ΕΥΧΕΣ ΓΙΑ ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΚΩ!

EVITA-TRIUMPH-PASXA-2024.jpgFRUIT_CORNER_PASXA_2024.jpgGOURLAS-PASXA-2024.jpgGRILLIS_SERVICE-PASXA-2024.jpgH2O_PASXA-2024.jpgHI-TECH-SERVICE-PASXA-2024.jpgHONDA-FOURTHIOTIS-PASXA-2024.jpgKASSIOU_PASXA_2024.jpgKASSRAS-PASTRY-EASTER-2024.jpgKAYKAS-PASXA-2024.jpgKOAKOS-ELAIONAS-PASXA-2024.jpgKOS_ESTIA_PASXA_2024.jpgLOCKER-PASXA-2024.jpgMARKOGLOU-STAMATIS-PASXA-2024.jpgMELISSA-PASXA-2024.jpgMOUS-PASXA-2024.jpgOPTIKOSMOS-PASXA-2024.jpgORFANOUDAKIS-PASXA-2024.jpgPARAPENTE-PASXA-2024.jpgPEPPERMINT_PASXA_2024.jpgPETRIS-MARMARA-PASXA-2024.jpgSINESIOU-PASXA-2024.jpgSKEVOFILAX_VINERY_EASTER_2024.jpgSMALLART_PASXA-2024.jpgSOULIS-PASXA-2024.jpgSPORT-PANIC-PASXA-2024.jpgTAXI_PASXA-2024.jpgTZANETOULAKOS-PASXA-2024.jpg
Πολιτική Τετ 4 Ιαν 2017

«Δυστυχώς ούτε οι άγιες μέρες των Χριστουγέννων, ούτε η έλευση του νέου έτους στάθηκαν ικανές να ανατρέψουν τη δεινή πορεία του νησιού στα χέρια της «καταστροφικής αλλαγής Κυρίτση».

Η νέα φάπα από τη δικαιοσύνη ήρθε να αναδείξει για ακόμη μία φορά την ανικανότητα και την κουτοπονηριά με την οποία πολιτεύεται το απερχόμενο συνονθύλευμα της δημοτικής αρχής.

Από τις κούφιες υποσχέσεις για 24ωρη λειτουργία της αστικής συγκοινωνίας στην πόλη της Κω, περάσαμε στη συρρίκνωσή και τη σταδιακή εξαφάνισή της.

Από την επί διετίας αδρανοποίηση των δημοτικών τρένων με πρόσχημα τη δήθεν παράνομη λειτουργία τους, περάσαμε στην εξαργύρωση προεκλογικών γραμματίων και στην ιδιωτικοποίησή τους.

Από τα δοκιμαστικά δρομολόγια-εκδρομούλα στα χωριά του κ. Πιστικάκη, περάσαμε στην παράνομη «επέκταση» της γραμμής Κω-Τιγκάκι.

Και αφού ήρθε, όπως άπαντες γνώριζαν, η νέα φάπα της δικαιοσύνης, βγήκε «αλαλάζουσα» η κα. Πη να κατηγορήσει «θεούς και δαίμονες» για να καλύψει τη δική της ανικανότητα.

Γιατί πολύ απλά η «επέκταση» των μόλις δύο χιλιομέτρων του δρομολογίου προς Τιγκάκι στηρίχθηκε σε παράνομες αποφάσεις που έλαβε η δημοτική αρχή Κυρίτση με έναν εξαιρετικά ύποπτα πρόχειρο τρόπο...

Εν τούτοις, για το φιάσκο και για τις παράνομες αποφάσεις που οι ίδιοι έλαβαν, φταίνε τα οικονομικά και πολιτικά συμφέροντα... φταίει η Περιφέρεια και όχι η επικίνδυνη και παράνομη πλέον λειτουργία τους  ή... μήπως φταίει ο κακός τους ο καιρός!!!

«Ο κος Κυρίτσης πολιτικά έχει τελειώσει...». Κανένα μα κανένα σχέδιο και πρόγραμμα δεν έχει. Αποδεικνύεται περίτρανα ότι μετά το σενάριο «άλλαξα», τώρα δεν δύναται να υποστηρίξει ούτε τις ίδιες του τις αποφάσεις.

Ο πραγματικός λόγος για τον οποίο κος Κυρίτσης ψάχνει και δημιουργεί εσωτερικούς και εξωτερικούς αντιπάλους, ως άλλοθι-στήριγμα, είναι για να κερδίσει χρόνο προκειμένου να συγγράψει το εγχειρίδιο της απόλυτης ανικανότητας δίπλα στο εγχειρίδιο της απύθμενης βλακείας με το οποίο ξυπνάει και κοιμάται καθημερινά.

Η παράταξή μας έχει συγκεκριμένη πρόταση για την συνολική αναβάθμιση του συγκοινωνιακού έργου σε όλο το νησί που είναι και ρεαλιστική και νόμιμη, ενώνει δυνάμεις και υπηρετεί το σύνολο των δημοτών και των επισκεπτών του νησιού μας».

Zogas_dimitris