Οι Γάτες Σαβ 4 Απρ 2015

- Οσονούπω  Πάσχα Τάτη μου..

- Η Αναγέννηση της φύσης.... κι όχι μόνο!

- Και περίοδος προετοιμασίας για την καλοκαιρινή περίοδο...

- Με προβλήματα φαίνεται να ξεκινά!

- Μέγα θέμα προέκυψε με την εκμετάλλευση των παραλιών μιας και η απόφαση του Συμβουλίου Επικρατείας έβαλε φρένο στους δήμους. 

- Κι άλλη χασούρα;

- Δεν το πιστεύω! Νομίζω πως θα βρεθεί νομοθετικό πλαίσιο που θα καλύψει και τους μεν και τους δε... δεν μπορεί να μη βρεθεί λύση. Είναι πολλά τα λεφτά που θα χαθούν κι ακόμα περισσότερο τα προβλήματα που θα προκύψουν!

-  Έτσι ακριβώς. Δεν είναι μόνο η οικονομική χασούρα, αλλά κι η προστασία των παραλιών. Ποιος θα ελέγχει τους καταπατητές; Ο κάθε ξενοδόχος θα εκμεταλλεύεται τις παραλίες χωρίς να πληρώνει; Κουλό μου φαίνεται... δεν μπορώ να πιστέψω ! 

- Το θέμα θα απασχολήσει τη κυβέρνηση και τη ΚΕΔΕ... θα φανεί άμεσα.

- Φωτιά στα πατζάκια των δήμων...

- Στο δήμο μας τα πράγματα τα βλέπω χαλαρά!

- Ο δήμαρχος μας γενικότερα είναι σε άλλη φάση!

- Φαίνεται πως έχει λύσει τα προβλήματα του νησιού και δίνει τα φόντα του στο Ευρωκοινοβούλιο.

- Αυτό είναι το λιγότερο! Με εκνευρίζει το γεγονός πως δεν συνεργάζεται με άλλους δήμους αλλά και με την περιφέρεια π.χ για το θέμα του Φ.Π.Α.

- Δεν είναι διεκδικητικός! Δε λειτουργεί με διάθεση συνεργασίας.... 

- Είναι εκδικητικός. Βλέπε υπόθεση ΔΗΡΑΣ. Οι εργαζόμενοι απλήρωτοι 3 μήνες κι ο ίδιος σφυρίζει κλέφτικα. Κάνει τα πάντα για να μη βρεθεί λύση στο θέμα. 

- Δεν έχει το πολιτικό ανάστημα να πάρει αποφάσεις! Θέλει να "καθαρίσει" να μην πληρώσει και να φορτώσει στους εργαζόμενους την ευθύνη!

- Δεν ασχολείται με το θέμα… τις αποφάσεις του τις έχει πάρει! Δε θέλει να ξοδέψει ούτε καν τα 150.000 και κάνει τα πάντα να ρίξει λάσπη στους εργαζόμενους αλλά και να επηρεάσει λανθασμένα την κοινή γνώμη! 

- Ανέντιμη και ανήθικη τακτική!

- Ορισμένα πράγματα δεν αλλάζουν...

- Το μόνο ευχάριστο γεγονός σε αυτό το δήμο είναι η Αστική συγκοινωνία στα χωριά. Γεγονός που θα εξυπηρετήσει πολύ κόσμο!

- Συμφωνώ. Δεν υπάρχει όμως μια περίεργη ησυχία τριγύρω; Καμία αντίδραση...

- Οι ταξιτζήδες κάνουν τουμπεκί αφού τους έταξαν τα τρενάκια. Θα τους τα ενοικιάσει η δήμος για να τα εκμεταλλεύονται επιχειρηματικά.

- Τα ΚΤΕΛ;

- Ο "μεγάλος" έχει τόσο λερωμένη τη φωλιά του που κάνει τουμπεκί... κι έτσι όλοι βολεύονται και περνάνε μια χαρά και δυο τρομάρες!

- Κατά τα άλλα μας έπρηζαν από την Κοινωφελή πως θα πάνε στη δικαιοσύνη, θα "πληρώσουν" τα λαμόγια κτλ. κτλ. Πόση υποκρισία σε αυτή την πολιτική ηγεσία αυτού του νησιού....

-  Θα αρκεστώ στο γεγονός της Μ.Εβδομάδας που έρχεται. Θέλω μέσα μου να νιώσω καλύτερα και να αποβάλλω έστω για λίγο τις κακές μου σκέψεις!

- Να έχουμε μια καλή Μεγάλη Εβδομάδα κι ο καθένας ας κάνει την προσωπική του κάθαρση.

- Γεια χαρά...

MARINA NEGROY - GIORGARAS STAVROS ASFALEIES

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΚΩ

Ο πληρέστερος επαγγελματικός κατάλογος για τo νησί της Κω!

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΗