ΕΥΧΕΣ ΓΙΑ ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΚΩ!

ANDREOU-PASXA-2024.jpgENJOY_TRAVEL_PASXA_2024.jpgEVITA-TRIUMPH-PASXA-2024.jpgFRUIT_CORNER_PASXA_2024.jpgGOURLAS-PASXA-2024.jpgGRILLIS_SERVICE-PASXA-2024.jpgH2O_PASXA-2024.jpgHI-TECH-SERVICE-PASXA-2024.jpgHONDA-FOURTHIOTIS-PASXA-2024.jpgKASSIOU_PASXA_2024.jpgKASSRAS-PASTRY-EASTER-2024.jpgKAYKAS-PASXA-2024.jpgKOAKOS-ELAIONAS-PASXA-2024.jpgKOS_ESTIA_PASXA_2024.jpgLOCKER-PASXA-2024.jpgMARKOGLOU-STAMATIS-PASXA-2024.jpgMELISSA-PASXA-2024.jpgMOUS-PASXA-2024.jpgOPTIKOSMOS-PASXA-2024.jpgORFANOUDAKIS-PASXA-2024.jpgPARAPENTE-PASXA-2024.jpgPEPPERMINT_PASXA_2024.jpgPETRIS-MARMARA-PASXA-2024.jpgROPI-PASXA-2023.jpgSINESIOU-PASXA-2024.jpgSKEVOFILAX_VINERY_EASTER_2024.jpgSMALLART_PASXA-2024.jpgSOULIS-PASXA-2024.jpgSPORT-PANIC-PASXA-2024.jpgTAXI_PASXA-2024.jpgTZANETOULAKOS-PASXA-2024.jpg
Lifestyle Παρ 20 Μαρ 2020
Η παραμονή στο σπίτι ακόμα και για προληπτικούς λόγους είναι πολύ φυσικό να ρίχνει την ψυχολογία μας. Γι' αυτό και εμείς θα περιποιηθούμε λίγο το στιλ μας και συγκεκριμένα τα μαλλιά μας.
 
Κι αν μάλιστα είστε από εκείνες τις γυναίκες που ήδη εργάζονται από το σπίτι, ντυθείτε όμορφα και πάρτε ιδέες  για εύκολα χτενίσματα που μπορείτε να κάνετε σε πέντε μόλις λεπτά μόνες στο σπίτι.
 
Χαμηλός κότσος
Είναι σικ, σοφιστικέ και ιδανικό χτένισμα για όσες από εσάς έχετε μακριά μαλλιά. Το συγκεκριμένο σινιόν χτένισμα είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεστε για να κάνετε τις δουλείες του σπιτιού σας χωρίς να σας ενοχλούν τα μαλλιά αλλά και για πολύωρη εργασία μπροστά από το laptop.
Θα χρειαστείτε ένα λαστιχάκι, τσιμπιδάκια και λακ για τα μαλλιά.
Κάντε μια χαμηλή κοτσίδα, αφήνοντας, αν θέλετε, από μια τούφα δεξιά και αριστερά. Στη συνέχεια δημιουργήστε ένα μικρό κενό ανάμεσα στο κεφάλι και την κοτσίδα και έπειτα περάστε την κοτσίδα από μέσα, δημιουργώντας ένα μικρό κότσο. Ασφαλίστε με τσιμπιδάκια και είστε έτοιμη!
 
Κλασσικός κότσος
Το hair bun ή αλλιώς κλασσικός κότσος είναι ότι πρέπει για την γενική καθαριότητα του Σαββάτου αλλά και για τα απαραίτητα ψώνια του σουπερμάρκετ. Είναι επίσης η τέλεια λύση για τις ζεστές μέρες. Απλό και super cool!
Θα χρειαστείτε μόνο ένα bun, τσιμπιδάκια και λαστιχάκι για τα μαλλιά.
Κάντε λοιπόν μια ψηλή αλογοουρά. Όσο πιο ψηλή την κάνετε τόσο πιο πάνω θα είναι και ο κότσος σας. Ύστερα παίρνετε το bun και τυλίγετε τα μαλλιά σας γύρω από αυτό ώστε να πάρει τη μορφή του donut.
Ασφαλίζετε με τα τσιμπιδάκια και έχετε ένα hair bun ή αλλιώς το πιο must χτένισμα όλων των celebrities.
 
Κυμματιστά μαλλιά με όγκο
Το πλέον κλασικό αυτό hairstyle σας επιτρέπει να φαίνεστε περιποιημένη από το πρωί μέχρι το βράδυ, χωρίς να δείχνει ποτέ υπερβολικό. Σύμφωνα μάλιστα με τους ειδικούς, τα κυματιστά μαλλιά ταιριάζουν και κολακεύουν κάθε γυναίκα, δίνοντας όγκο και κίνηση στα μαλλιά!
Θα χρειαστείτε το σίδερο για μπούκλες και λακ για τα μαλλιά.
Αφού έχετε ζεστάνει το σίδερο για μπούκλες, χωρίστε τα μαλλιά σας στη μέση. Θα δημιουργήσετε έτσι ένα δεξί και ένα αριστερό τμήμα, τα οποία θα φέρετε μπροστά, για να μη χρειάζεται να κάνεις μεγάλη προσπάθεια για να φτάσετε τα μαλλιά που βρίσκονται στο πίσω μέρος.
 
Το απόλυτο trick για πιο chic αποτέλεσμα είναι να αφήσετε τις άκρες λίγο πιο ίσιες. Αφού τελειώσετε με το σίδερο ψεκάστε λίγη λακ ή ξηρό σαμπουάν για να δώσετε μεγαλύτερο όγκο. Τέλος αν έχετε λαδάκι για την καταπολέμηση του φριζαρίσματος, χρησιμοποιήστε το στις άκρες των μαλλιών σας, έτσι ώστε να μη φριζάρουν!
 
 
Κυματιστά μαλλιά για κοντό καρέ
Ένα κοντό καρέ μπορεί πολύ πιο εύκολα να μετατραπεί σε κυματιστό καρέ και μάλιστα πιο γρήγορα από τα μακριά μαλλιά.
Αν έχετε χρόνο μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα ψαλίδι για μπούκλες ή ένα ισιωτικό
 
Ίσια αν έχετε αφέλειες
Αναμφισβήτητα ένα από τα πιο sexy hairlooks που ταιριάζει σε γυναίκες που έχουν αφέλειες είναι τα ίσια μαλλιά. Με όγκο ή χωρίς, τα ίσια μαλλιά χαρίζουν αυστηρότητα στο look και σε συνδυασμό με τις αφέλειες - που δίνουν μια παιδικότητα - η συνολική εικόνα είναι sophisticated.
 
Θα χρειαστείτε μόνο ένα ισιωτικό και ιδανικά dry shampoo αν θέλετε να διατηρήσετε το look για ημέρες.
 
 
Zogas_dimitris