ΕΥΧΕΣ ΓΙΑ ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΚΩ!

ANDREOU-PASXA-2024.jpgENJOY_TRAVEL_PASXA_2024.jpgEVITA-TRIUMPH-PASXA-2024.jpgFRUIT_CORNER_PASXA_2024.jpgGOURLAS-PASXA-2024.jpgGRILLIS_SERVICE-PASXA-2024.jpgH2O_PASXA-2024.jpgHI-TECH-SERVICE-PASXA-2024.jpgHONDA-FOURTHIOTIS-PASXA-2024.jpgKASSIOU_PASXA_2024.jpgKASSRAS-PASTRY-EASTER-2024.jpgKAYKAS-PASXA-2024.jpgKOAKOS-ELAIONAS-PASXA-2024.jpgKOS_ESTIA_PASXA_2024.jpgLOCKER-PASXA-2024.jpgMARKOGLOU-STAMATIS-PASXA-2024.jpgMELISSA-PASXA-2024.jpgMOUS-PASXA-2024.jpgOPTIKOSMOS-PASXA-2024.jpgORFANOUDAKIS-PASXA-2024.jpgPARAPENTE-PASXA-2024.jpgPEPPERMINT_PASXA_2024.jpgPETRIS-MARMARA-PASXA-2024.jpgROPI-PASXA-2023.jpgSINESIOU-PASXA-2024.jpgSKEVOFILAX_VINERY_EASTER_2024.jpgSMALLART_PASXA-2024.jpgSOULIS-PASXA-2024.jpgSPORT-PANIC-PASXA-2024.jpgTAXI_PASXA-2024.jpgTZANETOULAKOS-PASXA-2024.jpg
Πολιτική Παρ 8 Μαϊ 2020

ΒΑΚΟΥΦ ΚΩ:

Ο Δημήτριος Κρεμαστινός υπήρξε μια προσωπικότητα με πολύπτυχη και γόνιμη πορεία στην κοινωνία και στην πολιτική.

vakouf ko simaΩς καθηγητής Καρδιολογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών και μέλος της Ευρωπαϊκής Ακαδημίας Επιστημών και Τεχνών, διακρίθηκε για την συνέπεια, το ήθος και την ουσιαστική προσφορά του.

Κατά την θητεία του ως βουλευτής, με συνειδητή έγνοια πάντα για τους πολίτες και τους δημοκρατικούς θεσμούς, συνέβαλε στην πρόοδο και στην ανάπτυξη του τόπου μας.

Η καλοσύνη και το γνήσιο ενδιαφέρον του για τον συνάνθρωπο, απετέλεσαν χαρακτηριστικά τα οποία μαζί με την σταθερά χρήσιμη παρουσία του στα κοινά, τον έκαναν ιδιαίτερα αγαπητό στην κοινωνία και καθιστούν την απώλειά του δυσαναπλήρωτη.

Εκ μέρους του Δ.Σ. του Οργανισμού Διαχειρίσεως Κτημάτων Βακούφ Κω, εκφράζω θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του.

Η Πρόεδρος

Κοτζαογλάν Ελβάν

 

Κόνσολας Μάνος

KONSOLAS MANOSO Υφυπουργός Τουρισμού έκανε την ακόλουθη δήλωση για το θάνατο του Δημήτρη Κρεμαστινού:

«Ο Δημήτρης Κρεμαστινός πάλεψε γενναία μέχρι την τελευταία στιγμή και η απώλειά του αφήνει ένα μεγάλο κενό στα Δωδεκάνησα και στην καρδιά μας.

Εξαιρετικός επιστήμονας με παγκόσμια καταξίωση και αναγνώριση.

Ευπρεπής όσο λίγοι, άνθρωπος με ευγένεια και αρχές, αλλά και με μεγάλη αγάπη για τον τόπο του.

Οι πολιτικές και ιδεολογικές μας διαφορές δεν στάθηκαν εμπόδιο για να αναλάβουμε κοινές πρωτοβουλίες στα θέματα της δημόσιας υγείας.

Ήταν πολιτικός αντίπαλος, αλλά για μένα ήταν κυρίως ένας φίλος.

Θα τον θυμόμαστε με αγάπη.

Στη σύζυγό του και στους δικούς τους ανθρώπους, απευθύνω τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια».

