ΕΥΧΕΣ ΓΙΑ ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΚΩ!

ANDREOU-PASXA-2024.jpgENJOY_TRAVEL_PASXA_2024.jpgEVITA-TRIUMPH-PASXA-2024.jpgFRUIT_CORNER_PASXA_2024.jpgGOURLAS-PASXA-2024.jpgGRILLIS_SERVICE-PASXA-2024.jpgH2O_PASXA-2024.jpgHI-TECH-SERVICE-PASXA-2024.jpgHONDA-FOURTHIOTIS-PASXA-2024.jpgKASSIOU_PASXA_2024.jpgKASSRAS-PASTRY-EASTER-2024.jpgKAYKAS-PASXA-2024.jpgKOAKOS-ELAIONAS-PASXA-2024.jpgKOS_ESTIA_PASXA_2024.jpgLOCKER-PASXA-2024.jpgMARKOGLOU-STAMATIS-PASXA-2024.jpgMELISSA-PASXA-2024.jpgMOUS-PASXA-2024.jpgOPTIKOSMOS-PASXA-2024.jpgORFANOUDAKIS-PASXA-2024.jpgPARAPENTE-PASXA-2024.jpgPEPPERMINT_PASXA_2024.jpgPETRIS-MARMARA-PASXA-2024.jpgROPI-PASXA-2023.jpgSINESIOU-PASXA-2024.jpgSKEVOFILAX_VINERY_EASTER_2024.jpgSMALLART_PASXA-2024.jpgSOULIS-PASXA-2024.jpgSPORT-PANIC-PASXA-2024.jpgTAXI_PASXA-2024.jpgTZANETOULAKOS-PASXA-2024.jpg
Πολιτική Δευ 18 Φεβ 2019

Ολοκληρώθηκε την Παρασκευή  15/02/2019 η διήμερη  περιοδεία του υποψήφιου Περιφεριάρχη Ν. Αιγαίου με τη Λαϊκή Συσπείρωση  Γιάννη Ντουνιαδάκη  υποναύαρχο ΠΝ ε.α. στην Κω .

Συνοδευόμενος με κλιμάκια υποψηφίων με επικεφαλής την υποψήφια Δήμαρχο Κω  Κική Μακρή,πραγματοποίησε συνάντηση με αντιπροσωπεία του ΔΣ της Ένωσης Στρατιωτικών Περιφερειακής Ενότητας Κω (Ε.Σ.ΠΕ.Ε.ΚΩ) προκειμένου  να ενημερωθεί για τα προβλήματα που απασχολούν τα εν ενεργεία στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων της περιοχής. Επισκέφθηκε εργασιακούς χώρους και κουβέντιασε με εργαζομένους για τα πρόβλήματα και τις διεκδικήσεις τους. Απεύθυνε  κάλεσμα στους εργαζόμενους να αξιοποιήσουν την πείρα τους και να στηρίξουν το ΚΚΕ παντού και μέσα απο την ενίσχυση των ψηφοδελτίων της Λαϊκής Συσπείρωσης σε Δήμους και Περιφέρεια, ωστε την επόμενη μερα να δυναμώσει η πάλη απέναντι στις πολιτικές που συνθλίβουν  τη ζωή τους.

Στην ανοικτή σύσκεψη  το απόγευμα της Παρασκευής στην αίθουσα Γενικών Συνελεύσεων του Εργατικού  Κέντρου, ο υποψήφιος Περιφερειάρχης  Ν. Αιγαίου με τη Λαϊκή Συσπείρωση  Γιάννη Ντουνιαδάκης  τόνισε για άλλη φορά τον αντιδραστικό  και εχθρικό για τα  λαϊκάσυμφέροντα  χαρακτήρα του ΝΑΤΟ και ΕΕ. Ανέδειξε τις  ευθύνες  της  κυβέρνησης  ΣΥΡΙΖΑ για την παραπέρα εμπλοκή της χώρας στου ιμπεριαλιστικούς σχεδιασμούς. Παράλληλα υπενθύμισε τις ευθύνες που έχουν κεντρική και τοπική διοίκηση για την εγκατάληψη του λαού των νησιών θιγοντας την κατάσταση σε δομές υγείας,σχολεία,διασύνδεση νησιών μεταξύ τους αλλά και με την υπόλοιπη Ελλάδα την ώρα που τα σύνορα είναι υπο αμφισβήτηση με τις ευλογίες του ΝΑΤΟ.

Στη συνέχεια  η υποψήφια Δήμαρχος στο Δήμο Κω  με τη Λαϊκή Συσπείρωση  Κική Μακρή στην τοποθέτησή της ανέδειξε πως οι αλλαγές στους δήμους και περιφέρειες με «Καλλικράτη» πριν και «Κλεισθένη» σήμερα έρχονται να υπηρετήσουν την  πολιτική  ΕΕ και εκάστοτε κυβέρνησης. Η ανταποδοτικότητα ,η ένταση της τοπικής φορολογίας ,η διάλυση των εργασιακών σχέσεων και ελλείψεις σε έργα υποδομής προς όφελος των λαϊκών αναγκών από τη μια και η ολόπλευρη στήριξη των επιχειρηματικών ομίλων από του δήμους από την άλλη, αποδεικνύουν αυτή την εκτίμηση. Κομμάτι αυτού του παζλ το θέατρο τον ανεξάρτητων,υπερκομματικών ,το παζάρι τον υποψηφίων που μετακινούνται ,το οποίο δεν αφορά στο ελάχιστο  τον λάο και τη ζωή του. Αυτό που έχει ανάγκη  ο λαός του νησιού είναι μια δημοτική αρχή που θα διεκδικεί απο την κεντρική εξουσία ,θα βάζει εμπόδια και θα βρίσκεται καθημερινά στο πλεύρο του λαού στις διεκδικήσεις του. Για αυτό οι εργαζόμενοι,οι αυτοαπασχολούμενοι,οι άνεργοι,οι αγρότες και οι νέοι δεν χρειάζεται να ψάχνουν να βρουν τις διαφορές ανάμεσα στις άλλες δυνάμεις άλλα να κάνουν αυτοί τη διαφορά ,ενισχύοντας τα ψηφοδέλτια της Λαϊκής Συσπείρωσης σε Δήμο και Περιφέρεια,ισχυροποιώντας το ΚΚΕ παντού !

 

Για την Λ.Σ Δήμου Κω

 

Zogas_dimitris