ΕΥΧΕΣ ΓΙΑ ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΚΩ!

ANDREOU-PASXA-2024.jpgENJOY_TRAVEL_PASXA_2024.jpgEVITA-TRIUMPH-PASXA-2024.jpgFRUIT_CORNER_PASXA_2024.jpgGOURLAS-PASXA-2024.jpgGRILLIS_SERVICE-PASXA-2024.jpgH2O_PASXA-2024.jpgHI-TECH-SERVICE-PASXA-2024.jpgHONDA-FOURTHIOTIS-PASXA-2024.jpgKASSIOU_PASXA_2024.jpgKASSRAS-PASTRY-EASTER-2024.jpgKAYKAS-PASXA-2024.jpgKOAKOS-ELAIONAS-PASXA-2024.jpgKOS_ESTIA_PASXA_2024.jpgLOCKER-PASXA-2024.jpgMARKOGLOU-STAMATIS-PASXA-2024.jpgMELISSA-PASXA-2024.jpgMOUS-PASXA-2024.jpgOPTIKOSMOS-PASXA-2024.jpgORFANOUDAKIS-PASXA-2024.jpgPARAPENTE-PASXA-2024.jpgPEPPERMINT_PASXA_2024.jpgPETRIS-MARMARA-PASXA-2024.jpgROPI-PASXA-2023.jpgSINESIOU-PASXA-2024.jpgSKEVOFILAX_VINERY_EASTER_2024.jpgSMALLART_PASXA-2024.jpgSOULIS-PASXA-2024.jpgSPORT-PANIC-PASXA-2024.jpgTAXI_PASXA-2024.jpgTZANETOULAKOS-PASXA-2024.jpg

Η τρομακτική εγκληματικότητα, η έλλειψη αστυνόμευσης, η αντιμετώπιση της ακρίβειας και η περίθαλψη στα δημόσια νοσοκομεία είναι τα κυρίαρχα προβλήματα των πολιτών σύμφωνα με τις πρώτες δημοσκοπήσεις του 2024 (εντάξει, αν μιλάγαμε για την Κω θα είχαμε πρώτη τη δημόσια υγεία, το νοσοκομείο, την κατάσταση των δρόμων με τις λακκούβες και συνολικά την καθημερινότητα. Αρχή είναι μόλις ανέλαβαν οι νέοι υπεύθυνοι τομέων που είναι και άνθρωποι του τουρισμού. Οπότε, τα ξαναλέμε αναλυτικά σε 1-2 μήνες...).

Ποια εγκληματικότητα όμως; Εγκληματικότητα είχαμε πριν από χρόνια όταν μιλούσαμε για κλοπές, ληστείες, διαρρήξεις. Άντε και κάνα δύο εγκλήματα "πάθους" τον χρόνο, συνήθως μέσα στις γιορτές, ή καμία πατροκτονία-μητροκτονία τις "ήσυχες μέρες" του Αυγούστου (συν τη βία στα γήπεδα που έφτανε έως και σε τραγικές απώλειες ζωών διαχρονικά, από παλιά).

Σήμερα ωστόσο μιλάμε πλέον για βαρβαρότητα... Παράνοια σκέτη, ούτε καν ψυχιατρικές περιπτώσεις..

Τα πιο αποτρόπαια εγκλήματα είναι στις πρώτες ειδήσεις τις ημέρας. Ξεπεράσαμε και το Τέξας: "Δολοφόνησε με τρεις μαχαιριές την έγκυο σύζυγό του...Ο 39χρονος που σκότωσε τη Γεωργία στη Θεσσαλονίκη κατηγορείται και για βιασμό της αδερφής του...«Θα το τακτοποιήσω» είπε ο 50χρονος στην κόρη του και σκότωσε τον 33χρονο που τη βίαζε από τα 9 της... Μη-τέρα  σκότωσε το παιδί της στη Βέροια χτυπώντας το μέχρι θανάτου μέσα στο σπίτι... Σκότωσε τον 33χρονο κουνιάδο του στο Βόλο γιατί βίαζε την κόρη του από τα 9 της... 35χρονος σκότωσε τον πατέρα του στο Περιστέρι "για να σώσει τη μητέρα του"... Αστυνομικός μαχαιρώθηκε από Νορβηγό στη Θεσσαλονίκη και κατέληξε... Λίγες μέρες πιο πριν νεκρός άλλος αστυνομικός από φωτοβολίδα...Μεσολόγγι: Μυστήριο με την εξαφάνιση του 31χρονου – Σε σπίτι φίλου κατέφυγε ο 50χρονος κρεοπώλης με τον οποίο είχαν βγει για κυνήγι υπό το φόβο εκδίκησης...".

Ερανίσματα κεντρικών τίτλων ειδήσεων μόλις των τελευταίων ημερών (μέχρι τη δημοσίευση του παρόντος κειμένου, να δούμε τι ή πόσα άλλα θα προκύψουν...).

Η κυβέρνηση βέβαια έστειλε τον Χρυσοχοΐδη στο Υπ. ΠΡΟΠΟ (μια χαρά όνομα... όλα στην τύχη τους/μας) και δεν πολυασχολείται με "προσωπικές υποθέσεις". Σου λέει "πάντα συνέβαιναν αυτά -όπως και με τις ξαφνικίτιδες... Άλλο όμως το 1-2-3-4-5 το χρόνο και άλλο τα 2-3-5 καθημερινά! (Έλα μωρέ, ψιλά γράμματα...).

Βλέπετε, έχει σοβαρότερα θέματα να ασχοληθεί: μετά τη "λύση" της νομιμοποίησης της εισαγόμενης "μαύρης εργασίας" (α, και το "ξεπούλημα" του ΠΑΟ, μετά  την έλευση του Τερίμ, ο Ατζούν θέλει τα τηλεοπτικά δικαιώματα του «τριφυλλιού») προτεραιότητα για αυτήν τώρα έχουν τα δικαιώματα των ομοφυλοφίλων... (ακόμα και εις βάρος των δικαιωμάτων των παιδιών βρε αθεόφοβοι; Ε, μικρά είναι, άσε που δεν ψηφίζουν...).

Δυστυχώς, η ολοένα αυξανόμενη παράνοια και η βαρβαρότητα των ημερών που ζούμε (και θα ενταθεί ακόμα περισσότερο αν δεν συμβεί κάτι το συνταρακτικό) είναι απόλυτη συνέπεια όλων των πράξεων και των επιλογών μας, σε ατομικό και συλλογικό επίπεδο.

Τις προθέσεις μπορούμε να τις αντιληφθούμε και από τις πρόσφατες δηλώσεις του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης (με την κυβέρνηση σε απόσταση ασφαλείας να σιγοντάρει ελέω "δεσμεύσεων" και ψήφων).

Παιδιά με παρένθετη μητέρα (δρομολογείται η κατάργηση ακόμα και αυτής της ιερότερης λέξης αντικαθιστώντας την με το ξερό, άχρωμο, άγευστο και άοσμο  "γονέας Β"), επιλογή φύλου, μεταφορά χαρακτήρα, κλπ.

Μπροστά στα παραπάνω υποχωρεί (ή μάλλον γίνεται "βούτυρο στο ψωμί τους") η εκμετάλλευση των γυναικών, της φτώχειας και της αδυναμίας τους, με την  καινούργια "μπίζνα" που στήνεται με όλες τις συνέπειες.

Πως θα μεγαλώσει άραγε ένα παιδί (τύπου κατοικίδιο "Φάρλι"), που θα μάθει ότι το 50% του dna του ανήκει σε αγορασμένη γυναίκα και το κυοφόρησε άλλη αγορασμένη μήτρα. Τι γνώμη θα έχει για τις γυναίκες; (Σιγά τώρα, το πολύ πολύ να καταντήσουμε μια κοινωνία σαν την "Ιστορία της θεραπαινίδας" της Ατγουντ).

Ενάντια στην φύση δεν μπορείς να πας. Και αν το κάνεις τιμωρείσαι σκληρά (και από τον φυσικό νόμο).

Αντιγράφουμε από το ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ:

Επιβάλλεται αυτοί που νομοθετούν να μην βιαστούν να κατοχυρώσουν δικαιώματα σε μειοψηφίες εις βάρος βασικών ανθρωπίνων δικαιωμάτων, παιδιών και γυναικών, εκμετάλλευσης ανθρώπων από ανθρώπους, δίνοντας λαβές για νέα κυκλώματα και αλλοτρίωση της κοινωνίας.

Δεν μπορεί να μην λάβει υπόψην πρώτα τα δικαιώματα των παιδιών και μετά των γυναικών, που είναι και η πλειοψηφία.

Αλλιώς, να το πάρουμε απόφαση ότι πάμε σε μια κοινωνία τελείως αποκτηνωμένη (ας μας συγχωρέσουν τα ζώα γιατί σ' αυτά δεν υπάρχει το παρά φύση) και αφού θα πωλούνται μήτρες, γιατί όχι και νεφρά και μάτια και ότι άλλο.

Έχουμε σκεφτεί για το πώς θα νιώθουν τα παιδιά που θα μεγαλώσουν (είτε ως υιοθετημένα είτε από παρένθετους γονείς) σε "οικογένειες" με δύο πατέρες ή με δύο μητέρες; Ακόμη και να λαμβάνουν από αυτούς αγάπη και στοργή, μεγαλώνοντας και όταν αρχίζουν να καταλαβαίνουν τον κόσμο, θα διαπιστώσουν ότι η προσωπική τους περίπτωση, αποτελεί μια μοναδική ή ακόμη χειρότερα αλλόκοτη περίπτωση. Οι φίλοι τους θα έχουν πατέρα και μητέρα (έστω χωρισμένους).

Σε όλες τις παλιές και νέες ταινίες στην τηλεόραση και σε όλα τα βιβλία της παγκόσμιας λογοτεχνίας στα βάθη των αιώνων, παντού μια οικογένεια αποτελείται από πατέρα και μητέρα. Ακόμη και στις απαρχές της ύπαρξης του ανθρώπινου είδους να ανατρέξει το παιδί, πουθενά δε θα βρει στοιχεία ότι υπήρξαν ποτέ οικογένειες με ομοφυλόφιλους γονείς.

Πώς θα νιώσει λοιπόν ψυχολογικά τότε το παιδί; Πως θα αντιδράσει και τη ψυχισμό θα δημιουργήσει, όταν δει ότι ουσιαστικά το έχουν χρησιμοποιήσει, για να δημιουργήσουν καταχρηστικά δικαιώματα σε ανθρώπους, στο όνομα των ανθρωπίνων δικαιωμάτων. Χωρίς όμως να συνυπολογίσουμε τα δικαιώματα του ίδιου του παιδιού.

Όταν τέτοιες πολιτικές επιβάλλονται με το ζόρι (άνωθεν ή έξωθεν) στην Ελληνική Κοινωνία, επιβάλλεται να υπάρξει αντίδραση από όλους.

Για πια αγάπη μιλάμε, όταν στερείς από το παιδί το δικαίωμά του να έχει μητέρα, την παγκόσμια ημέρα της οποία έχεις θεσμοθετήσει και γιορτάζεις; Κάποια πράγματα δεν αναπληρώνονται.

Όσο για επιλογές φύλου κλπ, αυτά είναι ηθικά απαράδεκτα. Σε κάθε περίπτωση στο ελληνικό δίκαιο -όπως και σε όλον τον κόσμο- δεν επιτρέπεται γενετική επιλογή στην τεχνητή γονιμοποίηση.

Ήταν τεράστιο αυτογκόλ στις επιδιώξεις της ΛΟΑΤΚΙ κοινότητας η ατυχής (;) δήλωση Κασσελάκη για τα δύο αγόρια που θέλουν να αποκτήσουν κατά παραγγελία με τον "σύζυγο" του. Αποκαλύπτει τον τρόπο με τον οποίον αντιλαμβάνονται το ρόλο του γονέα αλλά και των παιδιών. Το δικαίωμα των παιδιών να μεγαλώσουν φυσιολογικά από φυσιολογικούς γονείς είναι "υπέρτατο" και τα δικαιώματα των παιδιών προέχουν έναντι οποιονδήποτε άλλων ανθρώπων"

Ποιος πνευματικός νόμος και ποιος ασχολείται τώρα με αυτόν...Ακόμα και με όσα απίστευτα κι όμως αληθινά ζούμε στις μέρες μας. Σου λέει "παραμύθια της Χαλιμάς".

Εντάξει τότε... Ζήσε με την καθημερινή βαρβαρότητα, τις σφαγές, το ξύλο, τις "εξαφανίσεις", τις πτώσεις από μπαλκόνια και ορόφους, τα χάπια και τα ψυχιατρεία και... μη μιλάς.

Αλλά και οι ελάχιστοι που θα βγουν να μιλήσουν από αγανάκτηση πως μπορούν να το αποτρέψουν αυτό σαν κοινωνία όταν επιστρατεύονται τόνοι ψεύδους για να δικαιολογήσουν τα αδικαιολόγητα; Σου λέει "το παιδί, το εγκατέλειψε η μητέρα του" κλπ.

Υποκριτική "πρόοδος" και περίοδος, που στηρίζεται μόνο σε αισθήσεις, επιθυμίες και ένστικτα... Τα οποία ο σοφός Σωκράτης έλεγε ότι πρέπει να τα υπερβούμε και να τα χαλιναγωγήσουμε. Ούτε ευεργετικές νηστείες πια, ούτε τίποτε που έκαναν οι Έλληνες από την αρχαιότητα ακόμα, μέχρι κι οι Επικούρειοι... Ωμή αποϊεροποίηση των πάντων. Μάλλον μας λείπει η συνείδηση παρά η "πρόοδος"..."

Zogas_dimitris