Πολιτισμός Πεμ 17 Μαρ 2016

Στον Χειμερινό Κινηματογράφο «ΟΡΦΕΑ» από την Πέμπτη 17/3 έως και την Τετάρτη 23/3 θα προβληθούν οι πέντε παρακάτω ταινίες:

 

Συνεχίζεται η Κωμική Περιπέτεια «Πρακτοράτζα» του Λουί Λετεριέ (The Transporter 1 & 2, Danny the Dog, Ο Απίθανος Hulk, Η Τιτανομαχία, Η Συμμορία των Μάγων) με τους Σάσα Μπάρον Κοέν, Μαρκ Στρονγκ, Πενέλοπε Κρουζ, Άναμπελ Γουόλις, Άιλα Φίσερ & Ρέμπελ Γουίλσον...

Υπόθεση: Ένας Βρετανός μυστικός πράκτορας ετοιμάζεται για την επόμενη αποστολή που του έχουν αναθέσει. Για κακή του τύχη, όμως, τα σχέδιά του θα χαλάσει ο -εδώ και 28 χρόνια- χαμένος αδερφός του Nobby, ο οποίος είναι φανατικός χουλιγκάνος και το δείχνει σε κάθε ευκαιρία εντός και εκτός των βρετανικών γηπέδων. Θα φέρει τελικά εις πέρας την αποστολή του, η οποία πλέον συνίσταται στη σωτηρία του κόσμου, ή το παρασιτικό και παραβατικό εξ αίματος στοιχείο που τον συνοδεύει θα τα κάνει όλα μαντάρα; Ο «δεν έχω ιερό και όσιο» και υποψήφιος για Όσκαρ Sacha Baron Cohen (Borat, Bruno) χτυπά ξανά και κανείς δεν μπορεί να προβλέψει μέχρι που θα φτάσει ο αθεόφοβος Άγγλος κωμικός. Αυτή τη φορά τα σπάει στην κυριολεξία, αφού παριστάνει τον Nobby Butcher, έναν σκληροπυρηνικό Άγγλο χούλιγκαν που μπουκάρει μέσα στο γήπεδο, όπου συλλαμβάνεται κανονικά και με τον νόμο από την αστυνομία.

Δείτε το τρέιλερ της ταινίας εδώ.

Πέμπτη: 20:00, Παρασκευή: 22:00.

 

Έρχεται το Θρίλερ «Το Δάσος» του Τζέισον Ζάντα με τους Νάταλι Ντόρμερ, Τέιλορ Κίνι, Έοιν Μακέν & Γιουκιγιόσι Οζάουα...

Υπόθεση: Η ταινία «The Forest» είναι ένα μεταφυσικό θρίλερ που διαδραματίζεται στο θρυλικό Δάσος Αοκιγκαχάρα, στους πρόποδες του Όρους Φούτζι, στην Ιαπωνία. Μια νεαρή Αμερικανίδα, η Σάρα αναζητεί την δίδυμη αδερφή της, που έχει εξαφανιστεί μυστηριωδώς. Παρά τις προειδοποιήσεις όλων να «παραμείνει στο μονοπάτι», η Σάρα θα μπει στο δάσος αποφασισμένη να ανακαλύψει την αλήθεια για την τύχη της αδερφή της – για να έρθει αντιμέτωπη με τις θυμωμένες και βασανισμένες ψυχές των νεκρών που κυνηγούν όποιον περιπλανιέται μέσα στο δάσος.

Δείτε το τρέιλερ της ταινίας εδώ.

Πέμπτη, Κυριακή: 22:00, Παρασκευή: 20:00 & 22:00, Σάββατο: 20:00.

 

Για τους μικρούς μας φίλους & όχι μόνο, μαζί μας σε Πανελλήνια Πρεμιέρα η ταινία Κινουμένων Σχεδίων «Kung Fu Panda 3 3D» των Τζένιφερ Γιου Νέλσον (Kung Fu Panda 2) & Αλεσάντρο Καρλόνι με τους Χρήστο Θάνο, Εμμανουήλ Γιούργο, Υρώ Λούπη, Νέστωρα Κοψιδά, Λεωνίδα Κακούρη, Μαρία Ζερβού, Γιώργο Παπαδόπουλο, Σπύρο Μπιμπίλα, Κώστα Δαρλάση, Τηλέμαχο Παττά & Άννα Κουτσαφτίκη στην μεταγλωττισμένη έκδοση...

