Πολιτική Δευ 13 Ιουν 2016

Ζητήματα που απασχολούν την Πατμιακή κοινωνία, την Τοπική Αυτοδιοίκηση, τους επαγγελματίες και επιχειρηματίες του νησιού, συζήτησε ο βουλευτής Ηλίας Καματερός στη διάρκεια επίσκεψής του στο νησί, την Παρασκευή 10 Ιουνίου.

Ο Δωδεκανήσιος βουλευτής, συνοδευόμενος από μέλη της Νομαρχιακής Επιτροπής Β. Δωδεκανήσου και της Οργάνωσης Μελών Πάτμου του ΣΥΡΙΖΑ, είχε σειρά συναντήσεων, όπου κυριάρχησαν το ζήτημα της νησιωτικότητας, τα μέτρα που απαιτούνται για την ανακούφιση των κατοίκων ειδικά στα μικρά νησιά και τα ιδιαίτερα θέματα της Πάτμου.

Ο Ηλίας Καματερός συναντήθηκε με το Δήμαρχο Γρηγόρη Στόϊκο, τον Πρόεδρο Δημήτρη Γρύλλη και εκπροσώπους της Ένωσης Ξενοδόχων, τον Πρόεδρο του Συλλόγου Επιτηδευματιών και τον ιατρό Διευθυντή του Κ.Υ. Πάτμου ενώ είχε την ευκαιρία να συζητήσει με πολλούς κατοίκους του νησιού.

Όσον αφορά στα θέματα της Πάτμου, ως σημαντικότερα εξ αυτών που απασχολούν κατοίκους και Φορείς, είναι η στελέχωση του Κέντρου Υγείας και των υπηρεσιών του Δήμου, η διαχείριση απορριμμάτων, η υδροδότηση, το χωροταξικό, η εξέλιξη του τουρισμού και ζητήματα του κλάδου των ξενοδοχείων, η ανάπτυξη ειδικού τουρισμού κ.α..

Ο Ηλίας Καματερός αναφέρθηκε αναλυτικά στην προοπτική που ανοίγεται για τη χώρα μας, μετά το πέρας της αξιολόγησης και τη ρύθμιση του χρέους, αλλά και τις δυνατότητες στα νησιά μας για την αξιοποίηση του νέου αναπτυξιακού νόμου.

Ιδιαίτερα στάθηκε στην ανάγκη κάθε νησί, όπως η Πάτμος, να διατηρήσει και να αναδείξει την ιδιαίτερη ταυτότητά του και το μοναδικό χαρακτήρα του, αλλά και στην ανάγκη συνεργασίας ως όρο επιβίωσης και ανάπτυξης στον οικονομικό ανταγωνισμό.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

MARINA NEGROY - GIORGARAS STAVROS ASFALEIES

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΚΩ

Ο πληρέστερος επαγγελματικός κατάλογος για τo νησί της Κω!

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΗