ΕΥΧΕΣ ΓΙΑ ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΚΩ!

ANDREOU-PASXA-2024.jpgENJOY_TRAVEL_PASXA_2024.jpgEVITA-TRIUMPH-PASXA-2024.jpgFRUIT_CORNER_PASXA_2024.jpgGOURLAS-PASXA-2024.jpgGRILLIS_SERVICE-PASXA-2024.jpgH2O_PASXA-2024.jpgHI-TECH-SERVICE-PASXA-2024.jpgHONDA-FOURTHIOTIS-PASXA-2024.jpgKASSIOU_PASXA_2024.jpgKASSRAS-PASTRY-EASTER-2024.jpgKAYKAS-PASXA-2024.jpgKOAKOS-ELAIONAS-PASXA-2024.jpgKOS_ESTIA_PASXA_2024.jpgLOCKER-PASXA-2024.jpgMARKOGLOU-STAMATIS-PASXA-2024.jpgMELISSA-PASXA-2024.jpgMOUS-PASXA-2024.jpgOPTIKOSMOS-PASXA-2024.jpgORFANOUDAKIS-PASXA-2024.jpgPARAPENTE-PASXA-2024.jpgPEPPERMINT_PASXA_2024.jpgPETRIS-MARMARA-PASXA-2024.jpgROPI-PASXA-2023.jpgSINESIOU-PASXA-2024.jpgSKEVOFILAX_VINERY_EASTER_2024.jpgSMALLART_PASXA-2024.jpgSOULIS-PASXA-2024.jpgSPORT-PANIC-PASXA-2024.jpgTAXI_PASXA-2024.jpgTZANETOULAKOS-PASXA-2024.jpg
Δρομολόγια Σαβ 4 Απρ 2015

Έχασα το μέτρημα αναγνώστη μου, το έχασα σου λέω. Πάνω που τα είχα βάλει σε μία σειρά (μετά από κοπιώδη προσπάθεια…), να ‘σου ξεπετιέται ακόμα μια και κόντεψα να το πάθω το εγκεφαλικό!!!

Εσύ τώρα θα αναρωτιέσαι τι στο καλό σου λέω και τι μέτραγα και τι ξεπετάχτηκε. Έχεις τα δίκια σου, το παραδέχομαι και σου εξηγώ ότι αναφέρομαι στους περιβόητους διαχειριστικούς ελέγχους που θα κάνει η δημοτική μας αρχή, κάποιοι από τους οποίους είχαν ξεκινήσει πριν χρόνια και κάποιοι θα ανατεθούν οσονούπω.

Μου επιτρέπεις να το συζητήσω μαζί σου, γιατί η παρέα σου με ηρεμεί; Θένκς. Απλά να έχεις στο μυαλό σου ότι, ο διαχειριστικός έλεγχος είναι οικονομικός και γίνεται από ορκωτούς λογιστές.

Πάμε λοιπόν.

Ανατέθηκε διαχειριστικός έλεγχος για την (πρώην) ΕΔΗΚ. Μέχρι σήμερα, μηδέν εις το πηλίκον.

Ανατέθηκε διαχειριστικός έλεγχος για το πρώην διαδημοτικό λατομείο (ΔΕΑΥΚ). Μέχρι σήμερα, μηδέν εις το πηλίκον.

ΘΑ ανατεθεί διαχειριστικός έλεγχος για (ξεκίνα το μέτρημα): ΕΦΤ. ΚΕΚΠΑΠΥΑΣ, ΔΗΡΑΣΚ, ΒΙΜΕΛ, ΑΤΕΚΑ

Τι μας απέμεινε; Η ΔΕΥΑΚ, η μαρίνα, η ΑΝΕΜ.

