ΕΥΧΕΣ ΓΙΑ ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΚΩ!

ANDREOU-PASXA-2024.jpgENJOY_TRAVEL_PASXA_2024.jpgEVITA-TRIUMPH-PASXA-2024.jpgFRUIT_CORNER_PASXA_2024.jpgGOURLAS-PASXA-2024.jpgGRILLIS_SERVICE-PASXA-2024.jpgH2O_PASXA-2024.jpgHI-TECH-SERVICE-PASXA-2024.jpgHONDA-FOURTHIOTIS-PASXA-2024.jpgKASSIOU_PASXA_2024.jpgKASSRAS-PASTRY-EASTER-2024.jpgKAYKAS-PASXA-2024.jpgKOAKOS-ELAIONAS-PASXA-2024.jpgKOS_ESTIA_PASXA_2024.jpgLOCKER-PASXA-2024.jpgMARKOGLOU-STAMATIS-PASXA-2024.jpgMELISSA-PASXA-2024.jpgMOUS-PASXA-2024.jpgOPTIKOSMOS-PASXA-2024.jpgORFANOUDAKIS-PASXA-2024.jpgPARAPENTE-PASXA-2024.jpgPEPPERMINT_PASXA_2024.jpgPETRIS-MARMARA-PASXA-2024.jpgROPI-PASXA-2023.jpgSINESIOU-PASXA-2024.jpgSKEVOFILAX_VINERY_EASTER_2024.jpgSMALLART_PASXA-2024.jpgSOULIS-PASXA-2024.jpgSPORT-PANIC-PASXA-2024.jpgTAXI_PASXA-2024.jpgTZANETOULAKOS-PASXA-2024.jpg
Κοινωνία Πεμ 28 Μαρ 2024

Κατά μέτωπο επίθεση εξαπέλυσε στην Κυβέρνηση ο Γιώργος Νικητιάδης, Βουλευτής Δωδεκανήσου του ΠΑΣΟΚ Κινήματος Αλλαγής και τ.Υφυπουργός Πολιτισμού Τουρισμού το βράδυ της Τρίτης 26 Μαρτίου στη συζήτηση της Πρότασης Μομφής κατά της Κυβέρνησης που κατέθεσε ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Νίκος Ανδρουλάκης.

Ο Δωδεκανήσιος Βουλευτής αποδόμησε ολοσχερώς τα σαθρά επιχειρήματα της Κυβέρνησης περί εξυπηρέτησης εκδοτικών συμφερόντων από το ΠΑΣΟΚ, καταγγέλλοντας παραλλήλως τους Βουλευτές της ΝΔ ότι κατά τη συζήτηση της πρότασης δυσπιστίας ήταν παρόντες ενώ απουσίαζαν στη συζήτηση του πορίσματος για τα Τέμπη. Ο κ. Νικητιάδης επεσήμανε  πως η πρόταση δυσπιστίας σχετίζεται με μία σειρά ζητημάτων όπως οι υποκλοπές, η διαρροή προσωπικών δεδομένων ψηφοφόρων και η καταδίκη της χώρας απο το Ευρωκοινοβούλιο μέσω του πρόσφατου ψηφίσματος.

