×

Ειδοποίηση

There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery Pro plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: media/k2/galleries/4719

Αστυνομικά Τετ 28 Οκτ 2015

Τραγικό θάνατο βρήκε στην Κω, το βράδυ της 25ης Οκτωβρίου 2015, ο Κωνσταντίνος Ανθούλης του Γεωργίου, όταν το δίκυκλο (παπάκι) που οδηγούσε, έχοντας ως συνεπιβάτιδα τη σύζυγό του, εξετράπη της πορείας της και προσέκρουσε σε τοίχο. Το τροχαίο δυστύχημα, σύμφωνα με τις πληροφορίες του Black Monday.gr, προκλήθηκε σε δρόμο που βρίσκεται στο χωριό Κέφαλο της Κω, από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία.

Συγκεκριμένα, ο 72χρονος άνδρας που βρήκε τραγικό θάνατο, οδηγούσε μία δίκυκλη μοτοσικλέτα, στην οποία επέβαινε και η 66χρονη σύζυγός του Από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία (λέγεται ότι έπεσε σε λακούβα στον επαρχιακό προς Καμάρι), η μοτοσικλέτα εξετράπη της πορείας της και προσέκρουσε πάνω σε ένα τοιχίο. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να ανατραπεί.

Ο 72χρονος, μαζί με τη σύζυγο του, 66 ετών, μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο της Κω, όπου και ο πρώτος κατέληξε, ενώ η δεύτερη νοσηλεύεται σοβαρά τραυματισμένη σε Νοσοκομείο της Αθήνας. Το θανατηφόρο τροχαίο προκλήθηκε στις 21.30 της 25ης Οκτωβρίου 2015, και για τη διαπίστωση των ακριβών αιτιών πρόκλησής του, ενεργείται προανάκριση.

 

Η επίσημη ανακοίνωση από την ΕΛ.ΑΣ.

Θανατηφόρο τροχαίο δυστύχημα: Ενεργείται προανάκριση 25-10-2015/21:30 Κέφαλος Κω Δίκυκλη μοτοσικλέτα, που οδηγούσε 72χρονος ημεδαπός με συνεπιβάτισσα 66χρονη, εξετράπη της πορείας της, προσέκρουσε σε τοιχίο και ανετράπη, με αποτέλεσμα το θανάσιμο τραυματισμό του οδηγού και το σοβαρό τραυματισμό της 66χρονης. 

blackmonday.gr 

 

Οι φωτό είναι από το θεατρικό του παραδοσιακού γάμου στην Κέφαλο όπου συμμετείχε ο Κ. Ανθούλης (όπως και σε παραδοσιακούς δίσκους της Κεφάλου μαζί με τον Θ. Παπαντωνίου (Λούπο) στο βιολί - αρχείο aegeanews.gr )

 

 

{gallery}4719{/gallery}
Zogas_dimitris