ΕΥΧΕΣ ΓΙΑ ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΚΩ!

ANDREOU-PASXA-2024.jpgENJOY_TRAVEL_PASXA_2024.jpgEVITA-TRIUMPH-PASXA-2024.jpgFRUIT_CORNER_PASXA_2024.jpgGOURLAS-PASXA-2024.jpgGRILLIS_SERVICE-PASXA-2024.jpgH2O_PASXA-2024.jpgHI-TECH-SERVICE-PASXA-2024.jpgHONDA-FOURTHIOTIS-PASXA-2024.jpgKASSIOU_PASXA_2024.jpgKASSRAS-PASTRY-EASTER-2024.jpgKAYKAS-PASXA-2024.jpgKOAKOS-ELAIONAS-PASXA-2024.jpgKOS_ESTIA_PASXA_2024.jpgLOCKER-PASXA-2024.jpgMARKOGLOU-STAMATIS-PASXA-2024.jpgMELISSA-PASXA-2024.jpgMOUS-PASXA-2024.jpgOPTIKOSMOS-PASXA-2024.jpgORFANOUDAKIS-PASXA-2024.jpgPARAPENTE-PASXA-2024.jpgPEPPERMINT_PASXA_2024.jpgPETRIS-MARMARA-PASXA-2024.jpgROPI-PASXA-2023.jpgSINESIOU-PASXA-2024.jpgSKEVOFILAX_VINERY_EASTER_2024.jpgSMALLART_PASXA-2024.jpgSOULIS-PASXA-2024.jpgSPORT-PANIC-PASXA-2024.jpgTAXI_PASXA-2024.jpgTZANETOULAKOS-PASXA-2024.jpg

Η παράνομη μετανάστευση, το διεθνές κύκλωμα που συνεχίζει ακάθεκτο, με τις κυβερνήσεις των ισχυρών να παραμένουν ασυγκίνητες αφού οι ίδιες προκαλούν και συντηρούν το πρόβλημα (η καθεμία για τους δικούς της λόγους και τα δικά της συμφέροντα πάνω απ' όλα...) και η υποκρισία να βαράει ταβάνι όταν νομοτελειακά τυχαίνει το μοιραίο, με τα τριήμερα πένθη, τις δηλώσεις συμπαράστασης και τα συλλυπητήρια. 

Και ποια απ’ όλες μίλησε πρώτη και επέρριψε ευθύνες στην Ελλάδα; Φυσικά η νο1 ένοχη για τον πνιγμό χιλιάδων ανθρώπων (ειδικά στην περιοχή μας που είναι τα τελευταία χρόνια ένας υγρός τάφος χιλιάδων ταλαίπωρων ανθρώπων μεταξύ των οποίων πολλών γυναικόπαιδων).

Τη «γραμμή» στον Τούρκικο τύπο έδωσε την επομένη ο εκπρόσωπος του κυβερνώντος Κόμματος στην Τουρκία AKP, Ομέρ Τσελίκ. «Οι Έλληνες άλλες φορές φορούν στολές άλλες φορές όχι, όμως τρυπούν βάρκες και άνθρωποι αφήνονται να πεθάνουν και τους απωθούν είτε στα τουρκικά είτε στα ιταλικά χωρικά ύδατα. Η Ελληνική Ακτοφυλακή μετατρέπει τη Μεσόγειο σε νεκροταφείο μεταναστών μπροστά στα μάτια όλων. Οι υπεύθυνοι πρέπει να τιμωρηθούν».

Έδειξε με το δάχτυλο προς τα δω και ταυτόχρονα τα άλλα τέσσερα δάχτυλα του έδειχναν τα μούτρα τους...

Στον αντίποδα της διεθνούς υποκρισίας το "παιχνίδι της φωτιάς"... από την εποχή της έξαρσης του μεταναστευτικού, του κλεισίματος των συνόρων από τους άλλους δήθεν "ευαίσθητους" της Ευρώπης που έκλεισαν τα σύνορα των χωρών τους και "φόρτωσαν" το πρόβλημα στην Ελλάδα. Με τους τότε "χρήσιμους ηλίθιους" Μουζάλες και κυρά Τασίες -μέσα από τις ιδεοληπτικές τους παρωπίδες που είχαν, έχουν και θα έχουν ακόμα και στο 3% να επιστρέψουν- να τα αποδέχονται σαν να μην τρέχει τίποτα (αφού απλά "λιάζονται") φτιάχνοντας τα "μεγαθήρια-αποθήκες ψυχών" για τα οποία προειδοποιούσαμε από τότε ότι ήταν θέμα χρόνου να έρθουν τα χειρότερα... (και ίσως λόγω των ιδιαίτερων συνθηκών της πανδημίας, άργησαν κιόλας να συμβούν). 

