ΕΥΧΕΣ ΓΙΑ ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΚΩ!

ANDREOU-PASXA-2024.jpgENJOY_TRAVEL_PASXA_2024.jpgEVITA-TRIUMPH-PASXA-2024.jpgFRUIT_CORNER_PASXA_2024.jpgGOURLAS-PASXA-2024.jpgGRILLIS_SERVICE-PASXA-2024.jpgH2O_PASXA-2024.jpgHI-TECH-SERVICE-PASXA-2024.jpgHONDA-FOURTHIOTIS-PASXA-2024.jpgKASSIOU_PASXA_2024.jpgKASSRAS-PASTRY-EASTER-2024.jpgKAYKAS-PASXA-2024.jpgKOAKOS-ELAIONAS-PASXA-2024.jpgKOS_ESTIA_PASXA_2024.jpgLOCKER-PASXA-2024.jpgMARKOGLOU-STAMATIS-PASXA-2024.jpgMELISSA-PASXA-2024.jpgMOUS-PASXA-2024.jpgOPTIKOSMOS-PASXA-2024.jpgORFANOUDAKIS-PASXA-2024.jpgPARAPENTE-PASXA-2024.jpgPEPPERMINT_PASXA_2024.jpgPETRIS-MARMARA-PASXA-2024.jpgROPI-PASXA-2023.jpgSINESIOU-PASXA-2024.jpgSKEVOFILAX_VINERY_EASTER_2024.jpgSMALLART_PASXA-2024.jpgSOULIS-PASXA-2024.jpgSPORT-PANIC-PASXA-2024.jpgTAXI_PASXA-2024.jpgTZANETOULAKOS-PASXA-2024.jpg
Οι Γάτες Παρ 7 Οκτ 2022

-          Τι κάνεις αγαπημένη μου φίλη;

-          Επεξεργάζομαι αυτά που μαθαίνω…

-          Πρόσεξε μην κουραστείς!

-          Λέγε ότι θες… αλλά να ξέρεις πως όλα για κάποιο λόγο γίνονται!

-          Όπως..;

-          Τώρα θες να μάθεις…

-          Ρίξτο..

-          Ξεκίνησε νωρίς  το προεκλογικό κλίμα. Ο Κυρίτσης περιοδεύει με την κουστωδία του κι η Ρούφα με τον Γιωργαλλή αλλά μπρατσέτα!

-          Τι τους συνδέει;

-          Γίνονται ζυμώσεις…. Ο Γιωργαλλής γνωρίζουμε όλοι, πως είναι σε άτυπη συμφωνία με τον Κυρίτση. Η Ρούφα ακούγεται πως δε θα συνεχίσει με τους Οραματιστές  όπως τους γνωρίσαμε και αποζητά μια μεγάλη αλλαγή…

-          Με τη Δύναμη Αλλαγής μήπως;

-          Γνωρίζω πως αρκετά στελέχη της, της  θέτουν βέτο να μην το πράξει!

-          Η πολιτική Τάτη μου, έχει πολλά μαγειρέματα με πολλούς σεφ και σου σεφ.

-          Οι Ρούφα-Γιωργαλλής και Χατζηκαλύμνιος Μιχάλης είναι τρείς άνθρωποι που θα καθορίσουν μεγάλες αλλαγές στο υπάρχον σκηνικό!

-          Αναμένουμε τις κινήσεις που θα κάνουν…

-          Θα τις κάνουν μαζί ή χώρια;

-          Όλα τα σενάρια είναι μόνο σενάρια. Όλα παίζονται!

-          Η ρήξη Χατζηκαλύμνιου με Κυρίτση είναι οριστική;

-          Μετά τα κοσμητικά επίθετα που αντάλλαξαν, δύσκολα θα κολλήσει το γυαλί κι ας γίνονται προσπάθειες επανασυγκόλυσης!

-          Η Ισχυρή Κως, τι κάνει;

-          Θεωρεί δεδομένη τη νίκη με την υπάρχουσα πολιτική κατάσταση.

-          Με την υπάρχουσα μπορεί, με τις όποιες αλλαγές, δε θα πρέπει να το έχει σίγουρο!

-          Γιατί το λες αυτό;

-          Γιατί  αρκετά έργα έχουν  ανακοινωθεί αλλά δεν έχουν υλοποιηθεί  κι ο κόσμος κρίνει πάντα εκ του αποτελέσματος!

-          Λείπει η δυναμική και η αίσθηση «ασφάλειας» στην κοινωνία, με την έννοια, πως ό,τι  πρόβλημα προκύψει η δημοτική αρχή είναι παρούσα να δώσει λύσεις!

-          Εν ολίγοις, δεν προλαβαίνει καταστάσεις… αναφέρομαι στις ελλείψεις σχολικών υποδομών,  στην έλλειψη κόμβου όπου έγινε το ατύχημα στην Πειραιώς, ενός κόμβου που  έχει ανακοινωθεί και φως δε βλέπουμε και τόσα άλλα που έχω αναφέρει ξανά και ξανά…

-          Όπως και να ‘χει ο κόσμος έχει ανάγκη από έργα και όχι από ανακοινώσεις! Αντιλαμβάνομαι πως υπάρχει γραφειοκρατία στην Ελλάδα, αλλά ας μην τα ρίχνουμε όλα εκεί!

-          Η πολιτική φίλη μου δεν είναι μια ανακοίνωση και μια φωτογραφία. Όταν αυτό το καταλάβουν, τότε τα πράγματα θα είναι πολύ καλύτερα!!

-          Στις φωτογραφίες, μπορεί και να πάρουμε όσκαρ!!

-          Πάμε για άλλα..;

-          Που να πάμε που;

-          Σε άλλες υποψηφιότητες που ανακοινώθηκαν. Ο Πάππου θα είναι υποψήφιος  για την προεδρία του ΕΒΕΔ και ο Γιάννης Φλεβάρης για υποψήφιος δήμαρχος Ρόδου.

-          Ο Πάππου βλέπει τη Ρόδο και μόνο αυτή!! Έβγαλε δελτίο τύπου για την έκθεση   yachting στη Γαλλία όπου συμμετείχε και δεν έκανε αναφορά για την δεύτερη θέση που κατέκτησε η Μαρίνα της Κω.

-          Ροδοκεντρικό ήταν και είναι το σύστημα!!

-          Εκεί είναι η μεγάλη δεξαμενή ψήφων!!

-          Αυτά βλέπω και τρελαίνομαι. Εμείς φταίμε που το ανεχόμαστε… Άντε!!

-          No comment

-          Γεια χαρά φίλη μου. Η ζωή είναι ωραία. Μην αφήνετε κανέναν να σας στη χαλάει!!

-          Φιλούδκια!!

Zogas_dimitris