ΕΥΧΕΣ ΓΙΑ ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΚΩ!

ANDREOU-PASXA-2024.jpgENJOY_TRAVEL_PASXA_2024.jpgEVITA-TRIUMPH-PASXA-2024.jpgFRUIT_CORNER_PASXA_2024.jpgGOURLAS-PASXA-2024.jpgGRILLIS_SERVICE-PASXA-2024.jpgH2O_PASXA-2024.jpgHI-TECH-SERVICE-PASXA-2024.jpgHONDA-FOURTHIOTIS-PASXA-2024.jpgKASSIOU_PASXA_2024.jpgKASSRAS-PASTRY-EASTER-2024.jpgKAYKAS-PASXA-2024.jpgKOAKOS-ELAIONAS-PASXA-2024.jpgKOS_ESTIA_PASXA_2024.jpgLOCKER-PASXA-2024.jpgMARKOGLOU-STAMATIS-PASXA-2024.jpgMELISSA-PASXA-2024.jpgMOUS-PASXA-2024.jpgOPTIKOSMOS-PASXA-2024.jpgORFANOUDAKIS-PASXA-2024.jpgPARAPENTE-PASXA-2024.jpgPEPPERMINT_PASXA_2024.jpgPETRIS-MARMARA-PASXA-2024.jpgROPI-PASXA-2023.jpgSINESIOU-PASXA-2024.jpgSKEVOFILAX_VINERY_EASTER_2024.jpgSMALLART_PASXA-2024.jpgSOULIS-PASXA-2024.jpgSPORT-PANIC-PASXA-2024.jpgTAXI_PASXA-2024.jpgTZANETOULAKOS-PASXA-2024.jpg
×

Ειδοποίηση

There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery Pro plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: media/k2/galleries/6038

Πολιτική Πεμ 3 Νοε 2016

Με αφορμή την παρωδία των «Εγκαινίων στο 7ο Δημοτικό»…

Η Κωακή κοινωνία πρέπει να γνωρίζει ότι η μόνη μάχη που έδωσε ο κ. Κυρίτσης ήταν να μην γίνει το έργο

Η αρνητική φήμη του κ. Κυρίτση έχει απλωθεί σε όλη την επικράτεια. Η συνήθειά του να ψεύδεται και να διαστρεβλώνει την πραγματικότητα τον έχει οδηγήσει μαζί με το νησί της Κω στην πλήρη απομόνωση.

Ζώντας σε μια διαρκή παραζάλη, δεν διστάζει να αποκρύπτει, να διαστρεβλώνει και να παρουσιάζει με απίστευτη ευκολία το άσπρο μαύρο και τούμπλαλιν.

Σε όλα όσα είχαμε πει με δελτίο τύπου για τα στημένα «εγκαίνια»-φιέστα στο 7ο Δημοτικό, δυστυχώς δικαιωθήκαμε για άλλη μία φορά.

Ακύρωσε την πρόσκληση των διδασκόντων και έβγαλε δική του, έστησε και επέβαλε τη διαδικασία στην εκδήλωση, για να φανεί και να ομιλήσει μόνο αυτός, λέγοντας απίστευτα ψέματα και αποκρύπτοντας επιμελώς την πραγματικότητα.

Απαίτησε να μην μιλήσει εκπρόσωπος του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων, προφανώς η αλήθεια δεν αντέχεται από τον κ. Κυρίτση.

Δεν έκανε ούτε την παραμικρή αναφορά στις τεχνικές υπηρεσίες του Δήμου και στους ανθρώπους της οι οποίοι σχεδίασαν και έβγαλαν εις πέρας ένα εξαιρετικά σύνθετο έργο, δείχνοντας απίστευτη μικροψυχία.

Έφτασε μάλιστα στο σημείο να πει ότι πάλεψε για το συγκεκριμένο έργο (αυτό και αν είναι ανέκδοτο), αποκρύπτοντας το ότι ο ίδιος και η παράταξη του δεν ψήφισαν την ένταξη του έργου στο ΕΣΠΑ, χλευάζοντας την προσπάθεια τότε της Δημοτικής Αρχής να το εντάξει σε χρηματοδότηση μέσα σε πολύ αντίξοες συνθήκες.

Δεν έκανε ούτε την προβλεπόμενη και υποχρεωτική από την Ευρωπαϊκή νομοθεσία αναφορά στο γεγονός ότι το έργο χρηματοδοτήθηκε από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης, αναγκάζοντας τον Περιφερειάρχη να τον εγκαλέσει επιπλήττοντας τον δημόσια με επιστολή του.

Το είπαμε και το γνωρίζουν οι πάντες.

Αυτό το έργο ανήκει στα παιδιά, στις μελλοντικές γενιές.

Υλοποιήθηκε γιατί η προηγούμενη Δημοτική Αρχή μαζί με τους γονείς πάλεψαν και το ενέταξαν σε χρηματοδότηση, όταν ο κ. Κυρίτσης το καταψήφισε.

Δυστυχώς για τον τόπο, το μόνο «έργο» που αυτή τη στιγμή εκφράζει την καταστροφική πορεία της νυν Δημοτικής Αρχής, είναι το ΑΚΤΑΙΟΝ. Ένα κτίριο κόσμημα που στέκει ως κουφάρι δυόμισι χρόνια τώρα, επειδή η παρέα του Δημάρχου απεργάζεται σενάρια που ευτυχώς μέχρι τώρα δεν της βγαίνουν και για τα οποία η δικαιοσύνη θα έχει πολύ υλικό στη διάθεση της.

 

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΟΡΑΜΑ ΚΙΝΗΜΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΝΗΣΟΥ ΚΩ

 

{gallery}6038{/gallery}
Zogas_dimitris