ΕΥΧΕΣ ΓΙΑ ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΚΩ!

ANDREOU-PASXA-2024.jpgENJOY_TRAVEL_PASXA_2024.jpgEVITA-TRIUMPH-PASXA-2024.jpgFRUIT_CORNER_PASXA_2024.jpgGOURLAS-PASXA-2024.jpgGRILLIS_SERVICE-PASXA-2024.jpgH2O_PASXA-2024.jpgHI-TECH-SERVICE-PASXA-2024.jpgHONDA-FOURTHIOTIS-PASXA-2024.jpgKASSIOU_PASXA_2024.jpgKASSRAS-PASTRY-EASTER-2024.jpgKAYKAS-PASXA-2024.jpgKOAKOS-ELAIONAS-PASXA-2024.jpgKOS_ESTIA_PASXA_2024.jpgLOCKER-PASXA-2024.jpgMARKOGLOU-STAMATIS-PASXA-2024.jpgMELISSA-PASXA-2024.jpgMOUS-PASXA-2024.jpgOPTIKOSMOS-PASXA-2024.jpgORFANOUDAKIS-PASXA-2024.jpgPARAPENTE-PASXA-2024.jpgPEPPERMINT_PASXA_2024.jpgPETRIS-MARMARA-PASXA-2024.jpgROPI-PASXA-2023.jpgSINESIOU-PASXA-2024.jpgSKEVOFILAX_VINERY_EASTER_2024.jpgSMALLART_PASXA-2024.jpgSOULIS-PASXA-2024.jpgSPORT-PANIC-PASXA-2024.jpgTAXI_PASXA-2024.jpgTZANETOULAKOS-PASXA-2024.jpg
×

Ειδοποίηση

There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery Pro plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: media/k2/galleries/6127

Πολιτική Παρ 13 Ιαν 2017

Για την ανάγκη μιας μεγάλης πολιτικής αλλαγής στη χώρα έκανε λόγο στην ομιλία του ο Πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης μεταφέροντας μήνυμα βαθειάς αισιοδοξίας και πίστης στις δυνατότητες όχι μόνο της παράταξης αλλά και του τόπου μας, με εντυπωσιακή προσέλευση που ξεπέρασε κάθε προσδοκία -όπως τόνισε και ο ίδιος- στην μεγάλη συνεδριακή αίθουσα στο Κυπριώτης Πανόραμα.

Ο Κ. Μητσοτάκης αναφέρθηκε στο δυσάρεστο περιστατικό στο οποίο γίναμε μάρτυρες κατά την σύσκεψη στο Δημαρχιακό μέγαρο με το λιποθυμικό επεισόδιο που υπέστη ο Διοικητής του 3ου ΣΑ Κω (της πολεμικής Αεροπορίας) και το οποίο ευτυχώς είχε αίσια κατάληξη, κατέδειξε όμως ότι ακόμα και σήμερα η υγεία νοσεί σε ένα νησί 40 χιλιάδων κατοίκων και «πρώτο κατά κεφαλήν στον τουρισμό».

Το ίδιο και στην Ψέριμο όπου το βασικό αίτημα των μόλις 24 ηλικιωμένων ακριτών κατοίκων του είναι «ένας γιατρός».

Αναφερόμενος στις περιοδείες του σε όλη την Ελλάδα το πρώτο πράγμα που εξετάζει -όπως επεσήμανε- είναι τα συγκριτικά πλεονεκτήματα κάθε τόπου ξεχωριστά και η Κως, πρόσθεσε “έχει καταφέρει να είναι ένας σημαντικός παγκόσμιος τουριστικός προορισμός, ο τρίτος  πανελλαδικά. Ας ζηλέψουν οι συντοπίτες μου Κρητικοί αλλά αυτή είναι η πραγματικότητα: ο πρώτος κατά κεφαλήν προορισμός ως προς τον αριθμό των τουριστών”.


“Να βελτιώσουμε ακόμα περισσότερο τις υποδομές μας, να αποκτήσουμε ένα ακόμα πιο σύγχρονο αεροδρόμιο, κάτι το οποίο πρόκειται να γίνει, καθώς ήδη τα αεροδρόμια έχουν ιδιωτικοποιηθεί και θα περιέλθουν στη νέα ιδιοκτησία και θα δείτε σύντομα τα αποτελέσματα των επενδύσεων που εμείς δρομολογήσαμε. Χρειαζόμαστε περισσότερες υποδομές σε μαρίνες και θαλάσσιο τουρισμό, να μπορείτε να προσελκύσετε περισσότερες κρουαζιέρες να διευρύνετε το τουριστικό σας προϊόν και την τουριστική περίοδο. Αλλά χρειάζεται να αναπτύξετε και τον πρωτογενή τομέα ο οποίος έχει επίσης τόσα πλεονεκτήματα και ο οποίος υποφέρει από τη μεγάλη φορολογία. Εμείς τρεις δεσμεύσεις έχουμε δώσει αν γίνουμε κυβέρνηση: μείωση του ΕΝΦΙΑ, μείωση του φόρου στις επιχειρήσεις και μείωση του ΦΠΑ στα αγροτικά προϊόντα…. Και όπως βάλαμε σε τάξη τα οικονομικά της ΝΔ, έτσι θα βάλουμε σε τάξη και τα οικονομικά της χώρας”, όπως τόνισε χαρακτηριστικά. Με αυτές τις τέσσερις δεσμεύσεις ο Πρόεδρος της ΝΔ τόνισε ότι η ΝΔ με την συμφωνία αλήθειας απέναντι στα ψέματα του κ. Τσίπρα και με το σχέδιο που διαθέτει θα μπορέσει να σταθεί με αξιοπρέπεια και υπευθυνότητα απέναντι στους ξένους ηγέτες “όχι ως ικέτες, αλλά ούτε και ως παράλογοι διεκδικητές”.

“Είμαστε έτοιμοι να κυβερνήσουμε με σχέδιο κάνοντας το κράτος μας πιο φιλικό και πιο αποτελεσματικό”, συμπλήρωσε ο Πρόεδρος της ΝΔ
“Είμαστε ένας εργατικός και φιλότιμος λαός”, αυτό είναι το πρώτο στερεότυπο που προσπαθώ να σπάσω όταν πηγαίνω στο εξωτερικό , δεν πρέπει και δεν θα επιτρέψουμε να γίνει η αποτυχία του κ. Τσίπρα, αποτυχία της Ελλάδας”, κατέληξε εν μέσω θερμών χειροκροτημάτων.

 

πηγή: www.aegeanews.gr

 

{gallery}6127{/gallery}
Zogas_dimitris