Το έγκλημα στην Κω μέσα από τόσες καταγγελίες (αστυνομικά συμβάντα, απόπειρες, παρενοχλήσεις κλπ) που έχουν γίνει κατά καιρούς, ήταν θέμα χρόνου και μακάρι να ευαισθητοποιήσει τους πάντες ώστε να είναι και το τελευταίο. 

Δύσκολο, όσο το παιχνίδι του οινοπνεύματος με τη φωτιά...Είναι νομοτελειακό ότι όσο το πλησιάζεις κάποια στιγμή θα αρπάξει και μετά άντε να τη σβήσεις. 

Σαν τα τρένα στα Τέμπη, με την χρόνια εγκληματική αμέλεια και αδιαφορία. Μετά τα ρίχνουμε στον "μεθυσμένο της βάρδιας" και πάμε για το επόμενο, όπου βγει...)

Το να λες απλά ότι είναι άλλη μια "γυναικοκτονία" της "πατριαρχίας" του Μπαγκλαντεσιανού Πυλίου-Μαρμαρίου-Τιγκακίου... θυμίζει την ταινία με τον αξέχαστο Θανάση Βέγγο, τον άνθρωπο για όλες τις δουλειές που έτρωγε φουντούκια για να κάνει παιδιά, επειδή τον κατηγορούσαν η γυναίκα και η μέγαιρα πεθερά του ως ανίκανο και ο Χρήστος Καλαβρούζος του έλεγε ότι "φταίει... το σύστημα Θανάση".

«Όμορφος κόσμος ηθικός αγγελικά πλασμένος»

Οι δύο όψεις του ίδιου νομίσματος είναι ταυτόχρονα όταν οι πρώην "σημαίες" του αντιρατσιμού που είχαν βαφτίσει "φασίστες" και "ρατσιστές" όσους έβλεπαν καθαρά την εργαλειοποίηση του μεταναστευτικού από την Τουρκία και τον Ερντογάν και τους σοβαρότατους εθνικούς κινδύνους για τη χώρα και τα ακριτικά νησιά μας, να διώκονται ποινικά για εγκληματική οργάνωση διακίνησης παράνομων μεταναστών στη χώρα μας. 

Ωραίο και ιδεαλιστικό θα ήταν να μην υπήρχαν φράχτες (και να πάρει άλλη μια μεγάλη χαρά ο πολύς μας κ. Μουζάλας, σαν το γκρέμισμα του τείχους του Βερολίνου - εύστοχο "ιδεολογικό" παράδειγμα), όπως πολύ όμορφα θα ήταν να μην είχαμε κλειδαριές, συστήματα ασφαλείας ή και κάμερες στα σπίτια, τα μαγαζιά και τα αυτοκίνητά μας. Να κοιμόμασταν έξω -όπως παλιά στις αυλές μας- με τα κινητά στο προσκέφαλο και τα λεφτά στην τσέπη του παντελονιού... 

Άντε να το κάνουν όμως πρώτοι οι ίδιοι που το λένε.. Και άντε να ανοίξουν τα σπίτια τους στον καθένα συνάνθρωπο ώστε να μην υπάρχουν άστεγοι, πεινασμένοι, απένταροι κλπ, και μετά τα σύνορα της χώρας ελεύθερα να δούμε τι θα ακολουθήσει στην πράξη γιατί στα λόγια και στη θεωρία των ιδεολογικών και προσωπικών "αγκυλώσεων", είναι όλα σούπερ. 

Μετά απ' όλα τα παραπάνω μην περιμένετε να αλλάξει το "ρεύμα" στις εκλογές της Κυριακής, απλά θα ολοκληρωθούν οι τάσεις που είχαν διαμορφωθεί με την βουλή να είναι επτακομματική (με την ελπίδα ότι θα κόψει κάπως τη φόρα και την αλαζονεία της "παντοκρατορίας" και του "ναι σε όλα" και όπου την πάρει. Τώρα, αν το "ρεύμα" των μικρών είναι τέτοιο που θα κόψει και την αυτοδυναμία... Τότε θα μιλάμε για νέα "έκπληξη" και τρίτες εκλογές ). 

Τα υπόλοιπα επί του πεδίου ένα-ένα με γνώμονα πάντα την αλήθεια (για την κατάσταση στη δημόσια υγεία μην τα ρωτάτε, ήταν είναι και θα είναι "ο Θεός να βάλει το χέρι του...").

Zogas_dimitris