρα ενυδάτωση και φροντίδα των μαλλιών της. Το κόλπο είναι ότι το αλκοόλ έχει την ιδιότητα να απομακρύνει όλες τις βρωμιές που μπορεί να βρίσκονται στην επιφάνεια των μαλλιών σου, καθιστώντας τα έτοιμα όχι μόνο για να απορροφήσουν καλύτερα όλα τα προϊόντα περιποίησης που χρησιμοποιείς, αλλά και για να είναι πιο ανθεκτικά στο σεσουάρ και σε πιο «απαιτητικά» χτενίσματα. Τι να κάνεις; Αφού ξεβγάλεις και το σαμπουάν, σκούπισε ελαφρά τα μαλλιά σου και ενώ είναι ακόμα νωπά, ρίξ ’τους ένα φλιτζάνι μπύρα και κάλυψε τα με μία πλαστική μεμβράνη. Άφησε τα για πέντε λεπτά και στη συνέχεια ξέπλυνε τα. Αν εφαρμόσεις το κόλπο σε κάθε δεύτερο λούσιμο θα δεις πολύ μεγάλη διαφορά! Εμένα πάντως η Catherine Zeta με έπεισε και λέω να το δοκιμάσω πολύ σύντομα!

Κάνε σαρκώδη χείλη όπως η  Lisa Rinna

Το κόλπο; Βάζεις λίγες σταγόνες από έλαιο κανέλας μέσα στο lipgloss σου, ώστε τα συστατικά της κανέλας να τα ερεθίζουν και να τα φουσκώνουν ελαφρά, κάθε φορά που ανανεώνεις το μακιγιάζ σου! Προφανώς και παίζει μεγάλο ρόλο το μέγεθος και το σχήμα που έχουν τα χείλη σου από μόνα τους, αλλά όπως και να το κάνουμε ένα ουπς θα τους το δώσει οπωσδήποτε η κανέλα!

Zogas_dimitris