 

 

iatridi mikaΜίκα Ιατρίδη

Ένας σπουδαίος Άνθρωπος έφυγε σήμερα από κοντά μας, ένας σπουδαίος Επιστήμονας, ένας σπουδαίος Πολιτικός.

Ο Δημήτρης Κρεμαστινός θα μείνει στη μνήμη όλων μας, γιατί είχε μια μεγάλη καρδιά με την οποία πρόσφερε τις γνώσεις του και τη βοήθεια του σε όποιον του το ζητούσε.

Τα λόγια δεν είναι αρκετά για να αποτυπώσουν το τεράστιο έργο του στη Δωδεκάνησο και την Ελλάδα.

Μόνο ένα μεγάλο «ευχαριστώ» για τη συνολική προσφορά του στον τόπο του και τη χώρα του, ένα μεγάλο «ευχαριστώ» για τις συμβουλές του και την καθοδήγηση που απλόχερα έδινε σε όσους τις χρειάζονταν.

Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του. Η Δωδεκάνησος από σήμερα είναι πιο φτωχή.

 

 

KAMATEROS HLIASΚαματερός Ηλίας

Κρίμα, Πρόεδρε.

Κρίμα, κ. Καθηγητά.

Βιάστηκες να φύγεις, Δημήτρη.

Πριν δεις να πραγματοποιείται η προτροπή σου σε όλες τις δημοκρατικές δυνάμεις.

Ηλίας Καματερός

αρχιτέκτονας

τ. βουλευτής Δωδεκανήσου

 

 

NIKITIADIS GIORGOSΝικητιάδης Γιώργος

Με αφορμή το θάνατο του Δημήτρη Κρεμαστινού ο τ. Υφυπουργός Πολιτισμού - Τουρισμού και π. Βουλευτής Δωδεκανήσου Γιώργος Νικητιάδης έκανε την ακόλουθη δήλωση :

« Βαριά θλίψη προκαλεί σε όλους μας ο θάνατος του Δημήτρη Κρεμαστινού. Ως επιστήμονας, Υπουργός και Βουλευτής Δωδεκανήσου o Δημήτρης , μονίμως ακούραστος διέθετε όλες του τις δυνάμεις για την Ιατρική και τα νησιά μας. Η απουσία του θα είναι διαρκώς αισθητή. Οι χιλιάδες ασθενείς του και όλοι οι Δωδεκανήσιοι, θα τον θυμόμαστε ως υπόδειγμα εργατικότητας, δύναμης και αυταπάρνησης. Στο ΚΙΝΑΛ, αλλά και το σύνολο του πολιτικού κόσμου της Δωδεκανήσου, θα στερηθούμε της παρουσίας ενός πολιτικού που με γνώμονα πάντα το μέτρο και την νηφαλιότητα, εργαζόταν για την πρόοδο των νησιών μας.

Το Ίδρυμα Διαμαντίδη στο οποίο συνεργαζόμουν μέχρι πρόσφατα μαζί του ως μέλος του Δ.Σ, χάνει έναν άξιο Πρόεδρο. 

Εκφράζω στην σύζυγό του Τζένη και τους οικείους του, τα θερμά μου συλλυπητήρια. 

Δημήτρη, αιωνία η μνήμη σου. Θα σε θυμόμαστε πάντα ».

 

 

KAMPANIS IOANNISΚαμπανής Ιωάννης

Με το άκουσμα του θανάτου του συμπατριώτη μας Δημήτρη Κρεμαστινού, ο Έπαρχος Κω – Νισύρου, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

Η πατρίδα μας, έχασε σήμερα έναν οραματιστή ιατρό και πολιτικό, που άφησε ανεξίτηλο το στίγμα του στους χώρους που δραστηριοποιήθηκε.

Τα Δωδεκάνησα, έχασαν ένα άξιο τέκνο τους, που με την ανιδιοτέλειά του, πρόσφερε πάντα τόσο στους συνανθρώπους του, όσο και στην περιοχή μας.

Εγώ, έχασα έναν καλό φίλο και στενό συνεργάτη, που θα θυμάμαι πάντα για την ακεραιότητα, τη διορατικότητα και την προσφορά του.

Θερμά συλλυπητήρια στη σύζυγο και τους οικείους του.

 

 

 

MANOUSIS NIKOSΜανούσης Νίκος

Με ιδιαίτερη θλίψη πληροφορήθηκα την απώλεια του καθηγητού Δημήτρη Κρεμαστινού. 

