Πολιτική Παρ 13 Ιαν 2017

Η  απερίφραστη αναφορά του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, κ. Κ. Μητσοτάκη, σχετικά με την αναγκαιότητα της λειτουργίας του ΚΕΠΥ στο νησί μας, όπως αυτή διατυπώθηκε μετά από σχετική ερώτηση του επικεφαλής της παράταξης #Δίεση, Γ. Ζερβού, στη χθεσινή σύσκεψη με τους φορείς της Κω, αποτελεί την οριστική απάντηση-άδειασμα της πολιτικής Κυρίτση και των τραγικών χειρισμών της Δημοτικής Αρχής στη διαχείριση του προσφυγικού.

Είναι πλέον σε όλους φανερό ότι ο Δήμαρχος Κω για περισσότερο από ενάμισι χρόνο και με μοναδικό στόχο την εξασφάλιση μικροπολιτικών οφελών ως επιβράβευση για τις αντικυβερνητικές του ακρότητες (προσωπικών οφελών που από ό,τι φαίνεται δεν θα έρθουν ποτέ) κινήθηκε έξω από κάθε ευρωπαϊκή και εθνική γραμμή, διασύροντας εξακολουθητικά  το νησί μας, τόσο εγχώρια όσο και διεθνώς.

Είναι επίσης κοινή παραδοχή ότι η λειτουργία του ΚΕΠΥ προστάτευσε την τουριστική εικόνα του νησιού μας για το 2016 κι έτσι αποτράπηκε η επανάληψη των θλιβερών συμβάντων του προπέρσινου καλοκαιριού, για τα οποία αποκλειστική υπεύθυνη ήταν και είναι η Δημοτική Αρχή Κυρίτση. Αυτό πλέον έχει γραφτεί στη συνείδηση κάθε ενήμερου Κώου δημότη.

Η παράταξη #Δίεση, συναισθανόμενη ότι το νησί μας βρίσκεται στην καρδιά ενός προβλήματος με ευρωπαϊκές και εθνικές διαστάσεις, θα συνεχίσει να ασκεί τα καθήκοντά της με μοναδικό γνώμονα την υπηρέτηση της αλήθειας και την προάσπιση του δημοτικού συμφέροντος. Κυρίως όμως θα συνεχίσει να διεκδικεί από την κεντρική εξουσία εξειδικευμένα μέτρα ενίσχυσης ώστε να αντισταθμιστεί ικανοποιητικά το οικονομικό πλήγμα που υπέστη ο τόπος μας.

 

Γραφείο Τύπου

# Δίεση

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

MARINA NEGROY - GIORGARAS STAVROS ASFALEIES

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΚΩ

Ο πληρέστερος επαγγελματικός κατάλογος για τo νησί της Κω!

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΗