Πολιτική Παρ 20 Μαϊ 2016

Σχετικά με την ανακοίνωση της κας Στ. Κανταρζή:

‘’ Η κα Κανταρζή περιφέρει την άγνοια και την εμπάθεια της.

Αποδεικνύει ότι ο παραλογισμός και η ανοησία δεν έχουν όρια.

Ποια είναι η αλήθεια:

Με έγγραφο του Τμήματος Κοινωνικής Πολιτικής στις 28-9-2016, ενημερώθηκε η διεύθυνση των οικονομικών υπηρεσιών του Δήμου ότι το Τμήμα δεν ενδιαφερόταν για την παράταση της μίσθωσης του ακινήτου μετά τις 14-1-2016 που έληγε το αρχικό συμβόλαιο, αφού από το περασμένο καλοκαίρι η Λέσχη Φιλίας του Δήμου Κω, λειτουργεί ως δομή της ΚΕΚΠΑΠΥΑΣ.

Με απόφαση του Πρωτοδικείου Κω, έγινε παύση λειτουργίας των δύο ανεξάρτητων Σωματείων σε Κω και Ζηπάρι, των οποίων τα λειτουργικά έξοδα ( ενοίκιο, ρεύμα και νερό) κάλυπτε ο Δήμος Κω!

Όπως είναι λογικό, από την ΚΕΚΠΑΠΥΑΣ ξεκίνησαν διαδικασίες για την εύρεση χώρου για την στέγαση της Λέσχης Φιλίας και για τα δύο παραρτήματα.

Στο Ζηπάρι υπήρξε μόνο μία εκδήλωση ενδιαφέροντος που αφορούσε το ακίνητο που ήδη ενοικιαζόταν από το Δήμο Κω.

Μετά το πρακτικό αξιολόγησης του ακινήτου από την αρμόδια επιτροπή του Δήμου, η οποία το έκρινε ως κατάλληλο, διενεργήθηκε η δημοπρασία όπως προβλέπεται και αποφασίστηκε από το ΔΣ της ΚΕΚΠΑΠΥΑΣ η ενοικίαση του με νέο συμβόλαιο όπως είναι φυσικό αφού πρόκειται για διαφορετικό Νομικό Πρόσωπο.

Δηλαδή το νέο συμβόλαιο ήταν απαραίτητο από τη στιγμή που υπήρχε ένα νέο νομικό πρόσωπο.

Δύσκολο να το καταλάβει η κα Κανταρζή, που ελέγχεται αν καταλαβαίνει και τι συζητείται στο διοικητικό συμβούλιο της ΚΕΚΠΑΠΥΑΣ.

Η νέα σύμβαση με τους ιδιοκτήτες υπογράφηκε στις 16-2-2016 με αρ πρωτ.182 δηλαδή ένα μήνα μετά την λήξη της προηγούμενης μίσθωσης!

Ο Δήμος κατέβαλε πράγματι το τελευταίο μίσθωμα για το ακίνητο δηλαδή έως τις 14-1-2016 όπως άλλωστε είχε υποχρέωση!

Η κα Κανταρζή μάλλον δεν έχει συνειδητοποιήσει ότι η ΚΕΚΠΑΠΥΑΣ της αδιαφάνειας και των παρακμιακών καταστάσεων τελείωσε, την τελείωσαν οι πολίτες με την ψήφο τους.

Μαζί με την εμπιστοσύνη των πολιτών, το ‘’Όραμα’’ έχασε και τα υπολείμματα της ελάχιστης σοβαρότητας που οφείλουν να έχουν όσοι ασχολούνται με τα κοινά.’’

Zogas_dimitris