Κόσμος Παρ 13 Μαϊ 2016

Η παρέα κινδύνευσε σοβαρά – Δεν τραυματίστηκαν, αλλά πήραν ένα σημαντικό μάθημα

Αν καταρτίσουμε μία λίστα με τις πιο επικίνδυνες selfie, τότε θα συμπεριληφθεί... άνετα στην πρώτη 10άδα. Μία παρέα κινδύνευσε σοβαρά, όταν θέλησε να βγάλει φωτογραφία σε βραχώδη παραλία. Ακριβώς εκείνη τη στιγμή, ένα τεράστιο κύμα «μαστίγωσε» τα άγρια βράχια και παρέσυρε την παρέα των ανδρών, οι οποίοι μόνο από θαύμα δεν τραυματίστηκαν σοβαρά.

Σκοπός τους ήταν να βγάλουν μία φωτογραφία την ώρα που... δαμάζουν τα κύματα της θάλασσας, ωστόσο η έμπνευσή τους δεν αποδείχθηκε... σοφή. Όχι μόνο δεν κατάφεραν να «δαμάσουν» την άγρια φύση, αλλά η τελευταία τους εκδικήθηκε.Η εικόνα δείχνει τα αγόρια να... αποφεύγουν δύο-τρία κύματα στη σειρά, όμως την ώρα που είναι έτοιμοι να τραβήξουν τη φωτογραφία, ενώ παίζει και το βιντεάκι, βρίσκονται στο έλεος της ορμής του νερού, η οποία τους παρασύρει σαν... σανίδες πάνω στα βράχια. Μπορεί να μην τραυματίστηκαν σοβαρά, ωστόσο πήραν ένα πολύ καλό μάθημα.

Το φαινόμενο με τις selfies έχει αρχίσει να λαμβάνει ανησυχητικές διαστάσεις παγκοσμίως, καθώς νέα παιδιά χάνουν τη ζωή τους για μία... ανάρτηση στα social media, ενώ άνθρωποι κινδυνεύουν σοβαρά, χάνοντας χέρια και πόδια, πολλοί δε, καταλήγουν στο νοσοκομείο.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

MARINA NEGROY - GIORGARAS STAVROS ASFALEIES

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΚΩ

Ο πληρέστερος επαγγελματικός κατάλογος για τo νησί της Κω!

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΗