Τουρισμός Παρ 10 Ιουν 2016

Φέτος το καλοκαίρι, η Dodekanisos Seaways ( www.12ne.gr ) , η μεγαλύτερη ναυτιλιακή των Δωδεκανήσων και νησιών Βορειοανατολικού Αιγαίου, φροντίζει για τις καλοκαιρινές σας διακοπές.

Η Dodekanisos Seaways, σε μια προσπάθεια να αναδείξει με τον καλύτερο τρόπο τις ομορφιές των Δωδεκανήσων και να προβάλλει τους 17 προορισμούς στους οποίους μπορεί κανείς να ταξιδέψει μέσω αυτής, καλεί τους χρήστες να λάβουν μέρος σε έναν μεγάλο διαγωνισμό με τίτλο «Η δική σου στιγμή».

Οι χρήστες που θα συμμετέχουν θα έχουν την ευκαιρία να εντοπίσουν τις ωραιότερες εικόνες από το καλοκαίρι τους στα Δωδεκάνησα και να τις ποστάρουν με το hashtag #12nemoments. Με αυτόν τον τρόπο τους δίνεται η δυνατότητα να συμμετέχουν στην κλήρωση για να κερδίσουν ένα ολοκληρωμένο πακέτο διακοπών με 2 εισιτήρια μετ’ επιστροφής από τη  Dodekanisos Seaways καθώς και μια 2ήμερη διαμονή στην Κω ή την Πάτμο σε ένα από τα ξενοδοχεία του Ομίλου Divine Hotels.  Ο διαγωνισμός θα διεξαχθεί μέσα από τη Facebook Page της εταιρείας (https://www.facebook.com/DODEKANISOS/?fref=ts) και θα έχει διάρκεια από τις 10 Ιουνίου μέχρι τις 15 Ιουνίου.

H ενέργεια αυτή στόχο έχει να επεκτείνει την online παρουσία της Dodekanisos Seaways, επιβραβεύοντας μέσω του διαγωνισμού το κοινό  και αυξάνοντας τη διαδραστικότητα της εταιρείας μαζί τους.

Κάντε το καλοκαίρι σας ακόμα πιο μοναδικό με τη Dodekanisos Seaways!

 

Η Dodekanisos Seaways

H DODEKANISOS SEAWAYS δραστηριοποιείται, επί 16 χρόνια, στις θαλάσσιες συγκοινωνίες, στα Δωδεκάνησα και νησιά του Β.Α. Αιγαίου, με καθημερινά δρομολόγια καλύπτοντας συνολικά 17 προορισμούς. Στόχος της είναι να προσφέρει στο επιβατικό κοινό υψηλού επιπέδου υπηρεσίες με ασφάλεια, ταχύτητα και συνέπεια.

Διαθέτει δύο ταχύπλοα καταμαράν το «Dodekanisos Express» και «Dodekanisos Pride» καθώς και το Ε/Γ-Ο/Γ  «Παναγία Σκιαδενή» και προορισμοί της είναι η Ρόδος, Σύμη, Πανορμίτης Σύμης, Κως, Κάλυμνος, Λέρος, Λειψοί, Πάτμος, Αγαθονήσι, Καστελόριζο, Χάλκη, Τήλος, Νίσυρος, Αρκοί, Σάμος, Ικαρία και Φούρνοι.

Η DODEKANISOS SEAWAYS βραβεύτηκε ως Καλύτερη Ακτοπλοϊκή Εταιρία της χρονιάς 2015, από τους Lloyd’s List στο πλαίσιο των Greek Shipping Awards 2015.

 

Η Socialab

Η Socialab είναι ένα digital-first marketing agency με δραστηριότητα από το 2009. Ξεκινώντας από Digital, ώστε να επιτύχει το engagement του κοινού, η Socialab πλέον αναλαμβάνει ολόκληρη την επικοινωνία του brand 360° δηλαδή σε Above, Below & PR.  Η Socialab εκτός του ότι είναι Google Partner, διαθέτει ακόμα δύο μεγάλα assets: Το suit.gr, το μακράν μεγαλύτερο και δημοφιλέστερο ελληνικό website για digital marketing news & tips με καθημερινές αναρτήσεις και άποψη για τα τεκταινόμενα, και το LinkedIn group Social Media GR, το οποίο εμπιστεύονται πάνω από 3.000 marketers και στο οποίο γίνεται διάλογος για το digital marketing στην Ελλάδα.

Zogas_dimitris