ΕΥΧΕΣ ΓΙΑ ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΚΩ!

ANDREOU-PASXA-2024.jpgENJOY_TRAVEL_PASXA_2024.jpgEVITA-TRIUMPH-PASXA-2024.jpgFRUIT_CORNER_PASXA_2024.jpgGOURLAS-PASXA-2024.jpgGRILLIS_SERVICE-PASXA-2024.jpgH2O_PASXA-2024.jpgHI-TECH-SERVICE-PASXA-2024.jpgHONDA-FOURTHIOTIS-PASXA-2024.jpgKASSIOU_PASXA_2024.jpgKASSRAS-PASTRY-EASTER-2024.jpgKAYKAS-PASXA-2024.jpgKOAKOS-ELAIONAS-PASXA-2024.jpgKOS_ESTIA_PASXA_2024.jpgLOCKER-PASXA-2024.jpgMARKOGLOU-STAMATIS-PASXA-2024.jpgMELISSA-PASXA-2024.jpgMOUS-PASXA-2024.jpgOPTIKOSMOS-PASXA-2024.jpgORFANOUDAKIS-PASXA-2024.jpgPARAPENTE-PASXA-2024.jpgPEPPERMINT_PASXA_2024.jpgPETRIS-MARMARA-PASXA-2024.jpgROPI-PASXA-2023.jpgSINESIOU-PASXA-2024.jpgSKEVOFILAX_VINERY_EASTER_2024.jpgSMALLART_PASXA-2024.jpgSOULIS-PASXA-2024.jpgSPORT-PANIC-PASXA-2024.jpgTAXI_PASXA-2024.jpgTZANETOULAKOS-PASXA-2024.jpg
Πολιτική Παρ 24 Φεβ 2017

«Όραμα, κίνημα πολιτών Κω»: «Εγκλωβισμένος, αδύναμος και ανεπαρκής ο κος Κυρίτσης πετάει το μπαλάκι στους δημότες…»

«Απόλυτα εγκλωβισμένος ο κος Κυρίτσης ομολόγησε την ανεπάρκεια του ζητώντας από τους φορείς να αναλάβουν πρωτοβουλία. Αφού έκαψε το τοπίο, οδήγησε το διάλογο σε «τοίχο».

Έφτασε μάλιστα να χαρακτηρίζει δημότες με τη φράση «τσανακογλύφτες» την ώρα που προσχηματικά, όπως πάντα, ζητάει την ενότητα αποφεύγοντας φυσικά να κοιτάξει πρώτα στον καθρέφτη.

Σε ρόλο Πόντιου Πιλάτου μας φλόμωσε με το «εγώ» του και το λαϊκισμό του αδιαφορώντας για το πραγματικό πρόβλημα.

Μας είπε ότι συναντήθηκε με τον πρωθυπουργό και τους αρχηγούς των κομμάτων στις 23 Ιανουαρίου και στις 8 Φεβρουαρίου εκδόθηκε το ΦΕΚ για το προαναχωρησιακό κέντρο της Κω…

Παραδέχτηκε ότι το κέντρο θα γίνει και ζήτησε από τους Κώους επιχειρηματίες να μην συμμετέχουν... έτσι ώστε να ικανοποιηθεί η περηφάνια τους!

Το θέατρο του παραλόγου δεν έχει τέλος.

Ο κος Κυρίτσης είναι και αναξιόπιστος και ανεπαρκής. Απέκρυψε ότι ο κος Μαραγκός συναντήθηκε με την κα Τσιριγώτη κατά την πρόσφατη επίσκεψή της στην Κω όπως απέκρυψε ότι γνώριζε την ίδρυση του κέντρου εδώ και ένα χρόνο (δείτε και σχετικό ρεπορτάζ του kosnews24: https://www.kosnews24.gr/koinwnika/item/233888-apokalyptiko-reportaz-tou-kosnews24-apo-tis-29-septemvriou-eixan-apofasisei-ti-dimiourgia-proanaxorisiakoy-kentrou-kratisis-stin-ko ).

«Αλήθεια υπάρχει κανείς που εμπιστεύεται αυτή τη δημοτική αρχή;», επεσήμανε η επικεφαλής του Οράματος Ιωάννα Ρούφα στην τοποθέτησή της, το βίντεο της οποίας παραθέτουμε αυτούσιο».

 

Δείτε το βίντεο με ολόκληρη την τοποθέτηση της επικεφαλής του Οράματος. https://www.youtube.com/watch?v=ri0jchrpeCY

 

 

«Δύναμη Αλλαγής»: «Όλοι κρινόμαστε από τους πολίτες»

Από την δημοτική παράταξη «Δύναμη Αλλαγής» εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση: 

«Η κ. Ρούφα είναι υπέρ του νέου κλειστού προαναχωρησιακού κέντρου, όπως ήταν και υπέρ του hot spot αφού εκτελεί εντολές. Αυτό το έχουν αντιληφθεί όλοι οι πολίτες της Κω.

Η Δημοτική Αρχή υπερασπίζεται την τουριστική ταυτότητα της Κω, την κοινωνική συνοχή και τα συμφέροντα των πολιτών. Η δική μας θέση είναι ένα μεγάλο ΟΧΙ στη δημιουργία αυτού του κέντρου.

Μαζί με τους φορείς θα συναποφασίσουμε τις ενέργειες που θα κάνουμε σε νομικό επίπεδο για να εμποδίσουμε αυτούς που θέλουν να μετατρέψουν το νησί μας σε αποθήκη ανθρώπων, μόνο και μόνο για να έχουν την ησυχία τους κάποιοι άλλοι.

