ΕΥΧΕΣ ΓΙΑ ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΚΩ!

ANDREOU-PASXA-2024.jpgENJOY_TRAVEL_PASXA_2024.jpgEVITA-TRIUMPH-PASXA-2024.jpgFRUIT_CORNER_PASXA_2024.jpgGOURLAS-PASXA-2024.jpgGRILLIS_SERVICE-PASXA-2024.jpgH2O_PASXA-2024.jpgHI-TECH-SERVICE-PASXA-2024.jpgHONDA-FOURTHIOTIS-PASXA-2024.jpgKASSIOU_PASXA_2024.jpgKASSRAS-PASTRY-EASTER-2024.jpgKAYKAS-PASXA-2024.jpgKOAKOS-ELAIONAS-PASXA-2024.jpgKOS_ESTIA_PASXA_2024.jpgLOCKER-PASXA-2024.jpgMARKOGLOU-STAMATIS-PASXA-2024.jpgMELISSA-PASXA-2024.jpgMOUS-PASXA-2024.jpgOPTIKOSMOS-PASXA-2024.jpgORFANOUDAKIS-PASXA-2024.jpgPARAPENTE-PASXA-2024.jpgPEPPERMINT_PASXA_2024.jpgPETRIS-MARMARA-PASXA-2024.jpgROPI-PASXA-2023.jpgSINESIOU-PASXA-2024.jpgSKEVOFILAX_VINERY_EASTER_2024.jpgSMALLART_PASXA-2024.jpgSOULIS-PASXA-2024.jpgSPORT-PANIC-PASXA-2024.jpgTAXI_PASXA-2024.jpgTZANETOULAKOS-PASXA-2024.jpg
Οι Γάτες Κυρ 19 Απρ 2015

-  Η Εβδομάδα των Παθών Τάτη μου, πέρα από το θρησκευτικό της νόημα, σηματοδοτεί την περίοδο σκέψης και περισυλλογής.

- Σε αυτήν βρίσκεσαι;

- Ακριβώς! Διαλογίζομαι... σκέφτομαι πόση κακία, υποκρισία, ψέμα και αχαριστία υπάρχει γύρω μας και φρικάρω! Δεν αντέχεται όλο αυτό, όση δύναμη, υπομονή και να έχεις!

- Μαθαίνεις απλά να ζεις με αυτά τα ανθρωπάκια. Τα περιθωριοποιείς και προχωράς...

- Πάμε παρακάτω... Τι έχουμε;

- Η εβδομάδα αυτή είχε πολλά και διάφορα... Η Β. Πη για πολλοστή φορά μας είπε ξανά μανά πως η δικαιοσύνη θα επιληφθεί για τα κακώς κείμενα στην ΚΕΚΠΑΠΥΑΣ, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου στο παρά πέντε της έναρξης της τουριστικής περιόδου ενημέρωσε με επιστολή του πως η πόλη δεν είναι έτοιμη... και φυσικά το θέμα του ΔΗΡΑΣ.

- Όσο για την ετοιμασία της πόλης, αυτά δε γίνονται σε 20 ημέρες. Την ανησυχία του αυτή θα έπρεπε να την είχε εκφράσει εδώ και 2 μήνες! 

- Το θέμα ΔΗΡΑΣ καίει από κάθε πλευρά!  Δυστυχώς κανένας μέχρι τώρα δεν ανέλαβε την πολιτική ευθύνη! Ούτε οι πρώην ούτε οι νυν. Οδήγησαν τον ΔΗΡΑΣ στον πάτο και τώρα όλοι σφυρίζουν αμέριμνα. Αναρωτιέμαι, δεν έχουν τίποτα να πουν όλοι αυτοί οι πρόεδροι που πέρασαν από κει; Μούγκα;

- Τι να πουν; Πόσο ανίκανοι ήταν;

- Ρίχνουν - όπως γίνεται πάντα σε αυτές τις περιπτώσεις- την ευθύνη στους εργαζόμενους. 

