Πολιτισμός Τετ 20 Ιαν 2016

Η Φιλαρμονική Ορχήστρα της Δημοτικής Ενότητας Κω, έκοψε την βασιλόπιτά της στην πιτσαρία  ITALIAMO το Σάββατο στις 16.00 ώρα.

Την πίτα ευλόγησε και έκοψε ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Κώου  και Νισύρου κκ. Ναθαναήλ, ο οποίος ευχήθηκε στα παιδιά και στον μαέστρο καλή πρόοδο και πάντα επιτυχίες, δηλώνοντάς τους την χαρά του που μετακόμισαν πάλι στο κέντρο της πόλης.

Ο δήμαρχος Γιώργος Κυρίτσης ευχήθηκε μια καλή και δημιουργική χρονιά σε όλα τα παιδιά, και τους υποσχέθηκε ότι παρόλη την κρίση θα στηρίζει όσο μπορεί τα τμήματα της φιλαρμονικής.  

Εκ μέρους του Δ.Ο.Π.Α.Β.Σ. ΚΩ  τις ευχές της έδωσε η Αντιπρόεδρος Ε. Χατζηχριστοφή η οποία  προσέφερε μαζί με το μέλος του δ/σ  κ. Δήμητρα Τριανταφυλλοπούλου τα τιμητικά διπλώματα στους πιο επιμελείς μαθητές του 2015.

Παρών ήταν επίσης ο υπεύθυνος Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Κω, και πρόεδρος της Μαρίνας  κ. Σεβαστιανός Μαραγκός.

Ο μαέστρος  Θανάσης Πουλιού, αφού έκανε ένα μικρό απολογισμό του 2015 και ενημέρωση για τους στόχους του 2016 με κυρίαρχο το 4ο διεθνές φεστιβάλ φιλαρμονικών στην Κω 3-4-5-6  Ιουλίου,  ευχαρίστησε όλους τους παριστάμενους για τις ευχές και την παρουσία τους και ιδιαίτερα τον κ. Ν. Σπύρου και το Italiamo για την φιλοξενία,  τα Αρτοζαχαροπλαστεία «Πίκουλα» για την προσφορά της βασιλόπιτας, και τέλος τον Μουσικό Οίκο Καραβελλάκη Α.Ε για την δωρεάν ενός Μουσικού οργάνου (κλαρινέτο) για τον τυχερό.

Τυχερός  της βραδιάς ο οποίος  βρήκε το φλουρί και κέρδισε το μουσικό όργανο  ήταν το μέλος της Φιλαρμονικής Αντώνης Χατζηπαυλής.

Στο τέλος της βραδιάς τα παιδιά της φιλαρμονικής έφεραν όργανα όπου στήθηκε ένα όμορφο γλέντι με πολύ χορό και τραγούδι μεταξύ των μελών.

  Η Αντιπρόεδρος του  Δ.Ο.Π.Α.Β.Σ.ΚΩ                    Ο Διευθυντής της Φιλαρμονικής

            υπεύθυνη Πολιτισμού                                                    Αρχιμουσικός                                                                                                                                                                                                                

          Ειρήνη Χατζηχριστοφή                                              Θανάσης  Πουλιού

Zogas_dimitris