Οι θέσεις της δημοτικής αρχής είναι γνωστές σε όλους. Δεν έχουν αλλάξει από την πρώτη ημέρα που κάποιοι, τους οποίους στηρίζει η κ. Ρούφα και μια μικρή μειοψηφία, μας φόρτωσαν τη δημιουργία του hot spot.

Εμείς θέλουμε να βγει η Κως έξω από τον χάρτη των hot spot και των άλλων δομών που θέλουν να μας φορτώσουν αυθαίρετα και με αυταρχικό τρόπο, αδιαφορώντας για τις επιπτώσεις στον τρίτο κορυφαίο τουριστικό προορισμό της χώρας.

Όλοι κρινόμαστε από τους πολίτες».

 

Απάντηση «Οράματος» σε Κυρίτση – «Δύναμη Αλλαγής»: «Γ. Κυρίτσης προς Κυβέρνηση από το Πυλί στις 14 Νοεμβρίου 2016: «Διασφαλίστε πέντε πράγματα και ελάτε να τα λειτουργήσουμε μαζί…»

«Είναι απόλυτα δεδομένο ότι ο κος Κυρίτσης έχει παραιτηθεί εδώ και καιρό από τη διοίκηση του νησιού. Και μόνο το γεγονός ότι μας απευθύνεται ως παράταξη και όχι ως δημοτική αρχή δείχνει το μέγεθος της σύγχυσης στην οποία βρίσκεται, εγκλωβισμένος στις εμμονές και τις ιδεοληψίες του.

Τα περίφημα «ΟΧΙ» που έχει πει ο κος Κυρίτσης δυστυχώς έχουν ακριβώς την ίδια βαρύτητα με το «ΟΧΙ» της κυβέρνησης στο δημοψήφισμα του 2015. Αμφότερα στερούνται περιεχομένου και επαναλαμβάνονται μόνο για να χαϊδεύουν αυτιά.

Κάθε φορά που ο κος Κυρίτσης συναντιέται με παράγοντες είτε της ΕΕ (θυμηθείτε την συνάντηση με Αβραμόπουλο-Τίμερμανς) είτε της κυβέρνησης, εμφανίζεται και ένα ΦΕΚ ίδρυσης ΚΕΠΥ, ΚΥΤ, Προαναχωρησιακού Κέντρου κλπ. Μήπως ξεχάσαμε ποιος πρότεινε όχι ένα αλλά δέκα ακίνητα για τη χωροθέτηση του hot spot;;;

Είναι πολύ πιθανό μετά το επικείμενο ταξίδι στις Βρυξέλλες να δούμε και τρίτο ΦΕΚ…

Το έχουμε επισημάνει και το επαναλαμβάνουμε, ο κος Κυρίτσης δεν παίζει «καθαρό παιχνίδι», δεν τον απασχολούν τα συμφέροντα της Κω. Το βλέπουμε στην περίπτωση του μεταναστευτικού, το είδαμε και στην περίπτωση της Ryanair. Άλλα λέει στην Αθήνα, άλλα στις Βρυξέλλες, άλλα στην Κω…. Άλλα θα πει στη σημερινή δεξίωση για την ανεξαρτησία του Κουβέιτ!!! Γιατί πολύ απλά το μόνο που τον απασχολεί είναι τα ταξιδάκια και η καλοπέραση στην υγειά των κορόιδων.

Ως παράταξη ήμασταν ξεκάθαροι από την πρώτη στιγμή. Ο Δήμος όφειλε να πάρει την υπόθεση πάνω του και αν μη τι άλλο να ελέγχει τις προθέσεις και τις ενέργειες της κυβέρνησης ως ισχυρός συνομιλητής με μία ενιαία, λογική και ξεκάθαρη στάση… δεν εισακουστήκαμε.

Τα αποτελέσματα τα πληρώνουμε τώρα γιατί επιτρέψαμε στην κυβέρνηση να αποφασίζει μονομερώς… ενώ γνώριζε ο κος Κυρίτσης για την πρόθεση δημιουργίας προαναχωρησιακού κέντρου περίμενε την έκδοση του ΦΕΚ και σήμερα έρχεται να το παίξει έκπληκτος και να διατρανώσει την αντίθεσή του με γελοίες προτάσεις του τύπου να μην δώσουμε υλικά, να μην εργαστούμε και να μην παρέχουμε υπηρεσίες.

Δείτε το δημοσίευμα της aegeanews από τη λαϊκή συνέλευση του Πυλίου στις 14 Νοεμβρίου 2016 όπου ο κος Κυρίτσης στο πρώτο βίντεο της ομιλίας του (χρονικό σημείο 28:09) αναφέρεται στο προαναχωρησιακό κέντρο δηλώνοντας ότι αν μας δώσει εγγυήσεις η κυβέρνηση μπορούμε να τα λειτουργήσουμε από κοινού (hotspot και προαναχωρησιακό)… τόσο μεγάλο αγώνα έδωσε ο κος Κυρίτσης από τον Νοέμβριο μέχρι και τις 8 Φλεβάρη που βγήκε το ΦΕΚ για το δήθεν όχι του.

Δείτε το σχετικό βίντεο στη διεύθυνση: https://www.youtube.com/watch?v=tcR_UsEUhEw

Τον παραδίδουμε στην κρίση των πολιτών», .

 

 

 

Zogas_dimitris