Πολιτική Τρι 2 Φεβ 2016

Τηλεδιάσκεψη η οποία θα είναι κλειστή για τους δημοσιογράφους (γιατί άραγε;) για το θέμα της καταγραφής και πιστοποίησης των μη κυβερνητικών οργανώσεων που δραστηριοποιούνται στα νησιά πραγματοποιείται στη 1 μμ στη Περιφερειακή Ενότητα της Κω. Τις επόμενες μέρες θα ακολουθήσει από κλιμάκιο, που συστάθηκε σε κάθε νησί, συνοδευόμενο από Επόπτη υγείας, η διαδικασία καταγραφής όσων μελών ΜΚΟ προσφέρουν ιατρικές υπηρεσίες σε πρόσφυγες για να ελέγξουν τις συνθήκες υγιεινής.

Ο stathmosnet.gr επικοινώνησε με τον Έπαρχο Κω Γ. Χαλκιδιό ρωτώντας τον γιατί η σύσκεψη θα γίνει κεκλεισμένων των θυρών. Η απάντηση είναι ότι πρόκειται για διαδικαστικό θέμα που δεν έχει καν ατζέντα και ακόμα πως ούτε στη Ρόδο θα παραβρεθούν δημοσιογράφοι.

Το γιατί μία σύσκεψη που έχει δημόσιο ενδιαφέρον δεν είναι ανοιχτή στους δημοσιογράφους παραμένει αναπάντητο ερώτημα.

 

ΣΧΟΛΙΟ ΤΗΣ ΠΙΤΣΑ ΒΕΡΒΕΡΟΓΛΟΥ….

ΠΟΥ ΗΤΑΝ Η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΟΤΑΝ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕ Η ΔΗΜΟΣΙΑ ΥΓΕΙΑ ΑΠΟ ΤΗ ΜΗ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΤΩΝ ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ ΣΕ ΧΩΡΟΥΣ ΥΓΙΕΙΝΗΣ ΜΕ ΕΥΘΥΝΗ Γ.ΚΥΡΙΤΣΗ;;;

ΚΑΙ Η ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΠΑΡΧΟΥ ΠΕΡΙΣΣΕΥΕΙ ΟΤΑΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΠΡΙΛΙΟ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ, Η ΔΗΜΟΣΙΑ ΥΓΕΙΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΝΤΑΝ ΧΑΡΙΣ ΣΤΙΣ ΜΚΟ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΧΩΡΙΣ ΣΥΝΟΡΑ, ΑΦΟΥ ΚΛΕΙΣΤΕΣ ΗΤΑΝ ΟΙ ΤΟΥΑΛΕΤΕΣ ΜΕ ΕΥΘΥΝΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ Γ.ΚΥΡΙΤΣΗ ΚΑΙ ΟΙ ΧΗΜΙΚΕΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΓΧΣ ΚΑΙ ΕΡΥΘΡΟ.!!!! 

ΤΟΤΕ Η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΣΦΥΡΙΖΕ ΑΔΙΑΦΟΡΑ…. ΔΕΝ ΔΙΕΒΛΕΠΕ ΚΙΝΔΥΝΟ ΓΙΑ ΤΗ ΔΗΜΟΣΙΑ ΥΓΕΙΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΙ ΣΕ ΕΛΕΓΧΟΥΣ ΣΥΝΘΗΚΩΝ ΥΓΙΕΙΝΗΣ !!! 

ΚΑΙ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΠΟΙΟΙ ΝΑ ΕΛΕΓΞΟΥΝ ΠΟΙΟΥΣ;;; ΤΟΥΣ ΓΧΣ (ΓΙΑΤΙ ΓΙ ΑΥΤΟΥΣ ΣΤΗΘΗΚΕ Η ΔΟΥΛΕΙΑ, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΛΛΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΜΕΜΟΝΩΜΕΝΟΙ ΠΟΥ ΦΡΟΝΤΙΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ, ΑΠΛΑ ΤΟ ΛΕΝΕ ΓΙΑ ΞΕΚΑΡΦΩΜΑ) ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΘΑ ΣΥΝΟΔΕΥΕΤΑΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΠΟΠΤΗ ΠΟΥ ΘΑ ΕΛΕΓΞΕΙ ΤΟΥΣ ΓΧΣ ΜΕ ΤΟ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΙΑΤΡΙΚΟ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΕΡΓΟ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΚΑΤΕΣΤΡΑΜΜΕΝΕΣ ΚΟΙΝΩΝΙΕΣ ΑΠΟ ΠΟΛΕΜΟΥΣ ΚΑΙ ΑΥΤΑΡΧΙΚΑ ΚΑΘΕΣΤΩΤΑ..

ΟΤΑΝ Η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΕ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΙΣΤΟΓΙΑΤΡΟΥΣ ΠΟΥ ΛΥΜΑΙΝΟΝΤΑΙ ΤΟ ΝΗΣΙ!!! 

ΟΤΑΝ ΔΕ ΔΕΙΧΝΕΙ ΑΝΑΛΟΓΟ ΖΗΛΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΤΩΝ ΣΥΝΘΗΚΩΝ ΥΓΙΕΙΝΗΣ ΣΕ ΚΑΤ/ΤΑ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΤΩΝ ΝΗΣΙΩΝ ΜΑΣΚΑΙ ΤΩΝ ΛΗΓΜΕΝΩΝ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ ΓΙΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΟΥΜΕ ΑΦΟΥ ΟΙ ΕΛΕΓΧΟΙ ΔΕ ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΕΥΘΥΝΗ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΟΠΟΙΑ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ !!!!

 

ρεπορτάζ: Πίτσα Βερβέρογλου

 

Zogas_dimitris