Οι Γάτες Δευ 21 Ιαν 2019

-       Τι κάνεις αγαπημένη μου φίλη;

-       Παρακολουθώ όπως όλοι οι έλληνες το θέατρο παραλόγου που γίνεται στη βουλή!

-       Οι ανεξαρτητοποιήσεις και οι διαγραφές παίρνουν και δίνουν…

-       Το ‘χουμε καταλάβει.  Όπως επίσης πως θα διαλυθούν 3 μικρά κόμματα για να διασωθεί η συμφωνία των Πρεσπών. Οι  μεταγραφές Βουλευτών από το ένα κόμμα στο άλλο και η  αναδιάταξη του πολιτικού σκηνικού είναι γεγονός!

-       Βρισκόμαστε σε τροχιά σφοδρών συγκρούσεων!

-       Στην τοπική μας επικαιρότητα τι γίνεται;

-       Αναμονή για τη παρουσίαση της νέας παράταξης …

-       Πολύς λόγος και γκρίνια από στελέχη κομμάτων και δημοσιογράφους για το ποια κόμματα στηρίζουν τη νέα παράταξη!

-       Κι ο κόσμος τι είναι πρόβατα;  Όλοι γνωρίζουμε πως  στις εκλογές για ανάδειξη τοπικής αυτοδιοίκησης τα κριτήρια είναι προσωποκεντρικά και όχι κομματικά!

-       Μόνο τα στελέχη των κομμάτων πάνε σαν πρόβατα σε σφαγή…

-       Γίνεται μεγάλος ντόρος γιατί  η πολιτική βεντέτα ανάμεσα σε «Κυριτσικούς» και «Καϊσερλικούς»  καλά κρατεί..

-       Κατάντια το λέω εγώ! Να μην μπορούμε ως κοινωνία να ξεφύγουμε από πατερούληδες και να εξαρτιόμαστε  από τους πολιτικούς μηχανισμούς τους.

-       Αυτό είναι το πολιτικό σκηνικό. Ο Γ. Ζερβός έχει μείνει μόνια μονάχος. Τον έχουν παρατήσει τα στελέχη του αλλά και ο ΣΥΡΙΖΑ που τον στήριζε! Κάτι παραπάνω από σίγουρο είναι η κάθοδός του με Κυρίτση .

-       Η αλήθεια είναι πως ο Γ. Ζερβός δεν λογίζεται ως πολιτική δύναμη, αλλά δεν παύει να είναι ένα στέλεχος με πολιτικό λόγο και άποψη…

-       Ναι αλλά εκεί που φτύνεις γλύφεις;

-       Δυστυχώς !

-       Η Λόλα μου είπε πως η νέα παράταξη έχει έτοιμο το ψηφοδέλτιο το οποίο συγκρότησε με μεγάλη άνεση μιας και το ενδιαφέρον των υποψηφίων για συμμετοχή στη νέα παράταξη είναι πολύ μεγάλο!  Ένα πράγμα θα πω…. Έχει μεγάλη συμμετοχή δικηγόρων.

-       Γιατί τόση μυστικοπάθεια σε ότι αφορά τα στελέχη;

-       Ίσως γιατί  φοβούνται ή για να μην τους ματιάξουν…

-       Φοβούνται τι;

-       Την εκδικητικότητα Κυρίτση.

-       Ούτε νονός να ήταν!

-       Πάντως κι ο μεγαλοδημοσιογράφος που διαμένει  Αθήνα κι αυτός τρέχει και βάζει το χεράκι και το στοματάκι του λες και είναι παράγοντας ο οποίος προσπαθεί να πολώσει ή και να διαμορφώσει πολιτικές καταστάσεις!

-       Συνηθισμένη τακτική. Φαίνεται πως  έχει μεγάλη εμπάθεια με τον ΣΥΡΙΖΑ και ας δείχνει γλύκιες στον Η. Καματερό.

-       Δεν θα ασχοληθώ!

-       Τι άλλο παίζει;

-       Πρωτοσέλιδο η εφημερίδα μας έβγαλε την μεγάλη είδηση. Μήνυση κατέθεσε ο ΣΕΠΕ στον δήμο σε ότι αφορά τη μη καταβολή δεδουλευμένων οφειλών του ΔΗΡΑΣ στους εργαζόμενους στο Μέσο.

-       Αυτό το σήριαλ ξεφεύγει από κάθε λογική! Χρωστάνε δεδουλευμένες οφειλές και τρέχουν τους εργαζόμενους στον Άρειο Πάγο. Είναι πραγματικά απάνθρωπο.

-       Το γελοίο στην υπόθεση πως  ζητούν από τους εργαζόμενους να τους πληρώσουν και τα δικαστικά έξοδα για τον Άρειο Πάγο.

-       Εμ τρέχουν τους εργαζόμενους στον Άρειο Πάγο, εμ ζητούν και τα ρέστα. Οι άνθρωποι είναι ανίδεοι  και δεν καταλαβαίνουν πως ο δικηγόρος τους ό,τι κάνει το κάνει για να πληρωθεί. Οι χαμένοι στην υπόθεση είναι ο κωακός λαός που θα πληρώσει την τσέτουλα και εκείνοι πολιτικά. Γιατί ο ΔΗΡΑΣ θα είναι η «ταφόπλακα» της Δύναμης Αλλαγής. Είναι λυπηρό που δεν αναλαμβάνουν τις ευθύνες τους. Αυτό δείχνει στοιχεία των χαρακτήρων τους…

-       Όταν δεν έχεις τα πολιτικά γκατς τότε διαλέγεις απεγνωσμένα μια σανίδα σωτηρίας στα δικαστήρια αφού ο δικηγόρος τους τούς έχει φλομώσει στις αηδίες!

-       Όπως και να ‘χει, τον Φλεβάρη όλα θα πάρουν το δρόμο τους…

-        Μέχρι την άλλη εβδομάδα… γεια χαρά!

-       Φιλούδκια!!

 

 

Zogas_dimitris