 - Ευθύνη έχουν οι εργαζόμενοι που δεν διεκδικούσαν χρόνια τώρα τα δικαιώματά τους. Αλλά ποτέ δεν είναι αργά!

- 13  από τους 14 εργαζόμενους πραγματοποιούν επίσχεση εργασίας. Η δημοσιογράφος που δεν υπέγραψε βλέπει φαντάσματα γύρω της, θεωρεί πως εκείνη θα σώσει το μέσο ενώ οι υπόλοιποι συνάδελφοί της παίζουν πολιτικά παιχνίδια κατηγορώντας κάποιους ότι θέλουν να πουλήσουν τη συχνότητα. 

- Εκτός από το γεγονός, όπως λένε οι ίδιοι, ότι δεν τα είχε ποτέ καλά με τους συναδέλφους της, είναι αδιάβαστη και ανενημέρωτη. Ας την κρίνει ο κόσμος...

- Τώρα συμφωνεί με τον Κυρίτση και  την πρόεδρο….

- Τόση ανασφάλεια πια;

- Τώρα που το λες, δε θα ξεχάσω την ημέρα των εκλογών που βγήκε δήμαρχος ο Κυρίτσης, έβαλε τα κλάματα μπροστά σε πόσο κόσμο.... Έκλαιγε με μαύρο δάκρυ, αφήνοντας άπαντες άφωνους. Αυτό για να μη ξεχνιόμαστε. Κοντή μνήμη δεν έχουμε!

- Η δημοτική αρχή δείχνει από τη στάση της ότι θέλει να κάνει εκκαθάριση στο προσωπικό μέσα από την πολιτική που πλασάρει. Λένε και ξανά λένε “δεν έχει η επιχείρηση λεφτά, θέλουμε αλλά δεν έχουμε να τους πληρώσουμε” και διαρρέει πως θα προσλάβει αυτούς που θέλει με άλλο τρόπο!

- Πως φαίνεται πως δεν έχει ιδέα από διοίκηση και εργασιακά θέματα!!!

- Πάντως με το διευθυντή ήρθαν σε ακραίες συμπεριφορές που δεν τιμούν το θεσμό του δημάρχου. Έχει εμμονή με τον συγκεκριμένο υπάλληλο. 

-  Για τα πάντα, υπάρχουν κανόνες και νόμοι. Ας τα εφαρμόσει αλλά με σεβασμό όπως αρμόζει σε όλους τους ανθρώπους.

- Συμφωνώ απόλυτα. Αυτό αποτελεί κανόνα στη ζωή...

- Παρατήρησα πως η μόνη παράταξη που δεν τοποθετήθηκε για τον ΔΗΡΑΣ μετά τα γεγονότα  είναι ο Τέλης.

- Το πήρε είδηση; Δεν είναι σε χειμερία νάρκη;

- Η θέση του είναι το κλείσιμο του μέσου. Αυτό άλλωστε άφησε να εννοηθεί στο Δ.Σ.

- Όπως και να ‘χει, οφείλουν να πληρώσουν το προσωπικό και ας αναλάβουν το όποιο πολιτικό κόστος..

-  Ο μόνος που βλέπει ζεστά το θέμα ΔΗΡΑΣ είναι ο Η. Καματερός. Ο μόνος που πιέζει καταστάσεις. Οι υπόλοιποι βουλευτές δε φαίνεται να νοιάζονται ιδιαίτερα!

- Μ. Πέμπτη ο δήμαρχος θα βγάλει διάγγελμα. Θα ανακοινώσει τις αποφάσεις του για το ΔΗΡΑΣ.

- Δύσκολες εποχές για τα Μ.Μ.Ε και δυσκολότερες για τα Δημοτικά μέσα σε όλη τη χώρα... Το προσεχές μέλλον θα ξεκαθαρίσει το τοπίο.

- Καλό Πάσχα....

- Καλή Ανάσταση με Αγάπη... και ΑΝΘΡΩΠΙΑ!!!

 

Zogas_dimitris