Πολιτισμός Πεμ 28 Ιαν 2016

Στον Χειμερινό Κινηματογράφο «ΟΡΦΕΑ» από την Πέμπτη 28/1 έως και την Τετάρτη 3/2 θα προβληθούν οι δύο παρακάτω ταινίες:

 

Orfeas H Epistrofi

Έρχεται η υποψήφια για 12 Oscar & βραβευμένη με 3 Χρυσές Σφαίρες Κοινωνική Περιπέτεια «Η Επιστροφή» του Αλεχάντρο Γκονζάλες Ινιαρίτου (Χαμένες Αγάπες, 21 Γραμμάρια, Babel, Biutiful, Birdman ή Η Απρόσμενη Αρετή της Αφέλειας) με τους Λεονάρντο ΝτιΚάπριο, Τομ Χάρντι, Ντόμναλ Γκλίσον, Ουίλ Πούλτερ & Λούκας Χάας...

Υπόθεση: Βαθιά στην αχαρτογράφητη, άγρια φύση της Αμερικής, o κυνηγός Χιου Γκλας βρίσκεται βαριά τραυματισμένος και εγκαταλελειμμένος από ένα μέλος της ομάδας του, τον προδότη Τζον Φιτζέραλντ. Με ακλόνητη θέληση ως μοναδικό όπλο απέναντι στους κινδύνους, ο Γκλας περιπλανιέται σε ένα φοβερά εχθρικό περιβάλλον, μέσα στον αδίστακτο χειμώνα και περιτριγυρισμένος από εχθρικές φυλές, σε μια αδιάκοπη περιπέτεια αναζήτησης και επιβίωσης. Στόχος του: η εκδίκηση εναντίον του Φιτζέραλντ.

Δείτε το τρέιλερ της ταινίας εδώ.

Από Πέμπτη έως Δευτέρα, Τετάρτη: 19:00 & 22:00, Τρίτη: 18:30.

 

Orfeas Mioun

Ενώ κοντά μας και η ταινία Κινουμένων Σχεδίων «Μιουν: Ο Φρουρός του Φεγγαριού» των Αλεξάντρ Εμπογιάν & Μπενουά Φιλιπόν με τους Φοίβο Ριμένα, Θανάση Κουρλαμπά, Αφροδίτη Αντωνάκη & Γιάννη Στεφόπουλο στην μεταγλωττισμένη έκδοση...

Υπόθεση: Το «Mune» είναι μια περιπέτεια κινουμένων σχεδίων για όλη την οικογένεια στο πνεύμα των αριστουργημάτων της Ντίσνεϊ και του στούντιο Γκίμπλι. Οι θεατές θα ακολουθήσουν τον μικρό Μιουν σε ένα υπέροχο και απολαυστικό παιχνίδι, γεμάτο κωμωδία και συναίσθημα. Ο Μιουν είναι ένας μικρός φαύνος που επιλέγεται κατά λάθος ως ο νέος Φύλακας του Φεγγαριού, υπεύθυνος για τον ερχομό της νύχτας και την προστασία του κόσμου των ονείρων. Μετά από μια σειρά καταστροφικών γεγονότων, ο πλανήτης βυθίζεται στο σκοτάδι και ο Μιουν και οι φίλοι του θα ξεκινήσουν για μία εκπληκτική αποστολή που θα αποκαλύψει τα μυστικά του Φεγγαριού και του Ήλιου και θα τους κάνει θρύλους για πάντα.

Δείτε το τρέιλερ της ταινίας εδώ.

Σάββατο, Κυριακή: 17:00

 

Δείτε αναλυτικά το Πρόγραμμα Προβολών & τις Προσεχώς ταινίες μέσω της ιστοσελίδας μας «www.cine-orfeas.gr» και κάνοντας «Like» στην σελίδα μας στο Facebook «www.facebook.com/cineorfeas».

 

Σας περιμένουμε

Κοινωνική Συνεταιριστική Επιχείρηση ΟΡΦΕΑΣ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Zogas_dimitris