Υπόθεση: Όταν ο για χρόνια χαμένος πατέρας του Πο ξαφνικά επανεμφανίζεται, οι δυο τους ταξιδεύουν σε έναν μυστικό παράδεισο όπου κατοικούν αρκουδάκια πάντα, για να συναντήσουν δεκάδες ξεκαρδιστικούς χαρακτήρες. Όμως, όταν ο υπερφυσικός κακός Κάι αρχίζει να σαρώνει την Κίνα νικώντας όλους τους πολεμιστές κουνγκ-φου, ο Πο πρέπει να κάνει το αδύνατο – να εκπαιδεύσει όλους τους αδέξιους και αραχτούς συντρόφους του για να γίνουν η απόλυτη συμμορία Kung Fu Panda!

Δείτε το τρέιλερ της ταινίας εδώ.

Παρασκευή, Σάββατο: 18:00, Κυριακή, Δευτέρα: 17:30.

 

Κοντά μας η βραβευμένη με Oscar Καλύτερης ταινίας & Πρωτότυπου Σεναρίου Κοινωνική ταινία «Spotlight. Όλα στο Φως» του Τόμας ΜακΚάρθι (The Visitor, Win Win, Σε Ξένα Παπούτσια) με τους Μαρκ Ράφαλο, Μάικλ Κίτον, Ρέιτσελ ΜακΆνταμς, Λιβ Σράιμπερ, Τζον Σλάτερι, Στάνλεϊ Τούτσι & Μπράιαν Ντάρσυ Τζέιμς...

Υπόθεση: H ταινία μάς αφηγείται την πραγματική ιστορία της βραβευμένης με Pulitzer μάχιμης δημοσιογραφικής ομάδας με το όνομα Spotlight, της εφημερίδας Boston Globe. Το 2002 σόκαρε την κοινή γνώμη της Βοστώνης στις Η.Π.Α. αποκαλύπτοντας ένα σκάνδαλο παιδεραστίας στους κόλπους της καθολικής εκκλησίας στο οποίο εμπλέκονταν πάνω από 70 ιερείς. Δεκάδες παιδιά φέρεται να είχαν κακοποιηθεί σεξουαλικά για περισσότερες από τρεις δεκαετίες μέσω ενός αρρωστημένου κυκλώματος. Οι Walter “Robby” Robinson, Sacha Pfeiffer, Michael Rezendes και Matt Carroll, μέλη του Spotlight, είχαν το θάρρος να ξεσκεπάσουν το σκάνδαλο και να έρθουν αντιμέτωποι με το νοσηρό κομμάτι της παντοδύναμης καθολικής εκκλησίας.

Δείτε το τρέιλερ της ταινίας εδώ.

Κυριακή, Τετάρτη: 17:30, Δευτέρα: 22:00, Τρίτη: 19:00.

 

Ενώ ξανά κοντά μας και η Περιπέτεια «Deadpool» του Τιμ Μίλερ με τους Ράιαν Ρέινολντς, Μορένα Μπακάριν, Εντ Σκριν, Τζίνα Καράνο, Τ. Τζ. Μίλερ & Μπριάνα Χίλντεμπραντ...

Υπόθεση: Βασισμένο στον πιο αντισυμβατικό αντι-ήρωα των Marvel Comics, το «Deadpool» αφηγείται την ιστορία του Ουέιντ Ουίλσον, ενός πρώην πράκτορα των Ειδικών Δυνάμεων και νυν μισθοφόρου, ο οποίος, μετά από ένα μη-εγκεκριμένο πείραμα που του δίνει την ικανότητα να θεραπεύεται πολύ γρήγορα, υιοθετεί το alter ego Deadpool. Οπλισμένος με νέες ικανότητες και μία σκοτεινή, διεστραμμένη αίσθηση του χιούμορ, ο Deadpool κυνηγά τον άνδρα που σχεδόν κατέστρεψε τη ζωή του.

Δείτε το τρέιλερ της ταινίας εδώ.

Δευτέρα: 19:30, Τετάρτη: 22:00.

 

Δείτε αναλυτικά το Πρόγραμμα Προβολών & τις Προσεχώς ταινίες στο ανανεωμένο site μας «www.cine-orfeas.gr» και κάνοντας «Like» στην σελίδα μας στο Facebook «www.facebook.com/cineorfeas».

 

 

Σας περιμένουμε

Κοινωνική Συνεταιριστική Επιχείρηση ΟΡΦΕΑΣ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Zogas_dimitris