Πολιτισμός Πεμ 17 Ιαν 2019

«Το 2018 προσπαθήσαμε να δώσουμε έμφαση στο συγκερασμό των εκδηλώσεων με την εικόνα μιας άλλης Κω. Για το 2019 συνεχίζουμε, θέτοντας ακόμη υψηλότερους στόχους»

 

 

Σε συνέντευξή της στον «Σ» η αντιπρόεδρος του Δημοτικού Οργανισμού Πολιτισμού,  Αθλητισμού και Βρεφονηπιακών Σταθμών Δήμου Κω Ειρήνη Χατζηχριστοφή, κάνει έναν «απολογισμό» του έργου του Οργανισμού στον τομέα που είναι υπεύθυνη, αυτόν των πολιτιστικών εκδηλώσεων. Δηλώνει ικανοποιημένη από το αποτέλεσμα, παρά τους περιορισμένους οικονομικούς πόρους. Σε αυτούς άλλωστε αποδίδει και το ότι, ο Οργανισμός δεν έχει προσλάβει καλλιτεχνικό Διευθυντή, όπως και το ότι, δεν υπάρχουν στο δήμο χώροι με σωστές υποδομές για τη φιλοξενία εκδηλώσεων, όπως λ.χ. ένα θέατρο σύγχρονο. Όμως, δεν αποκλείει ούτε το ένα ούτε το άλλο. «Είναι μέσα στους στόχους μας και το διεκδικούμε» αναφέρει για το θέατρο, ενώ δεν αποκλείει την τοποθέτηση καλλιτεχνικού διευθυντή, «αρκεί να είναι μια επιλογή που θα προσδώσει κύρος και ανταποδοτικότητα στα Ιπποκράτεια και θα συμβαδίζει με τα οικονομικά μας δεδομένα».

Να σημειώσουμε πως, ο προϋπολογισμός του Δ.Ο.Π.Α.Β.Σ., ο οποίος όπως τονίζει  «αποτελεί ένα εργαλείο προκειμένου να εφαρμόσουμε το πρόγραμμά μας», για το 2018 ήταν 150.000 ευρώ και για το 2019 είναι 150.000 ευρώ, με προοπτική αναμόρφωσης.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΗΣ κας ΕΙΡΗΝΗΣ ΧΑΤΖΗΧΡΙΣΤΟΦΗ ΣΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ «ΣΤΑΘΜΟΣ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ» ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ

 

 

Zogas_dimitris