Τουρισμός Δευ 13 Φεβ 2017

Στις 29 Μαρτίου ξεκινά η τουριστική περίοδος και ακόμα δεν έχει αναλάβει η Fraport ώστε να κάνει τις απαραίτητες συντηρήσεις στο Αεροδρόμιο ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ της Κω... δήλωσε στην ΕΡΤ Ρόδου ο Αερολιμενάρχης της Κω Αντώνης Καλούδης.

Οι τελευταίες πληροφορίες κάνουν λόγο για ανάληψη της διαχείρισης στις 15 Μαρτίου .

"Τις προηγούμενες χρονιές", πρόσθεσε ο κ. Καλούδης, "η Υπηρεσία της ΥΠΑ φρόντιζε έγκαιρα, παρά την οικονομική δυσπραγία, να κάνει τις απαραίτητες εργασίες συντήρησης αεροδιαδρόμου, χώρων υγιεινής. Εφέτος απάντηση στο αίτημα μας, μέχρι στιγμής, δεν είχαμε.’’ Σύμφωνα με τον Αερολιμενάρχη το κόστος αυτών των εργασιών δεν υπερβαίνει τις 100.000€ .

Άγνωστο παραμένει όμως τι θα συμβεί και με τις προσλήψεις που απαιτούνται καθώς οι υπηρεσίες είναι υποστελεχωμένες. Χαρακτηριστική ήταν η επισήμανση του κ. Καλούδη πως παρά το μειωμένο προσωπικό, από το 2011 που είχε αναλάβει καθήκοντα και τα προβλήματα των καθυστερήσεων ήταν αισθητά,  τελευταία χρόνια με το ένα εκατομμύριο 200 αφίξεις τα προβλήματα αυτά ελαχιστοποιήθηκαν σημαντικά χάρις στην προσπάθεια των εργαζομένων, τους οποίους και ευχαρίστησε. 

 

Ρεπορτάζ : Βερβέρογλου Πίτσα (ΕΡΤ)

MARINA NEGROY - GIORGARAS STAVROS ASFALEIES

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΚΩ

Ο πληρέστερος επαγγελματικός κατάλογος για τo νησί της Κω!

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΗