Πολιτισμός Παρ 8 Ιαν 2016

Στον Χειμερινό Κινηματογράφο «ΟΡΦΕΑ» από την Πέμπτη 7/1 έως και την Τετάρτη 13/1 θα προβληθούν οι τρεις παρακάτω ταινίες καθώς και θεατρική παράσταση με τον Χάρη Ρώμα:

 

Συνεχίζεται η ταινία Κινουμένων Σχεδίων «Ο Μικρός Πρίγκιπας» του Μαρκ Όσμπορν (Μπομπ ο Σφουγγαράκης, Kung Fu Panda) με τους Κωνσταντή Μαυριά, Άγγελο Λιάγκο, Κώστα Δαρλάση & Αφροδίτη Αντωνάκη στην μεταγλωττισμένη έκδοση & τους Τζεφ Μπρίτζες, Μακένζι Φόι, Ρέιτσελ ΜακΆνταμς, Πολ Ραντ, Μαριόν Κοτιγιάρ, Τζέιμς Φράνκο, Μπενίσιο Ντελ Τόρο, Ρίκι Τζερβές, Πολ Τζιαμάτι & Άλμπερτ Μπρουκς στην αυθεντική, υποτιτλισμένη έκδοση...

Υπόθεση: Ανακαλύψτε ξανά μία από τις πιο αγαπημένες ιστορίες όλων των εποχών με πρωταγωνίστρια Το Μικρό Κορίτσι, που η αγχωτική μητέρα του το προορίζει για το καλύτερο κολλέγιο της πόλης. Μόνη του διέξοδος είναι ο εκκεντρικός και καλόκαρδος γείτονας, ο Αεροπόρος, που την ξεναγεί σε έναν εκπληκτικό κόσμο όπου όλα είναι πιθανά. Έναν κόσμο που ο ίδιος γνώρισε πριν καιρό από τον Μικρό Πρίγκιπα. Εκεί ξεκινά το μαγικό και συναισθηματικό ταξίδι του στο σύμπαν του Μικρού Πρίγκιπα. Εκεί ανακαλύπτει ξανά την παιδικότητα του και μαθαίνει ότι δεν βλέπεις καθαρά παρά μόνο με την καρδιά. Η ουσία είναι αόρατη στα μάτια.

Δείτε το μεταγλωττισμένο τρέιλερ της ταινίας εδώ & το υποτιτλισμένο τρέιλερ εδώ.

Με υπότιτλους: Πέμπτη: 17:15, Δευτέρα: 19:30.

Μεταγλωττισμένο: Κυριακή: 17:15

 

 

Έρχεται η υποψήφια για 2 Χρυσές Σφαίρες Κοινωνική ταινία «Joy» του Ντέιβιντ Ο’Ράσελ (Οι Τρεις Ήρωες, Το Νόημα της Ζωής και Πώς να το Χάσετε, The Fighter, Οδηγός Αισιοδοξίας, Οδηγός Διαπλοκής) με τους Τζένιφερ Λόρενς, Ρόμπερτ Ντε Νίρο, Μπράντλεϊ Κούπερ, Έντγκαρ Ραμίρεζ, Ιζαμπέλα Ροσελίνι, Νταϊάν Λαντ & Βιρτζίνια Μάντσεν…

Υπόθεση: Στο «Joy», τέσσερις γενιές μιας οικογένειας ζωντανεύουν σε μια έντονη ιστορία με επίκεντρο την Τζόι, ένα κορίτσι το οποίο μεταμορφώνεται στην γυναίκα που ιδρύει μια εταιρεία-δυναστεία και εξελίσσεται σε πανίσχυρη ηγέτιδα μητριάρχη. Προδοσία, δόλος, απώλεια της αθωότητας, αλλά και πληγές που αφήνει πίσω της η αγάπη, συνθέτουν το σκηνικό αυτής της έντονα συναισθηματικής και βαθιά ανθρώπινης κωμωδίας που εξερευνά τη διαδικασία ανέλιξης προς την κορυφή της οικογενειακής αλλά και της επαγγελματικής ιεραρχίας, μέσα σε συνθήκες αθέμιτου ανταγωνισμού. Οι σύμμαχοι γίνονται εχθροί και οι εχθροί σύμμαχοι, τόσο εντός όσο και εκτός οικογενειακού περιβάλλοντος, ενώ ο ψυχισμός και η έντονη φαντασία της Τζόι την βοηθούν να βγει από την καταιγίδα που καλείται να αντιμετωπίσει.

Δείτε το τρέιλερ της ταινίας εδώ.

Πέμπτη, Κυριακή: 19:30, Παρασκευή, Τετάρτη: 22:00, Τρίτη: 19:00.

 

Κοντά μας η Περιπέτεια «Point Break 3D» του Έρικσον Κορ (Ο Ανίκητος) με τους Έντγκαρ Ραμίρεζ, Λουκ Μπρέισι, Τερέσα Πάλμερ & Ρέι Ουίνστοουν...

Υπόθεση: Οι παλμοί ανεβαίνουν και η αδρεναλίνη χτυπάει κόκκινο στην περιπέτεια δράσης «Point Break», με πρωταγωνιστή έναν νεαρό πράκτορα του FBI, τον Τζόνι Γιούτα, ο οποίος εισχωρεί σε μια δυναμική ομάδα αθλητών που επιδιώκουν την περιπέτεια και τη συγκίνηση, υπό την ηγεσία του χαρισματικού Μπόντι. Οι υποψίες πέφτουν πάνω τους για μια σειρά εγκλημάτων που διεξάγονται με ιδιαίτερα περίεργους τρόπους. Ζώντας υπό διαρκή κίνδυνο ως μυστικός πράκτορας, ο Γιούτα προσπαθεί να αποδείξει ότι είναι οι αρχιτέκτονες των ασύλληπτων αυτών εγκλημάτων. Η ταινία περιλαμβάνει μερικά από τα πιο εντυπωσιακά και τολμηρότερα αθλητικά stunts που έχουμε δει ποτέ σε κινηματογραφική ταινία. Τα επιτεύγματα αυτά γίνονται από κορυφαίους αθλητές που είναι οι καλύτεροι σε αθλήματα και extreme sports όπως το σερφ μεγάλων κυμάτων, πτήσεις με wingsuit, snowboarding, ελεύθερη αναρρίχηση και αγώνες υψηλών ταχυτήτων με μοτοσικλέτες.

Δείτε το τρέιλερ της ταινίας εδώ.

Πέμπτη, Κυριακή*, Δευτέρα: 22:00, Παρασκευή, Τετάρτη*: 19:30, Σάββατο: 20:00 & 22:15.

*Σε 2D

 

 

Μαζί μας και η Παιδική Σκηνή του Γιάννη Χριστόπουλου με την θεατρική-μουσική παράσταση «Ο Μαγικός Κόσμος του Σκρουτζ» του Κάρολου Ντίκενς με πρωταγωνιστή τον Χάρη Ρώμα!...

Υπόθεση: Ο αγαπημένος μας δημοφιλής ηθοποιός ενσαρκώνει τον γνωστό ήρωα του Άγγλου θεατρικού συγγραφέα, ο οποίος θεωρείται ένας από τους κορυφαίους συγγραφείς όλων των εποχών. Η «Χριστουγεννιάτικη ιστορία» έχει ξεχωριστή θέση στη βιβλιογραφία της παγκόσμιας λογοτεχνίας. Είναι πολύ σημαντικό το μήνυμα που προσλαμβάνουν τα παιδιά από την ιστορία του άπληστου ΣΚΡΟΥΤΖ ο οποίος, μετά την παρέμβαση των τριών πνευμάτων που του φανερώνουν την ασχήμια της ζωής του, μεταμορφώνεται σε άνθρωπο καλοσυνάτο που θέλει να μοιράζεται την περιουσία του με τους συνανθρώπους του. Ειδικά σ' αυτούς τους δύσκολους καιρούς που ζούμε και πρέπει να αλληλοστηριζόμαστε για να επιβιώσουμε, το μήνυμα του σπουδαίου Ντίκενς μοιάζει πιο επιτακτικό και απαραίτητο.

Τιμή Εισόδου: Παιδικό: € 10, Ενηλίκων: € 12.

Σάββατο 9/1: 12:00 & 17:30.

Προπώληση εισιτηρίων στον Χειμερινό Κινηματογράφο Ορφέα

 

Δείτε αναλυτικά το Πρόγραμμα Προβολών & τις Προσεχώς ταινίες μέσω της ιστοσελίδας μας «www.cine-orfeas.gr» και κάνοντας «Like» στην σελίδα μας στο Facebook «www.facebook.com/cineorfeas».

 

Σας περιμένουμε

Κοινωνική Συνεταιριστική Επιχείρηση ΟΡΦΕΑΣ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Zogas_dimitris