Η δράση του ήταν πολύπλευρη και  είχε πολλαπλούς ρόλους, με έμφαση στα θέματα υγείας και κοινωνικής πολιτικής. 

Διακρίθηκε στην επιστήμη του και ήταν ιδιαίτερα αγαπητός στον Δωδεκανησιακό  λαό, που τον τίμησε με την ψήφο του πολλάκις! Έχαιρε ευρείας εκτίμησης για την ηπιότητα του χαρακτήρος του, την ευγένεια και την  ευρυμάθεια του! Πάντα πρόθυμος, προσέφερε την αρωγή του απλόχερα  στους συνανθρώπους του.

Με τον αείμνηστο συνάδελφο κ φίλο του καθηγητή  Κώστα Ν. Στεφανή  μας τίμησαν με την φιλία τους και την εκτίμηση τους.

Ο θάνατος του αφήνει μεγάλο κενό αλλά το έργο του θα αποτελεί πάντα σημείο αναφοράς και παράδειγμα. 

Αιωνία του η Μνήμη. 

Θερμά συλλυπητήρια στην σύζυγο του Τζένη  Κρεμαστινού κ στην ευρεία οικογένεια του .

Νίκος Στ. Μανούσης 

Ψυχίατρος 

Αντιπρόεδρος ΔΙΙΚΩ

 

 

ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ  ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΙΑΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΑΘΗΝΩΝ – ΠΕΙΡΑΙΩΣ

 Ψ  Η  Φ  Ι  Σ  Μ  Α

 

          

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ομοσπονδίας μας, συνήλθε εκτάκτως, επειδή πληροφορήθηκε το θλιβερό άγγελμα του αιφνιδίου θανάτου του πολυαγαπημένου μας ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΡΕΜΑΣΤΙΝΟΥ του διακεκριμένου πολιτικού που υπεράσπιζε με πάθος τα συμφέροντα των νησιών μας, του Καθηγητή που δεν έπαυσε ούτε μια στιγμή να αγωνίζεται για την εξασφάλιση των προϋποθέσεων καλής λειτουργίας των νοσηλευτικών ιδρυμάτων της Δωδεκανήσου, ασκώντας πίεση προς κάθε κατεύθυνση, αδιαφορώντας για τις όποιες αντιδράσεις, ενώ παράλληλα  εφημέρευε καθημερινά για κάθε συμπατριώτη που είχε ανάγκη βοήθειας.

Α π ο φ α σ ί ζ ε ι     Ο μ ό φ ω ν  α

  1. Να εκφράσει τα ειλικρινή συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος
  2. Το παρόν ψήφισμα να δημοσιευθεί στα Παροικιακά Έντυπα και στον Δωδεκανησιακό Τύπο

  

Πειραιάς, 8 Μαΐου 2020

Το Διοικητικό Συμβούλιο

 

SYRIZA SIMAΝομαρχιακή Επιτροπή ΣΥΡΙΖΑ Ν. Δωδεκανήσου

Η Νομαρχιακή Επιτροπή ΣΥΡΙΖΑ Νότιας Δωδεκανήσου εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος Δημήτρη Κρεμαστινού. Ο καταξιωμένος ιατρός, καθηγητής Ιατρικής και κορυφαίο στέλεχος της Κεντροαριστεράς, διαδραμάτισε πρωταγωνιστικό κοινωνικό και πολιτικό ρόλο στην κεντρική πολιτική σκηνή, τη Ρόδο και τα Δωδεκάνησα, από τη θέση του αναγνωρισμένου επιστήμονα, Υπουργού Υγείας και βουλευτή Δωδεκανήσου.

Το Γραφείο Τύπου.

 

 

IATRIKOS SILLOGOS KO SIMAΙΑΤΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΩ "ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ"

Η απώλεια του Δημήτρη Κρεμαστινού αφήνει δυσαναπλήρωτο κενό στην επιστήμη και την ιατρική οικογένεια. Αγωνιστής μέχρι την τελευταία του πνοή, στάθηκε μαχητικά στο πλευρό των νησιωτών για την υγειονομική κάλυψη των νησιών της παραμεθορίου., Φλογερός Δωδεκανήσιος, ακούραστος και οξυδερκής, γιατρός, φίλος και συμπαραστάτης ήταν πάντα παρόν. 

Ο ιατρικός κόσμος της Κω τον αποχαιρετά με βαθιά θλίψη. 

 

 

 

 

Zogas_dimitris