ΕΥΧΕΣ ΓΙΑ ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΚΩ!

ANDREOU-PASXA-2024.jpgENJOY_TRAVEL_PASXA_2024.jpgEVITA-TRIUMPH-PASXA-2024.jpgFRUIT_CORNER_PASXA_2024.jpgGOURLAS-PASXA-2024.jpgGRILLIS_SERVICE-PASXA-2024.jpgH2O_PASXA-2024.jpgHI-TECH-SERVICE-PASXA-2024.jpgHONDA-FOURTHIOTIS-PASXA-2024.jpgKASSIOU_PASXA_2024.jpgKASSRAS-PASTRY-EASTER-2024.jpgKAYKAS-PASXA-2024.jpgKOAKOS-ELAIONAS-PASXA-2024.jpgKOS_ESTIA_PASXA_2024.jpgLOCKER-PASXA-2024.jpgMARKOGLOU-STAMATIS-PASXA-2024.jpgMELISSA-PASXA-2024.jpgMOUS-PASXA-2024.jpgOPTIKOSMOS-PASXA-2024.jpgORFANOUDAKIS-PASXA-2024.jpgPARAPENTE-PASXA-2024.jpgPEPPERMINT_PASXA_2024.jpgPETRIS-MARMARA-PASXA-2024.jpgROPI-PASXA-2023.jpgSINESIOU-PASXA-2024.jpgSKEVOFILAX_VINERY_EASTER_2024.jpgSMALLART_PASXA-2024.jpgSOULIS-PASXA-2024.jpgSPORT-PANIC-PASXA-2024.jpgTAXI_PASXA-2024.jpgTZANETOULAKOS-PASXA-2024.jpg
Πολιτική Σαβ 5 Σεπ 2015

«Η αυτοπαγιδευμένη δημοτική αρχή Κυρίτση αφού έκανε την κυβίστηση που θα ζήλευε και ο Μελισσανίδης οφείλει να λογικευτεί και να πράξει το αυτονόητο»

 

 

 

Συνδημότες, συνδημότισσες,

θα μπορούσαμε, ακολουθώντας την πεπατηaμένη, να μιλήσουμε για δικαίωση των θέσεων μας, τις οποίες εδώ και μήνες θέσαμε υπόψιν σας. Το διακύβευμα όμως μας υπερβαίνει όλους. Η τρομακτική ζημιά που έχει υποστεί το νησί μας και το τουριστικό προϊόν από την εγκληματική στάση της δημοτικής αρχής Κυρίτση δεν αφήνει περιθώρια εφησυχασμού.

Μπορούμε όμως να μιλήσουμε για δικαίωση της Λογικής, της Υπευθυνότητας και της Αλληλεγγύης.

Ο κος Κυρίτσης φαίνεται πως δημαρχεύει σε άλλο τόπο. Και από κει μακριά, δεν άκουσε τη φωνή των πολιτών της Κω. Σήμερα ως θιασάρχης και ταυτόχρονα θεατής των τεκταινόμενων αναγκάστηκε να αποδεχθεί τα αυτονόητα. Όλα όσα δηλαδή προβλέπονται από την Ευρωπαϊκή οδηγία για το μεταναστευτικό.

Ο κος Κυρίτσης μέχρι σήμερα με ύφος «χιλίων Καρδιναλίων» κραύγαζε ΟΧΙ στο κέντρο για να μην κάνει απολύτως ΤΙΠΟΤΑ. Μέχρι που του επιβλήθηκε. Γιατί δεν είπε ο κ. Κυρίτσης στους κυρίους Αβραμόπουλο και Τίμερμανς ότι ανήκουν σε μία μικρή μειοψηφία που θέλει να επιβάλει τις απόψεις της στον Κωακό λαό;;;

Γιατί πολύ απλά σαν πιστός υπηρέτης, όχι του Κωακού λαού, αλλά των ευρωπαίων αξιωματούχων συμμορφώθηκε σιωπώντας και παριστάνοντας τον πιο καλό το μαθητή.

Συνδημότες, συνδημότισσες,

η ΑΝΘΡΩΠΙΑ της Κω άντεξε. Η οικονομία της όμως απειλείται, δοκιμάζεται, καταρρέει.

Οι εξαγγελίες Αβραμόπουλου για Κέντρο Υποδοχής δεν μπορούν να εφαρμοστούν άμεσα καθώς χρειάζεται χρόνος για τα διοικητικά προαπαιτούμενα.

Η αυτοπαγιδευμένη δημοτική αρχή Κυρίτση αφού έκανε την κυβίστηση που θα ζήλευε και ο Μελισσανίδης οφείλει να λογικευτεί και να πράξει το αυτονόητο.

Ο χώρος προσωρινής παραμονής ήταν και είναι αναγκαιότητα.

Αναγκαιότητα επίσης είναι η λήψη όλων εκείνων των μέτρων που θα εκπέμπουν  το μήνυμα ενός ΑΣΦΑΛΟΥΣ και φιλόξενου προορισμού.

Προστατεύοντας τη δημόσια υγεία και ασφάλεια ταξιδεύεις σε όλο το κόσμο το μήνυμα της Κω του πολιτισμού, της ιστορίας, του φυσικού κάλλους, του σεβασμού στο Διεθνές Δίκαιο και των ανθρωπίνων δικαιωμάτων.

Τα παραπάνω προϋποθέτουν ΟΡΑΜΑ - ΣΧΕΔΙΟ - ΟΡΓΑΝΩΣΗ - ΔΟΥΛΕΙΑΣΕΒΑΣΜΟ και όχι ξενοφοβικές και ρατσιστικές κορώνες και ψευτονταηλίκια.

Συνδημότες, συνδημότισσες, το μεταναστευτικό είναι ένα πολυδιάστατο και δαιδαλώδες θέμα. Πρέπει να επιτευχθεί η καλύτερη Λύση που θα έχει τις λιγότερες απώλειες και θα αποτελεί τη βάση για περαιτέρω διορθωτικές ενέργειες.

Προχωράμε με σύνεση, λογική και υπευθυνότητα για την Κω που μας αξίζει.

Ιωάννα Ρούφα

Επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης

ΟΡΑΜΑ Κίνημα Πολιτών Κω

Zogas_dimitris