Οι Γάτες Παρ 19 Μαρ 2021

-       Καλή Σαρακοστή σε όλους!!

-       Πάνε οι απόκριες….

-       Mας την έσκασαν οι μασκαράδες!!!

-       Παρόλα ταύτα έπεσαν και φέτος οι μάσκες!

-       Η αλήθεια και το ψέμα  δεν κρύβονται πίσω από καμία μάσκα.

-        Που είναι η αλήθεια και που το ψέμα; Διερωτώμαι  η καψερή…

-       Η αλήθεια Τάτη μου έχει εφευρεθεί για να μπορεί ο καθένας να την ντύνει όπως τον συμφέρει..

-       Η πολιτικοί είναι εξπέρ στο styling! Φτιασιδώνουν την αλήθεια τους και μας τη σερβίρουν με μπόλικα  φρου φρου και αρώματα!

-       Τους άκουσα για άλλη μια φορά στο τελευταίο δημοτικό συμβούλιο και αναρωτήθηκα, πόσο μακάκες μας περνάνε…

-       Από ότι φαίνεται πολύ!

-       Η αντιπολίτευση ήταν άκρως ισοπεδωτική! Ότι έργο κι αν έχει γίνει στο δήμο το υποβαθμίζουν κι αναρωτιέμαι γιατί τόσο μικροπολιτική… υποτιμούν τη νοημοσύνη του κόσμου!

-       Έργα μεγάλα , σαφώς και δεν γίνονται αλλά  τα περιμένουμε, ο τόπος τα έχει ανάγκη,  αλλά δεν μπορεί να μη βλέπουμε το νοικοκύρεμα που γίνεται στο νησί μας. Ξεχασμένα και παρατημένα  για χρόνια, πάρκα, υπαίθριες βρύσες, γεφύρια, τοπόσημα, φωτισμός και καθαριότητα στους δρόμους και στις γειτονιές!

-       Αυτά πριν πέντε  χρόνια , δεν υπήρχαν στον προγραμματισμό τους και τώρα βγαίνουν και τα ειρωνεύονται… πόσο κοντή μνήμη έχουν!

-       Εμείς πάντως όχι! Θυμόμαστε την εγκατάλειψη της καθημερινότητας! Εκεί έχασε η πρώην δημοτική αρχή κι ακόμα δεν το χει καταλάβει!

-        Μα είναι εικόνα αντιπολιτευτικής  παράταξης αυτή; Η Δύναμη Αλλαγής, έχει επικεφαλή ή  ξεκίνησαν οι διαδικασίες αντικατάστασης του και μοστράρονται για το ποιος θα τον διαδεχτεί;

-       Αυτό δείχνουν στο δημοτικό συμβούλιο αλλά δεν τους βγαίνει. Η πιο σοβαρή αντιπολίτευση είναι της Ρούφα. Διαβασμένη και ετοιμόλογη!

-       Τo the point!

-        Η αλήθεια είναι αυτή Τάτη μου. Είναι διαβασμένη και τους στριμώχνει. Αυτό είναι αντιπολίτευση. Να βγάζεις  στη φόρα τα κακώς κείμενα για να βλέπει ο κόσμος αυτά που οι κλειστές πόρτες δεν αφήνουν να γίνουν γνωστές,  αλήθειες και ψέματα!

-       Το show στο δημοτικό συμβούλιο δεν είναι τίποτα μπροστά σε ότι ακούγονται στις συνεδριάσεις της οικονομικής επιτροπής.

-        Εκεί ξεσαλώνουν για να μην πως ξεκατινιάζονται! Τόσο ,που αρχίζουν και έχουν ενδιαφέρον οι μηνύσεις! Θίγουν ανθρώπους και καταστάσεις…

-       Τους χρειάζεται!

-       Εσύ για ποιον αναφέρεσαι;

-       Για μια καρακαϊδόνα που  έχει μεγάλο στόμα. Τόσο μεγάλο που στο βωμό της εξουσίας , ξεχνάει!! Ξεχνάει πολύ!!!!!

-       Η αχαριστία φίλη μου, είναι άσχημο πράγμα…

-       Σε εμένα το λες; Το έργο το χω ξαναδεί!

-       Προς το παρόν λέω να μην ασχοληθώ με τις καρακαϊδόνες αλλά με τον χαλβά που έχω μπροστά μου.

-       Γεια χαρά σας φίλοι μου!

-       Φιλούδκια!

 

Zogas_dimitris