Απαντώντας στον Υπ. Επικρατείας κ. Βορίδη, ο Βουλευτής Δωδεκανήσου κ. Νικητιάδης σημείωσε πως ξεπέρασε τα όρια του πολιτικού θάρρους φθάνοντας στο πολιτικό θράσος, τονίζοντας «πως τολμά η ΝΔ να κατηγορεί τον Πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Νίκο Ανδρουλάκη για διαπλοκή; Ποια η ΝΔ;» κάνοντας αναφορά στο χρόνο που αφιερώνουν τα δελτία ειδήσεων των τηλεοπτικών σταθμών στα κόμματα.  Ο τ.Υπουργός σημείωσε πως «Δεν ξέρω αν ο κ. Βορίδης άκουσε το tweet στο οποίο αναφέρθηκε ο κ. Κατρίνης, όπου ο εκδότης του ΒΗΜΑΤΟΣ γράφει απευθυνόμενος προς τη ΝΔ «πέντε χρόνια σας στηρίζαμε, αχάριστοι». Αναρωτώμενος ταυτοχρόνως ο κ. Νικητιάδης «Ποιοι; Εμείς είμαστε οι διαπλεκόμενοι ή εσείς, που αναδεικνύεστε και αχάριστοι;». Ο Δωδεκανήσιος Βουλευτής απομυθοποίησε εντελώς τα περί διαπλοκής που διατείνεται η ΝΔ τονίζοντας: «Ποια διαπλοκή; Έχετε κάνει δισεκατομμύρια απευθείας αναθέσεων τα τελευταία 5 χρόνια. Δισεκατομμύρια!!! Ρεκόρ. Δεν έχουν ποτέ ξανά δοθεί σε αυτή τη χώρα τόσα πολλά χρήματα με απευθείας αναθέσεις. Και μιλάτε για διαπλοκή σε εμάς; Πού είναι η διαφάνεια και πώς σχετίζεται η διαπλοκή με την έλλειψη διαφάνειας; Ξεπεράσατε νομίζω ακόμα και το πολιτικό θράσος».

Καταρρίπτοντας παντελώς το επιχείρημα της Κυβέρνησης για το έγκλημα των Τεμπών «ειπώθηκαν όλα» ο κ. Νικητιάδης υπογράμμισε «Ποια ειπώθηκαν; Τουλάχιστον δέκα βασικοί μάρτυρες που εκλήθησαν από την Αντιπολίτευση δεν εξετάστηκαν από την Εξεταστική Επιτροπή. Ειπώθηκαν όλα; Αυτά που θα έλεγαν όλοι αυτοί οι μάρτυρες είναι τα όλα που εσείς αντιλαμβάνεστε; Η μισή ποινική δικογραφία που ήρθε είναι τα όλα, όπως εσείς τα αντιλαμβάνεστε; Πώς ειπώθηκαν όλα;». Ο κ. Νικητιάδης έθεσε και το εξής σημαντικό ερώτημα «Αν υπήρχε τηλεδιοίκηση, αν υπήρχε σηματοδότηση, έστω και με το ανθρώπινο λάθος που ισχυριστήκατε, θα είχαμε σύγκρουση; Να απαντήσετε. Να βάλετε το χέρι στην καρδιά και να απαντήσετε σε αυτό το ερώτημα». Απευθυνόμενος για μία ακόμη φορά στον κ. Βορίδη τόνισε πως «Διέκρινα ένα μένος από τη μεριά του κ. Βορίδη, είχε έναν ορμητισμό. Φοβήθηκα ότι κάποια στιγμή, πέραν του να καταδικάζει όλους εμάς, θα καταδικάσει και τους γονείς και τους συγγενείς και το 87%. Συγκρατηθείτε λίγο. Λίγη εγκράτεια απαιτείται αυτές τις στιγμές».

Η πρόταση δυσπιστίας που κατέθεσε το ΠΑΣΟΚ, παρατήρησε ο κ. Νικητιάδης, σχετίζεται με μία σειρά από ζητήματα: «Οι υποκλοπές, η διαρροή προσωπικών δεδομένων σε πρώην υποψήφια της ΝΔ, τα συμπεράσματα του ψηφίσματος του Ευρωκοινοβουλίου. Ακόμη και χωρίς το δημοσίευμα του ΒΗΜΑΤΟΣ σχετικά με το μοντάζ στις συνομιλίες που αφήσατε να γίνει, πάλι υπήρχαν επαρκέστατοι λόγοι για να κατατεθεί πρόταση δυσπιστίας που συζητάμε σήμερα».  

Zogas_dimitris