Δεν ξέρω αν ξέχασα κάποια, αλλά και να ξέχασα, δεν είναι και λίγες αυτές που θυμάμαι…

Βρε πώς καταντήσαμε!!! Σε λίγο ο δήμος θα ζητάει να προσλάβει δικηγόρους. Πού να φτουρήσει το προσωπικό του…

Ας πάμε το θεματάκι λίγο παραμέσα. Αντιλαμβάνεσαι τι σημαίνει τελικά να διαχειρίζονται κάποιοι άνθρωποι ένα δήμο; Σημαίνει πως, ακόμα κι αν υπάρχουν σοβαρές δομές ελέγχου (λέω τώρα…), μπορούν να κάνουν «διαολιές» που λέει και ο Λάκης. Σημαίνει πως, ΚΑΝΕΙΣ δεν μπορεί να ελέγξει την εξουσία, ακόμα και την τοπική, παρά τον ασφυκτικό κλοιό του παρέδρου (υπάρχουν πολλοί τρόποι που η εξουσία «σπρώχνει» ημετέρους). Σημαίνει ακόμα πως, εμείς οι πολίτες είμαστε όμηροι των επιλογών μας. Συνειδητά, ασυνείδητα ή υποσυνείδητα, δεν έχει και τόση σημασία. Σημασία έχει η λειτουργία των αρχόντων μας που, για να διώξει ο ένας τον άλλον από την καρέκλα της εξουσίας ξεκινάει την «καραμέλα» των σκανδάλων και τους διαχειριστικούς ελέγχους, άσχετα από το αποτέλεσμα. Το οποίο, όπως σου είπα, ΔΕΝ το βλέπουμε ποτέ των ποτών.

Άρα τι;; Νάθινγκ.

Και το ερώτημα, εάν όντως έγιναν οικονομικές ατασθαλίες, παραμένει κρεμασμένο στο μανταλάκι. Όσο για την «ρετσινιά», τι να σου πω; Έχεις δει κάποιον που κατηγορείται για «διαολιές» να ντρέπεται να κυκλοφορήσει στους δρόμους; Εάν δεις, σφύρα μου κλέφτικα.

Ναι δίκιο έχεις. Όχι μόνο κυκλοφορούν, αλλά κορδώνονται κιόλας!!!

Ναι δίκιο έχεις. Κάποιοι εξακολουθούν να μας κυβερνούν (το πήγα παραπάνω…). Είτε παραγράφηκαν τα ανομήματά τους, είτε βγήκαν λάδι. Και από λάδι στην Ελλάδα, να πιούν κι κότες. Μπόλικο, αγνό, παρθένο!!! 

Και η ζωή συνεχίζεται. Ή για να το πω όπως ακριβώς το νοιώθω, η ζωή όχι απλά συνεχίζεται, αλλά είναι ωραία και δεν χαμπαριάζει από όλα τούτα. Ευτυχώς!!!!

Υ.Γ.: Όλοι αυτοί οι διαχειριστικοί έλεγχοι που είτε ξεκινάνε είτε πρόκειται να ξεκινήσουν, ξέρεις τι μου θυμίζουν; Τις ΕΔΕ. Ναι, καλά διάβασες. Τις ΕΔΕ, όπως εκείνη που είχε ξεκινήσει (έτσι μας είχαν πει) για την κλοπή υπηρεσιακού οπλισμού από το Αστυνομικό Τμήμα Κω στις 16/6/2012 (πριν δυόμιση χρόνια!!!). Και δεν μιλάμε για νεροπίστολα, αλλά για «τέσσερα τυφέκια G3Α3 με τέσσερις γεμιστήρες, δύο υποπολυβόλα UZI με τρεις γεμιστήρες και δύο υποπολυβόλα MP-5 με τέσσερις γεμιστήρες».

Έξυπνος άνθρωπος είσαι (αν δεν ήσουν, δεν θα διάβαζες τον «Σ»…), εννοείς τι εννοώ.

Υ.Γ.2: Εάν παρ’ ελπίδα, βγει αποτέλεσμα από ένα διαχειριστικό έλεγχο και δημοσιοποιηθεί, θα είναι η πρώτη φορά που θα τους πω «μπράβο». Ας είναι και αυτονόητη η ενέργειά τους. Δεν είπαμε; Το αυτονόητο μας λείπει… . 

Zogas_dimitris